• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz YALAN söylerse... kafam çok karışık :(

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
bugün yine allak bullak oldu aklım ve kalbim... formda açtığım başlıkları okuyanlar naıl bi evlilik sürecinden geçtiğimi az çok biliyordur ama bu defa farklı bi durumdan bahsedeceğim..
şu an ne yapacağımı bilmiyorum ve dua ediyorum sadece düşündüğüm şey olmasın diye çünkü bu defa sonu yok.. ne akıl, ne kalbim ne de sabrım affeder bu kez..
olayı şöyle özetleyeyim. eşimle evlenmeden önce ilk flört dönemlerimizde bi kız arkadaşı vardı.. bana bu kızla bi ara 10-15 gün çıktıklarını aslında çok iyi dost olduklarını söylemişti.. nasıl böyle bişey oldu anlamaım bi boşluktaydık heralde ikimizde zaten 10 günde farkına vardık ve güldük halimize demişti.. neyse benden önce ne yaşadığına çok yakılmıyorum. daha flört aşamaında bana o kızla görüşmeiğini söylemişti ve bende rahatlamıştım. dost olarak görüştüğünü bile söylese bu durum beni rahatsız eder çünkü. bi gün ırmak kenarındayız müzik dinliyoruz telefonuna bi sms geldi telefon benim elimdeydi ve apar topar telefonu alıp mesajı sildi niye sildin dedim arkadaşım küfürlü bişey yazmıştır dedi. aldırmadım.. yarım saat sonra bi mesaj daha kaptım telefonu bu defa kızın ismi yazıto ben mesajı okuyana kadar yine kaptı telefonu elimden.. çok kızmıştım ve tüm güvenimi alt üst etmişti.yalvar yakar ikna etti beni.. yıllardır arkadaşı olduğunu bana görüştüğünü söylerse kızacağımı düşündüğünü mesajı da o yüzden sakladığını söyledi..neyse ben istemeye istemeye sustum tamam dedm görüş ama benden hiç bişey saklama bana karşı sadece dürüst ol yeter dedim. anlaştık tamam dedi ama her defasında gelen mesajşlar benden gizlendi. bigünniye benim yanımda saklıyorsun görüşmüyrsun, istemiyorum görüşmeni dedim. tamam görüşmeyeceim dedi. aradan zaman geçti evlendik biz. evliliğin 2.-3. ayları falan kız buna mesaj yazmış tesadüfen gördüm mesajı. hani görüğşmüyodunuz dedim görüşmüyoruz dedi. o gün biraz tartışmıştık. bana aslında her cuma hayırlı cumalar diye mesaj attığını ama kendisinin cevap vermediğini söyledi.ama o gün cevap vermişti. çünkü aramız kötüyfdü. bi kez daha güvenimi alt üst etti.. bi kaç defa daha b8u olay böyle seyretti. en son kızla konuştum ve bizzat rahatsız olduğumu söyledim tamam dedi söz verdi huzursuzzluk olmasını istemediğini aslında benim yanlış anşladığımı falan söyledi ve bi daha görüşmeiler. dün yine bi numara takıldı eşimin telefonunda. galiba aynı numara. şu an çıkmazdayım. akşam sordum numara kimin diye ne bilem dedi eşim seslenmedim ama geceden beri içim içimi yiyo. yine görüştü ve bana yalan söylediyse ölse bile bakmam bu kez yüzüne.. :50:
ben bunu nasıl çözebilirim.. ne olur akıl verin :26: :25: :59::58:

şimdi düşünüyorumda aşk bana neler yaptırmış ve yaptııyooo.. allahım sen yardım et.. aklımı kaybetmek üzereyim...

Son düzenleme:
canım o numarayı gizliden bi arasan.ses tonundan anlarsın heralde o bayan mı değilmi diye?

Allah Allah ne biçim insanlar var!!!
Eşiniz iyi bir dersi haketmiş de yapabilir misiniz bilemicem...
Sizi kaybetme korkusu ve saygısı yok adamın!
Bence önce bunları öğrenmeli!!!

hatta şimdi de numarayı sordum kime aait diye soyismi aynı olan başka bi bayana ait numara... belki ablası ya da annesi.. allahım kesin o.. bu defa kesin bitti herşey ... :18:
:58:

eşinizi telefonundan o numaraya msj atın. eşinizin adı ile konuşun. Ne olduğunu kim olduğunu anlarsınız. aklıma başka bişe gelmiyor saçma da olabilir dediğim. Allah yardımcınız olsun

hatta şimdi de numarayı sordum kime aait diye soyismi aynı olan başka bi bayana ait numara... belki ablası ya da annesi.. allahım kesin o.. bu defa kesin bitti herşey ... :18:
:58:

al eşini karşına konuş o zaman ne bu gizem de en yapmaya çalışıyosun de. Ben bunların aynısını yapsam hoşuna gider mi de.
Senin düştüğün duruma bi zamanlar bende düşmüştüm. Ama bi yerdede çocuk değiliz artık. Bu ne kandırmaca. Evli adamın kız arkadaşı olamaz. Kaldı ki zaten kız arkadaş olarak kalmayı da becerememişler. Aralarında bişe geçmiş. Yerinde olsam kızla konuşmam. Kız senin muhatabın değil çünkü. sen kocanla konuşmalısın. Hatta eğer kızla konuşcaksan da kocanın yanında konuşmalısın ki ak kara ortaya çıksın

niye gizli arıyorsunki..??
açık kendi hattınla ara kimden korkacaksın.. inşallah annesidirde anlatırsın durumu..
bu kadın evlimi bu arada bekarmı yoksa...
aklı onda kaldıysa evlenseymiş onla neden evlenmiş seninle..
ara kadını kocamla ne diye görüşüyosun hala de..
aklın kaldıysa arada gönderiyim sana de hem kocamı hem abimi hemde dayımı..
Ayy sinir oldum :47:

kızlar bu konuyu daha önce üç kere yaşadık ve önce eşimle konuştum.aynı şeyi ben yapsam hoş mu dedim. haklısın dedi. sen yapamazsın falan dedi. o erkek ya hani..o farklı ben farlıymışım :20:
allahım ben nasıl böyle bi adama aşık olabildim hala anlamıyroum...
eşimin telefonundan mesaj atmam. bu beni küçültür. su saatten sonra kendi numaramdanda arayamam. hem belki kız değil eşim onu aradı :26: :58: yaa bu erkekler neen böyle... bu kezde dediğim çıkarsa. herşey bitmiştir gözümde.bi şekilde öğreneceğim bu durumu ama bu defa ne olur bilmiyorum :59:

madem özel numaraya kapalı telefonu,kontörlü telefondan arayın.gerçekten o kadınsa akşam eşiniz duştayken falan teefonundan mesaj atın.mutlaka kadından da yanıt gelicektir.gelen msjı da eşinize gösterin.tabiki bunları yaparkende bazı şeyleri göze almış olmanız lazım.

bence eşiniz sizin yanınızda telefonun sesini dışarıya vererek arasın bakalım ne olacak

kızlar bu konuyu daha önce üç kere yaşadık ve önce eşimle konuştum.aynı şeyi ben yapsam hoş mu dedim. haklısın dedi. sen yapamazsın falan dedi. o erkek ya hani..o farklı ben farlıymışım :20:
allahım ben nasıl böyle bi adama aşık olabildim hala anlamıyroum...
eşimin telefonundan mesaj atmam. bu beni küçültür. su saatten sonra kendi numaramdanda arayamam. hem belki kız değil eşim onu aradı :26: :58: yaa bu erkekler neen böyle... bu kezde dediğim çıkarsa. herşey bitmiştir gözümde.bi şekilde öğreneceğim bu durumu ama bu defa ne olur bilmiyorum :59:

Pardon ama nasıl anlamıyorsunuz böyle bir adama nasıl aşık olduğunuzu?
Adam zaten sabıkalıymış bu konuda!
Siz onu tolere ettikçe ihanetin devamını geleceğini hiç düşünmediniz mi?
Şimdi ilk defa yaşıyormuş gibi şaşkın görünüyorsunuz?

Pardon ama nasıl anlamıyorsunuz böyle bir adama nasıl aşık olduğunuzu?
Adam zaten sabıkalıymış bu konuda!
Siz onu tolere ettikçe ihanetin devamını geleceğini hiç düşünmediniz mi?
Şimdi ilk defa yaşıyormuş gibi şaşkın görünüyorsunuz?

belkide haklısınız ben bi aptalım :43:
ama ben ona inanmıştım :50:
ona güvenmesemde sevgisinden hala eminim ben :43:

belkide haklısınız ben bi aptalım :43:
ama ben ona inanmıştım :50:
ona güvenmesemde sevgisinden hala eminim ben :43:

Estağfurullah aptal da ne demek?
Ama sizi aldatan adamın sizi sevdiğine inanıyorsanız takıntılısınız bence!
Seven adam aldatır mı ayol?

canım sen sevgılıyken yanlıs yapmıssın bence yanlıs orda baslamıs elınden telı kapmalara msjı hemen sılmeler yanı ben olsam soğurdum ve cok kıllanırdım ,ama evlısınız o kzı akıllanmamıs anlasılan kocanız takıntı halıne gelmıs olabılır ,sınır oluyorum ya boğasım gelıyo:47:Allah o kıza ve kocanıza akıl fıkır vesın ,aldatma olmasa bıle yalan soylemesı kötü bi şey

bir susmuşsun iki susmuşsun artık nasıl affettirecek eşin kendisini...
zaten şu an sen onun için türlü fedakarlıklara katlanıyorsun.
önceki konunda sana sabır demiştim aşk hakeder demiştim ama yalan kolay affedilecek bir şey değil hele ki böylesii...

Back