eşiniz uyurken sayıklıyor ve .....

böyle birşey başıma gelse inanın ne yapardım bilemiyorum ama eşimde huyumu bildiği için sayıklasa bile benim duyamayacağım tarza sayıklardı herhalde...ay ne komik oldu ya...

uykuda önce sorarım baktım uyandı yastığını alır boğmaya çalışırım Kötü Kazen tatlicadiarzu boğulsun ökuuzzz kimseyi sayıklamasın benden başkaa Çok üzgünüm çoook yasakkelime

ayyyyyyyy hemen uyandırır sorguya alırdım o tabi atıyon falan derdi koparırım o dilini diye tehtit ederdimKötü Kazen

yada yapıştırırdım bir tokat tabi o uyanırdı bense uyuyor gibi yapardım sen ne yapıyon dedi zamanda eee sende arada uykunda başka isimler sayıklıyon ben bişey diyormuyum uyku hali ne bileyim ne yaptığımı derdim:mymeka:

yataktan atarım. sonrada uyanacak tabi o sarsıntıya. ifadesini alırım. ne demek oluyo be benim gibi bi kadına :))))

bi ara birinden hoşlanıyodum baya iyiydik oda beni seviyodu cok eğleniyoduk
sonr bana sinem dedi .sinem eski sevgilisiydi.
ohaa dedim .cektim gittim.
arkamdan cok bağırdı sacmalama falan diye
bitti benim için o gün.

önce uyandırmadan konusturmaya çalışırım. efendim falan derim bakiim ne cevap verecek jeyyar :mymeka: sonra güzelce bir soğuk duş aldırırım ve canını okurum. elimde kalır valla Kötü Kazen

ALLAH KORUSUN KİMSENİN BAŞINA VERMESİN DE
heralde anlamadan dinlemeden kafasına tava geçirirdim kendine geldiğinde mantıklı bir açıklama yaparsada o tava uyarı olrak hafızasında kalır bence öyle bişeye kalkışmaz

Arkadaşlar ayrica benim eşim muhasebeci ve gecelerşi çok konuşur o evrak nerde şu rafa koy vs kelimeler yani hep işi ile ilgili yakalarsam öyle bişey buhar olsun uçsun valla elime geöçirirsem yandi

esim olsaydi oyle bisey duysaydim once kaynar sular dokulmus efekti olurdu galiba ondan sonrada sabah soylerdim okim fln die ama cokda umrumda olmazdi cunku gun boyunca o kadar insanin ismini soyluoruzki şakkıdı

ya sölediği isime bağlı eğer yanında çalışan bi bayansaa bütün gün onun adını sölemekten aklında kalmış olabilir..ama tanınmayan bi isimde araştırma yapılmalıdır bncedeeea.s.a.s.a.s.

Evliliğimiz süresince bilumum kadın isimleri ile bana hitap etmiştir...İlki uykusunda olmuştu... eski sevgilisinin ismini sayıklamıştı :1ninca: çok sinirlenmiştim...cahillik işte tatlicadiarzu Sonra bu devam etti... İlk söylediği, zuhal di... sonra özlem...sonra hülya sırnaşık şey Valla bi defasında ailesinin yanındaydık...kalabalık bi ortam... Özlem deyince herkes çıldırdı ben aval aval suratına baktım güldüm:1rolleyes: Çok tepkisizmiydim, kıskanmıyormuydum, bilmiyorum... ama gülüp geçiyordumfisfisfis

Evli değilim ama sevgilim böyle birşey yapsaydı tepkim fena olurdu yanii.. klava:
ben eski sevgililerimi sayılasam yanındahoş olurmu dimi ama..
naniknanik

sende baya sabırlıymışın arkadaşım.ben olsam yaktıydım çırasını....Kötü Kazen

benimki ablalarının ismini sayılar ne hikmetse:uhm:
yeni evliydik bir gün uykuda bana yine ablasının ismiyle hitap etti kalk dedibenneyaptımki
bende ona tamam kalktım ahmet dedimlaelaelaelaelae
hemen yataktan fırladı o kim be dediyasakkelime
bende ablanın erkek arkadaşı dedimsüprizzzzz
bir kıyamet ben suçlu oldum yanikafamçokkarıştı
artık tüm sülalesinin ismini saysada sesimi çıkarmıyorum
naniknanik

Arkadaşlar ayrica benim eşim muhasebeci ve gecelerşi çok konuşur o evrak nerde şu rafa koy vs kelimeler yani hep işi ile ilgili yakalarsam öyle bişey buhar olsun uçsun valla elime geöçirirsem yandi

aynen canım benımkıde muhasebeci..
gecelerı bazen sayıklıyor su evragı al bunu koy ödemeler tahsilatlar fılan.. :roflol:
ama bır kız ısmı asla !!! Kötü Kazen

kızlar bence uyku sersemi ne yaparsak kardır.vurun gitsin?sonuçta haklı biz oluruz dime...............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…