eşiniz uyurken sayıklıyor ve .....

denef72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
4.670
2
eşiniz uyurken sayıklıyor ve sizin isminizi degilde, başka bir bayanın ismini söylüyor.....ne yapardınız...tatlicadiarzu

uyumuş numarası yapar yüksek sesle bende bi erkeğin adını sayıklardım

yada kaldırır kim bu kız diye böğüre böğüre ağlardım

Allah korusun böyle durumdan

sizin işiniz kemal sunalın işine dönmüş ilkönce bi araştının bakalım at yarışı felan oynuyormu belkide sizi kıskandırmak için tepkiniz ne olacak diye şaka yapmaya çalişiyordurnaniknanik bencede siz de uyurken bir erkek ismi sayıklayabilirdiniz:dance:

Aman allah korusun...

Kendi kendimi yerim valla.
Tabi kendi kendimi yemekle kalmam onuda bitiririm...Kötü KazenKötü Kazen

eger eşim uyurken başka kadının ismini sayıklasa, başının etini yerim..çok kızarım ve hemen araştırırım.sıkıştırırım onu.kim o diye...ben böle bişey yaşamadım ama benim bir arkadaşım yaşadı bu olayı...sonunda ögrendi ve acı gercekle karşılastı adamın 3 senedir beraber oldugu metresi çıktı, uykusunda sayıkladıgı isim...tabiki çocukları oldugu için arkadaşım eşini affetti...

eşiniz uyurken sayıklıyor ve sizin isminizi degilde, başka bir bayanın ismini söylüyor.....ne yapardınız...tatlicadiarzu

valla ben hep evlilikte mutluluğun yolunun kung fu bilmekten geçtigini savunmusumdur. bu durum da epey işe yarayacagi kesin :icecream: Allah yarattı demem ağzını burnunu kırarım şakkıdı

amaninnnn baskasının adııı mıııı , kimmiş oooo
sinirimden köpürürdüm herhalldee kim olduguna bakardımm eski sevgılısıyse kafasını kırardımm yenısıysee de zaten kırardımmm sonrasını düşünmek ıstemıommmm

Allah korusun ben de o kızın kim olduğunu araştırırdım hemen klava:

alaaaaaaaaaaaaaaaaaah tutmayin beni ucan tekme savurrum adama valla..............o son huzurla yatisi olur valla.............artik ruyalarinda yanliz ben olurum kabus gibiKötü KazenKötü Kazen

alaaaaaaaaaaaaaaaaaah tutmayin beni ucan tekme savurrum adama valla..............o son huzurla yatisi olur valla.............artik ruyalarinda yanliz ben olurum kabus gibiKötü KazenKötü Kazen

senden korkulur vallah...adam sayıklamaya bile korkar ...:roflol:

Bana yanlışlıkla o isimle seslense sinirlenirim ama rüyalarımızda gördüklerimizden sorumlu değiliz ki..
Karabasanlar,kabuslar görüyoruz,isteyerek mi?
Bir arkadaşını,bir ünlüyü,bir akrabasını görebilir insan rüyasında..
Rüyasında Arzum Onan'ı görse ve Arzuuuum,Arzuuuuum diye sayıklasa uyandırıp da adamın kafasını mı yolayım şimdi?

benım esım uyurken sureklı konusur o gun ne yapmıssa aksama hepsını uyurken anlatır o yuzden ben haberlerı gece alıyorum ama sımdıye kadar bır bayan adı sayıkladıgını duymadım duyarsam ne yaparım ılk kım oldugunu ogrenırım eger cevap veremıyorsa o zaman ıcabına bakarım

tatlicadiarzu napcamı bılmıyorum tepesıne cıkardım herhalde allah korusun yaa

bu hatunlar erkekleri rüyalarında bile rahat bırakmıcaklar:roflol:yav kimi sayıklarsa sayıklasın.ama gerçekten sayıkladığı isimde birisi varsa iş o zaman değişir tabikiKötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…