- 25 Ağustos 2007
- 365
- 0
- 55
- Konu Sahibi gxuxlzeyno
Eşimin bana değer verdiğini nasıl mı anlarım ???
Hiç sevmediği arkadaşlarıma sırf benim için katlanıyor olmasından
İş yerimde her sene yılın kocası seçilmesinden(özel günlerimin hiç birini unutmaz ve mutlaka çiçeğim gelir)
Çocuklarımın bile beni üzmesine hırpalamasına müsade etmemesinden
Ev de bana elinden geldiğince yardımcı olmasından
Soğuk günlerde atlet kontrolü yapmasından(giymeyi pek sevmiyorumda)
Bir hafta sonu ablamla buluşup gezdik biraz,akşam da anneme yemeğe gideceğiz.Eşim çocuklarla evde kaldı kurs-dershane işleri yüzünden. Akşam çocukları alıp oda anneme gelecek.Bende ablamla anneme çıkacam anlaşma böyle...Neyse akşam oldu anneme çıktık eşim çocuklarımıza yedek kıyafetler getirmiş terlerlerse değiştiririz diye...Bana da akşam hava serinler üşürüm diye kazak ve hırka getirmiş ablam inanamamıştı:dance:
Hiç sevmediği arkadaşlarıma sırf benim için katlanıyor olmasından
İş yerimde her sene yılın kocası seçilmesinden(özel günlerimin hiç birini unutmaz ve mutlaka çiçeğim gelir)
Çocuklarımın bile beni üzmesine hırpalamasına müsade etmemesinden
Ev de bana elinden geldiğince yardımcı olmasından
Soğuk günlerde atlet kontrolü yapmasından(giymeyi pek sevmiyorumda)
Bir hafta sonu ablamla buluşup gezdik biraz,akşam da anneme yemeğe gideceğiz.Eşim çocuklarla evde kaldı kurs-dershane işleri yüzünden. Akşam çocukları alıp oda anneme gelecek.Bende ablamla anneme çıkacam anlaşma böyle...Neyse akşam oldu anneme çıktık eşim çocuklarımıza yedek kıyafetler getirmiş terlerlerse değiştiririz diye...Bana da akşam hava serinler üşürüm diye kazak ve hırka getirmiş ablam inanamamıştı:dance: