esiniz tarafından önemsendiginizi nasıl anlarsınız

Eşimin bana değer verdiğini nasıl mı anlarım ???
Hiç sevmediği arkadaşlarıma sırf benim için katlanıyor olmasından
İş yerimde her sene yılın kocası seçilmesinden(özel günlerimin hiç birini unutmaz ve mutlaka çiçeğim gelir)
Çocuklarımın bile beni üzmesine hırpalamasına müsade etmemesinden
Ev de bana elinden geldiğince yardımcı olmasından
Soğuk günlerde atlet kontrolü yapmasından(giymeyi pek sevmiyorumda)

Bir hafta sonu ablamla buluşup gezdik biraz,akşam da anneme yemeğe gideceğiz.Eşim çocuklarla evde kaldı kurs-dershane işleri yüzünden. Akşam çocukları alıp oda anneme gelecek.Bende ablamla anneme çıkacam anlaşma böyle...Neyse akşam oldu anneme çıktık eşim çocuklarımıza yedek kıyafetler getirmiş terlerlerse değiştiririz diye...Bana da akşam hava serinler üşürüm diye kazak ve hırka getirmiş ablam inanamamıştı:dance:

bazen banada önemsemiyormus gibi gelir
gece kalkıp üstümü kontrol eder ve üstünü acma diye tembih eder
her dısarı cıktığımızda üşürüm montunu verir
beğenip ne istesem alır
haftada bir dısarı yemeğe cıkarır
yorgunsam yemek yapma der
ailem geldiğinde en iyi şekilde karsılar gezdirir (ben ne kadar onun annesine surat yapıp sevmesem de)

sizce bu adam beni önemsiyor mu

sen bunu istiyorusun black hnm:eek:klava:bunu:eek:klava:

blackten snra kendime gelince önemsiyor her an kendimi değerli hissettirir.çok yorgun olduğumda yemeği bile hazırlar yapar....gece üstümü örter hasta olduğumda bakar üzülürsem üzülür ağlarsam benimle ağlar neşelendirmeye çalışır...her hareketiyle üstüme titrer:asigim:

ah canım benim o benim için çok kıymetli benim anlamama pek fırsat kalmıyor
zaten biliyorum beni aşırı derecede şimartır bebek gibi sewer zaten hep der ben sensiz bir hiçim diye
gerçektende öyle biz bizsiz yapamayız ama bugün küsüm ona o ayrı

e tabi bazen çok ilgisiz bir adam bu yaaaa dediğim zamanlar da oluyor
hele ki hamile kaldıktaan sonra sürekli benimle ilgilensin istiyorum
ama adamında işi gücü var diyorum seninle mi uğraşacak
aman ya ne biliim işte gidiyoruz

3 yıllık evliyim kendimi hiç değersiz,ilgisiz hissetmedim.eşim beni aradığı zaman 3 ü çalmaya açmassam acaba birşey mi oldu diye senaryolar kurmaya başlar.evde başka koltuğa dahi oturmaz.mutfakta yalnız bırakmaz.hastalansam pervane olur.her zaman sevdiğini söyler.arasıra hayran hayran bakar.her zaman iyiki seninle evlenmişim der.bugüne kadar hiç keşke dedirtmedi.Allah razı olsun ondan

X