valla kızlar bence hiç büyük konuşmayın,ters adamlara çatmamışsınız diye dua edin bence...
benim evlilik müessesesinde en kızdığım,çıldırdığım,dayanamadığım şey bu ayrı tatil meselesi...ama benim eşim beni dinlemeden 2-3 sefer yaptı bunu maalesef...kıyametleri kopardım,birbirimize girdik,neler neler yaşadık ama vazgeçiremedim ne yapayım...o yüzden şöyle yaparım böyle yaparım diye hiç boşuna konuşmayalım...yapacak adam istedikten sonra çatlasanız da yapıyor...
deli oluyorum,krizler geçiriyorum ama dinletemiyorum...benim bi kaynım var,bunu yoldan çıkarıyo...bu da sırf ona mahcup olmamak için benle kötü olmayı göze alıp gidiyo...bazen haftalarca küs durduk,birbirimize girdik ama olmadı...yani sizin tepkiniz bazen sökmeyebiliyor,adamına bağlı o yüzden,kadınına değil...çünkü hiç bir kadın bunu kabul etmez...
valla ben bi daha giderse 10 çocuğum da olsa boşayacağımı söyledim...ve yapıcam da galiba,çünkü en kabul edemediğim şey bu...her kadının bi damarı olurmuş ya,benimki de bu galiba...boşanırsam sebebi bu olacak heralde...
artık çocuk oldu,bi daha yapmaz inşallah