Eşiniz, sizsiz arkadaslarıyla tatile gitse..?

_WhitePearl_

Pamuk Prensesim...
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
6.873
613
Eşiniz arkadaslarıyla sizin rızanızı almadan birkaç günlüğüne tatile gitseydi tepkiniz ne olurdu arkadaslar. ?

EVli değilim.. Ama cok büyük tepki verirdim...

Madem bir yuva kurduk madembazı şeyleri ikimizin kararında olucaksa. Bu kararıda ikimizin almasının gerektiği düşüncesindeyim. Bana konuyu açmadan gitmişse işte o zaman datül dönüşü eve korumalı gelmesini söylerimÇok üzgünüm çoookklava:

yada bende kız arkadaşlarıma gidiyorum kocişim derimkaydirigubbakcemile5

tabiki cok buyuk tepki verirdim, nedemek sormadan gitmek..
madem rizami almadan kararini vermis bende cikarir bavulumu toparlanmaya baslar internetden gidebilcegim bi yer arardim.. gercekten yapardim bunu!

benim eşim beni almadan bakkala bile gitmez ki... şimdi bu sorunun cevabını nasıl vereyim sana? sanırım olumsuz tepki verirdim...

Son düzenleme:
Bence bir iletişim kopukluğumu var..niye senin onayınsız gitsinki..hem bide sensiz..senin tepkini bile bile ..yaptığı hi doğru değil bekar değil ki ben gidiyorum diyip gitsin..ohhh sanki tek yaşıyor..biraz özgürlügüne düşkün sanırım..ama evlilik de kafaya buyrukluk olmazkicokacimcoook gelince ye onu..

eşim öyle birşey yaparsa hayatının hatasını yapar.benim iznim rızam olmadan gidemez burnundan fitil fitil getiririm

canım geçen yılda benim başıma geldi bu olay benim eşimde erkek arkadaşlarıyla tatile gitti hemde haberim bile yokken gecenin 12 de bir baktım arkadaşları kapıya geldi hadi dedi gittiler ben çılgına döndüm gitme diyorsan gitmiyeyim dedi ama kaklsadı daha kötü olurdu başımın etini yerdi ve gitti ama bu sefer ben gelince başının etini yedim

Esaslı bir problem benim için....
Tatile arkadaşlarıyla gitmesinden daha çok benim rızamı almaması problem...
Neyin ailesiyiz biz o zaman?

ya işte ayarlamışlar bizimkide sizin eşiniz gibi ... ben izin vermedim ama yine gitti resmen kaçtı ya...
bu aksam döner sanirim kıyametler kopacak. tellerine cvp vermiyorum zaten..

rızamı almadan gittiyse eve bile sokmazdeşimde bunu çok iyi bilir
zaten gitmek isterse rızamla gönderirim

bekar hayatını özlemiş anlaşılan..bensiz tatile gitsin eşim, önce hiç bişey demem ve o da benim hiçbişey demememe sinir olur..tatilini zehir ederim..bi sorun karşısında konuşmadığım zaman fitil olur çünkü :jeyyar:
ben onu hanımefendiliğimle döverim....kaydirigubbakcemile2

Ben eşimden ayrılmadan önce senelerce gitti.
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir grup arkadaştık.
Beyler her sene 1 hafta başbaşa balığa çıkarlardı.
Bilmem...ben hiç gocunmadım, üzülmedim.
Ben de burada yalnızlığın tadını çıkarırdım o hafta.
Kendime vakit ayırırdım.
Bizde hiç sorun olmamıştı yani.
Ha ama rızasız gitmek apayrı tabii.
Elbette o zaman tepki vermek lazım.
O kadar da değil.

Son düzenleme:
Evlilik tüm kararlari birlikte almayi gerektiren bir kurumdur....benim eşim çok çok eminki asla gitmez...farzedelim gitti geldiğinde beni bulamaz...büyük ihtimalle bende arkadaşlarimla tatilde olurum...

5 sene önce eşimin birgün çine gidip 15 gün kalacağı hiç aklıma gelmezdi,ozaman olsa dünyaları yıkardım,yeri göğü inletirdim.Ama aradan 5 sene geçti ve şartlar gereği gitmesi gerekiyordu ve giti ve bende hiç yadırgamadım.
Büyük konuşmamak gerekir ,,nsan bazen herşeye evet diyebilir,inşallah gitmez ne diyim,zaten çok yoğun çalıştığı için çok özlüyorum bari tatllerde beraber olalım...Ama öyle kaçar gibi ,haber vermeden ,onayımı almadan giderse,zahmet edip geri dönmesin,gittiği yerde kalsın.

Ama gün gelir mesela yıllar sonra;gönlümü yapar beni kafalarda gitmek isterse ben de kızkıza tatil isterim karşılığında...Çok ta süper olur yani:))

ya işte ayarlamışlar bizimkide sizin eşiniz gibi ... ben izin vermedim ama yine gitti resmen kaçtı ya...
bu aksam döner sanirim kıyametler kopacak. tellerine cvp vermiyorum zaten..

bence akşam döndüğünde de cevap verme ... hiç muhattap olma... o seni kusura bakma ama adam yerine koyup bu konuda iznini almadan gittiyse sen de onu adam yerine koyma...

ne bu rahatlık ya...çok ilginç... öyle 2 saat önce emrivaki yapar gibi... kararını vermiş o zaten... bence bu hareketi sana da bazı konularda kişisel kararlar alma hakkını doğurur... bunu ona güzelce anlat ki evlilik, aile ne demek dank etsin... evli değilim ama olması gereken nedir o da aşikar yani... evli olmaya gerek yok...

Kararını vermiş evet canım bana da gitmeye yakın söylyüor. işten eve geldigimde sortlarını terliğini v.s. toparlayıp gitmiş işte . ne yapacağımı inanın bilmiyorum çok bulandı kafamın içi . Birde dişimi çektirmiştim onun ağrısı cabası yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…