esiniz sizi sevdigini nasıl ispatladı

benim esimde ailesi istememesine rağmen ısrarla beni isteyip evlenmemiz bir gün hic unutmam kayın pederim cok ağır beni ve ailemi icine alan laflar etmisti haksız yere onlara karsı beni savunup küsmüstü ve esim ailesine cok düskün bir insandır ve nisanlanmadan önce cok kosmustu pesimden arkadasları dalğada gecsede halada dalga geciyorlar ya eski günlerle ilgili ve cocuğum olmamasına rağmen hep bana sen gereksin cocuk olmasada olur üzülme senin göz yaslarına yazık diye teselileri simdi cocuklarımız var ama onları hic unutamam on yıl olmadı bebegimiz benim yanımda baska cocukları bile sevmedi canım kocacığım benim

Ailemin baskilarina dayanamayip birakmak istedigimi yapamayacagimi soyledigimde, aramizdaki iliskiyi ablasina anlatmasi, ve ablasinin beni aramasi. Ben telefonda agliyorum, ablasi bana yardimci olmaya calisiyor. Tanismamizda bu sekilde oldu. Ve bu insanin beni gercekten istedigini daha emin bir sekilde anladim o an. Butun olumsuzluklara karsi, hala beni birakmak istemeyisi, bana seni seviyorum derken cok ictenlikle bunu soylemesi, ve benim olmalisin derken bazen arada of cekip, olumsuzluklari dusunup uzulmesi.
Onu ne kadar seviyorum bir bilseniz..

ben ay halimi çok sancılı geçiririm.bir pazar akşamı yine adet olmuştum,pazartesi günü izinliydim ve ben birtek pazartesi günleri evde olduğum için ogün bayram temizliği derler ya aynen öyle temizlik yaparım akşam 8'e kadar sürer yani.eşimde huyumu bildiği için o ğün tembihledi beni (yarın sakın elini bir şeye sürme yat dinlen vs)dedi.tamam yapmam halim de yok zaten dedim.ertesi ğün oldu. bi uyandim burnuma çay kokusu geliyor,gözümü bi açtım eşimin elindeçay burnuma yaklaştırmış kokuyu alıp uyanmamı bekliyo.uyandım ,naptın sen dedim,ev mis gibi kokuyo.yoksa temizlikmi yaptın dedim.kalktım etrafa bakıyorum ev pırıl pırıl,kahvaltı hazırlamış.sabah ezandan sonra uyumamış bütün evi silmiş süpürmüş,eşim uzun süre bekar yaşadığı için
temizliğe yatkındır eli,hem pratik hem düzgün hemde hızlı iş yapar.titizdir de zaten,o gün çok ağlamıştım.neden bilmiyorum.eşimin beni sevdiğini biliyorum ama bu olay beni çok etkilemişti.yapmadığı şey değil aslında ama benim için uykusundan fedakarlık yapıp,beni düşünmesi çok duygulandırmıştı.maşşallah

bide benim eşimin bi huyu var nereye gitse,ona ikram edilen veya gittiği yerde yediği şeyden mutlaka peçeteye sarar getirir bana,hatta dün arkadaşına hayırlı olsuna gitti orda lokum ikram etmişler bitanede bana almış,sarmış peçeteye getirmiş,.kurban olurum.a.s.

benım bırıcık askım annesının tum baskılarına ragmen ve annesının kendı memleketınden buldugu kızlara ragmen ona restı cekıp benımle evlenmesıyle bana olan sevgısını en basında ıspatladı zaten.annesının defalarca kez o kızı aklından sıl mumkun degıl benım dedıgım olacak demesıne karsın onun cevabı hep su oldu.sen degıl sulalende gelse ben o kızdan baskasını almam,cok ıstıyosan sen kendıne al.bız basardık elele nıkahımız oldu ve hazıranda dugunum var ınsallah.bundan buyuk fedakarlık mı olur:)

benim esimde ailesi istememesine rağmen ısrarla beni isteyip evlenmemiz bir gün hic unutmam kayın pederim cok ağır beni ve ailemi icine alan laflar etmisti haksız yere onlara karsı beni savunup küsmüstü ve esim ailesine cok düskün bir insandır ve nisanlanmadan önce cok kosmustu pesimden arkadasları dalğada gecsede halada dalga geciyorlar ya eski günlerle ilgili ve cocuğum olmamasına rağmen hep bana sen gereksin cocuk olmasada olur üzülme senin göz yaslarına yazık diye teselileri simdi cocuklarımız var ama onları hic unutamam on yıl olmadı bebegimiz benim yanımda baska cocukları bile sevmedi canım kocacığım benim

inanın çok şanslısın çok düşünceli bir eşiniz var sizi de tebrik ediyorum eşinizi de bir ömür mutlu olmanızı dilerim..şutarafagitti

Bence hergün işten çıkıp koşarak evine eli dolu gelmesi ailesine gerekli zamanı ve ilgiyi ayırması .O yüzden ben özel bi gün tayinn edemeyeceğim.

X