esiniz sizi sevdigini nasıl ispatladı

janet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.631
8
49
herkesin beni cok seviyor esim dedigi bir zaman olur esiniz sizin icin neler yaptı bu adamdan vaz gecemem oda beni cok seviyor dediginiz an neydi :asigim::asigim:

bence sevgi ispatlanamaz sadece gösterilir..benim eşim bana bakarken bile sevgisini gözbebeklerinden anlıyordum ve hala öyle..(allah nazardan korusun.).

Iilla Bana Gidiop Bişiler Almasi Veya Benim Için Biryerlerden Anlatamasi Bana Bişi Ifade Etmez Ben Onu Bakişlarindan Almaliyim (aliyorumda) Hareketleri Bana Saygi Duymasi Benim Için Yeterlidir.

beni tavlamak için neler yaptı neler canım kocam bitanem benim
çok çabaladı çok... bir kaç örnek öğrenci halimizle o kısıtlı harçlıklarla her ay yanımdaydı
iki eli kandada olsa her hüzünlü ve mutlu anımda yanımdaydı......
kaç yıl bıkmadan usanmadan çabaladı benim için...

sevgiliyken herşeye rağmen yanımda olduğu için
çevredeki insanların bana yaptığı hain iftiracı planlara aldanmayıp
kim benim için ne derse desin kulağını tıkıyomuş gibi yapıp
gereken kişilerin ağzının payını verdi canım kocam :asigim:
kendi ailesi benim ailem ve çevre dahil herkese gösterdi benim için neler yapabileceğini
nelerden ve kimlerden vazgeçebileceğini
ama bunların hiç biri benim için önemli deil
en çok nişan atmaya gittiğimde yüzündeki ifade gözlerinden süzülen yaşlar
benim katı kalbimi yumuşattı
birde düşüp bayılınca acıdım adama
ii hadi evleneyim bari dedim :roflol:
ama şimdi iyiki de evlenmişim anacım diyemiyorum
keşke az daha ağlatıp süründürseymişim Kötü Kazen

anam beni bırak evlilik
bunca zaman babam kafamı vura vura değiştiremedi
iki günlük kocamı becerecek :roflol:

Hal Ve Hareketlerinden Belli Ederki. :asigim::eek: Yat Kat Almasina Gerenk Yok jeyyarjeyyar

şimdiye kadar hep beni kendi gibi gördü ve kendi gibi sevdi. yetmedi bunu bana hissettirdi hemde en güsel şekilde. hala da seviyor. biz varız o ve ben yok. biz iki ayrı bedende bir yürek olmayı başardık sanırım. onu gerçekten çok seviyorum. kendinden çok beni düşündüğünü herzaman hissettim anlatmadı...

umarım hep yanımda olur ömrümün sonuna kadar. ben onu çok seviyorum

anlamamı sağlayan çok şey oldu en sonuncusu doğumdan çıktığımdaki sarılışı sanırım onu hiç unutmuyacağım.

zamanında kızkardeşimle kavga ettiğimde, ona kızıp bana sarıldı.
birgün ağlarken, tamam artık ağlama dayanamıyorum ağlamana dedi. çıkarken yaptıklarını saymıyorum bile :1closedeyes:

tek taş aldı, bady aldı, kolye aldı yüzük aldı .....

galiba bu adam bana aşık :asigim: bende ona

anlamamı sağlayan çok şey oldu en sonuncusu doğumdan çıktığımdaki sarılışı sanırım onu hiç unutmuyacağım.

zamanında kızkardeşimle kavga ettiğimde, ona kızıp bana sarıldı.
birgün ağlarken, tamam artık ağlama dayanamıyorum ağlamana dedi. çıkarken yaptıklarını saymıyorum bile :1closedeyes:

tek taş aldı, bady aldı, kolye aldı yüzük aldı .....

galiba bu adam bana aşık :asigim: bende ona

tek tasi anladim da
bady dedigin sey bildigimiz bluz yani kiyafet herhalde di mi???
tek tas ve bady evet ....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

tek tasi anladim da
bady dedigin sey bildigimiz bluz yani kiyafet herhalde di mi???
tek tas ve bady evet ....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

işte bunu anlamak için gerçekten aşık olmak gerek kanımca...
en değerlisinden en ucuzuna kadar tüm gereksinimleriyle ve hatta lüksleriyle ilgilendiğini anlatmak istemiş burada (!!)
bu da değer vermenin bir göstergesidir...!!

Son düzenleme:
bence sevgi ispatlanamaz,hissettirilir.şükürler olsun ki 15 yıldır hissedebiliyorum.ama şunu da söliyim en yoğun hissettiğim zamanlar kızımız dünya ya geldikten sonraki zamanlarda oldu.

flört döneminde 3 yıl sonra kesin olarak ayrıldığımda dayanamayıp gecenin bi saatinde ağlaya ağlaya yanıma geldi. annemi arayıp defalarca özür diledi onu affetmemi istedi. düğün öncesi ayrı ev istediğimde benim yanımda oldu ailesini karşısına aldı ve ben iyiki onunla evlenmişim :1hug: :asigim:

ailesi bir iftirada bulunmuştuu onlara ağzının ayınııı veripp beni bırakmayarakkk

Aşkım benim öyle bi derinden bakar ki anlamamak için aptal olmak lazım
Sonra beraber geçirdiğimiz mutlu günlerde kendisi ağlar sürekli çok duygusal çokk.
Daha o kadar çok şey var ki nerden başlasam bilmiyorum.Ama ben bakışlarından bilem anlıomm:asigim:

sevmeseydi evlenemzdi sanırım
sevmeseydi çocuğumuz olmasınıda isteemzdi sanırım
bunlar önemli nedenler zaten.....

çok koştu peşimden kocam çookk..
evimizin karşısındaki otoparkta saatlerce evden çıkmamı bekledi kavga ettiğimizde..
bir çok şeyi yaptı..
ama benim için en değerlisi bir gün sahilde yürüyüş yaparken benim güneşe aldanıp üzerime mont almamış olmamdan dolayı nerdeyse donmak üzereyken üzerindeki hırkayı çıkarıp bana verdi ve kendisi kısa kollu tişörtüyle gezdi..
nasıl ispatlasın başka adamım?
:asigim:

hiç bişey yapmadı......................

Son düzenleme:
allah sizlere ve eslerinize bir ömür boyu mutluluklar versin

X