Anket Eşiniz/sevgiliniz için tuttuğunuz takımı değiştirir misiniz?

Sevdiğiniz adam için takımınızı değiştirir misiniz?

• Evet,bir takım ondan önemli olamaz değiştiririm tabi

OY: 14 11,5%
  • Hayır,ne münasebet takımımdan vazgeçmem asla

OY: 84 68,9%
  • Benim için fark etmez fazla önemsemiyorum olabilir de olmayabilir de

OY: 21 17,2%
  • Bu konuda cidden çok kararsızım

OY: 3 2,5%

• Ankete Katılan
    122
Babadan Beşiktaşlıyızzz

Allah a şükür sevgilim de beşiktaşlı

Olmasaydı da değiştirmezdim takımımı

Fanatiğimdir

Değiştiririm :))
Nasıl küçükken küçüklük aşkım olan babam için beşiktaşlı olduysam
Demek ki aşk için takım değiştirilirmiş
Sevdiğim hangi takımlıysa ben de ona sempati duyuyorum zaten.
Ünide,ilk aşkım fenerliydi,kendime orjinal fener forması alıyodum,son anda vazgeçirdi beni :))
Ondan sonra konuştuğum bir çocuk fanatik samsunsporluydu,altyapısında falan oynamış..FORZA ŞİRİNLER dilime dolanmıştı mesela o zamanlar,hatta bir marş öğretmişti bana,ezberlemiştim hemen :))
Sonra ikinci sevgilim galatasaraylıydı,onun evinde maç izlerken formasını giyerdim,çok mutlu olurdu görünce..O zaman galatasaraylı gibi bişeydim.
Ondan da ayrıldım,en son ruh ikizim sandığım biriyle başladım,o da beşiktaşlıydı.
Allaah,benden beşiktaşlısı yoktu o zamanlar :)))
ve sonuç olarak bugünlerde kalbim galatasaray'a ısınıyor..Hadi bakalım hakkımda hayırlısı ^^

Değiştirmem.

Fanatiğimdir.

Ne o benimkine karışsın ne de ben onun takımına . Gerçi o benim gibi fanatik değil.

kocam futbolun f sinden anlamaz ama rahmetli babasından dolayı, fenerbahçeli. ben galatasarayımdan vazgeçmem, kocamıda çok severim

Hiç değiştirmemi isteyeceğini sanmıyorum zıt takımlardanız, değiştirmem de zaten
O fanatik değildir tam aksine ben fanatiklik yapar kızdırırım onu

kızlar takım bu sonuçta yaa ordaki adamlar sizin sevigiliniz yada eşiniz diil hergün onlarla beraber uyumuyosunuz kalbiniz onlara ait değil o takımı tuttunuz diye size para mı veriyolar sankii hem bu hareketi yaparsanız eşiniz kendini gayet değerli hissedicektir ve bu yüzdende istediklerinizi yapması daha kolay olcaktır

Aşıksam evet.
Futbol bir oyundur, eğlencedir.
Bunu büyütüp holiganlaşmaya gerek yok. Özellikle bayanlar çok itici oluyorlar bazen.
Takımını destekleyeceksin tabi ki ama abartmayın.

fanatik değilim ama değiştirirsem babama ihanet etmiş gibi olurum :) :) ayrıca bence takımlarla ilgili didişmek eğlenceli oluyor. :) kalkıp da birbirimizin kalbini kıracak halimiz yok maçlar yüzünden :)

ASLAAAA !! Beşiktaş'lı doğdum Beşiktaş'lı öleceğim. Çok isterse eşim kendi takımını değiştirsin

Degistiririm tabi ondan onemlimi ama bazen atismak iyi oluyor heleki mac izlerken

İkimizde Galatasaraylı olduğumuzdan bir sorun olmuyor
Ama istese de değiştirmezdim,rahmetli babacığım fanatikti beni de Galatasaray maçlarına götürürdü

tabiki hyr asla değiştirmem değiştirmedim de. şuana kadar sevgililerimle hiç aynı takımı tutmadım hiç de değiştirmedim takımımı. neden kızlar takım değiştiriyor onlar değiştirsin takımlarını hıh. aşkla ikisi arasında tercih diye bişey olamamlı takımımı değiştirmedim diye beni istemiycek sevgili hiç olmasın daha iyi. herkes birbirinin tuttuğu takıma saygı duymalı diyorum kısacası :)

Son düzenleme:
Gerek yok tatlı atışmaları güzel olur. Ama sevdiceğim futbolla ilgilenmediği için bir maç bile izlemediği için böyle konular olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…