Anket Eşiniz/sevgiliniz için tuttuğunuz takımı değiştirir misiniz?

Sevdiğiniz adam için takımınızı değiştirir misiniz?

• Evet,bir takım ondan önemli olamaz değiştiririm tabi

OY: 14 11,5%
  • Hayır,ne münasebet takımımdan vazgeçmem asla

OY: 84 68,9%
  • Benim için fark etmez fazla önemsemiyorum olabilir de olmayabilir de

OY: 21 17,2%
  • Bu konuda cidden çok kararsızım

OY: 3 2,5%

• Ankete Katılan
    122
Beşiktaş'ım sen bana babamdan kalan miras degil , oğluma olan borcumsun.
kısacası asla değiştirmem.

aynı takımlıyız ama birkez maşla ilgili konuşmadık yani abartmiyim hadi konuşmuşuzdur ama ikmizinde futbol tutkusu yok.
eğer olsaydı diye düşünsem.
beni zorlarsa asla takımımı değişmezdim inat ederdim içimden gelirse değişirdim ama farklı takım olmak da kötü olmazdı.
yani benim için sorun değil hepsi de Türk takımı sonuçta

bende değiştirmem ben gs liyim aşkım fb li ama hiççç önemli değil tuttuğum takım ne de olsa baba yadigarı

ay bu bizde çok komik yaa ben bjk liydim eşim hasta ölümüne fenerli herif neler yaptı fb li oluyum diye tamam dedim ama sonrada benim babam keşanlı ben keşan sporluyum dedim :roflol:
adam yerlere yatıyo keşan sporluyum deyince hatta babamlarda ama şakası tabii bu değiştirdim valla bende hasta fenerli oldum ya ya ya şa şa şa fb fb çok yaşa diye bişey oldum ben yaw -tatlicadiarzu-

Ben küçüklüğümden beri cimbomluyum :lepi: nedense hep cimbom demiştim öyle de kaldı,
Bu arada bizim sülalenin tamamı fenerli ben nasıl çıkmışım aradan bilmiyorum, doğru yolu bulan bi ben varım :roflol:
Eşim beşiktaşlı, sende beşiktaşlısın artık demişti, oluuuur demiştim, seni mi kırıcam :asigim:
Fahri beşiktaşlıyım derim hep, cimbomumu silip atamam :roflol:

Şaka bi yana sevdiceğim beşiktaşlı değilde fenerli olsaydı böyle oluuuuur demezdim :dilcikar: :roflol:

Farkli goruste olmak fikir alisverisinde bulunmayi saglar.Rekabet girince araya zevkli olur ya biz kazandik siz kazanamadiniz haha diye yapilan espriler falan hos yani

Bence kuzu gibi sen ne dersen odur kocacim demeyenlerdenim.
Onun için takimimi degistirmem. Olmaz

dipnot: ikimizde GS liyiz sositososito

Kesinlikle degistirmezdim babamdan kalan tek mirasım Galatasarayım :hooray:
Allahtan ikimizde GS'liyiz, gerci o benim kadar fanatik degil ama olsun, bir eve bir deli yeter sırnaşık şey

değiştirmem tabi..ikimizin takımları arasında maç olmadığı sürece onun takıma destek olurum..kazanırlarsa tebrik ederim.ama ikimizin takımı maç yaptığında ikimiz de sıkı bi rakip oluruz şakasına laf atarız takımlara.maç zamanları güzel geçer

Aman aşkımdan kıymetlimi takım tutsam nolcak tutmasam nolcak çokda ö.diilsempatiksalakcinni

çok fanatik değilim ama değiştirmem
ki değiştirmedim de
eşim Gs li ben Bjk liyim.
Başkası içinde takım değiştirmek,din değiştirmek,arkadaş çevresini vs. değiştirmek bana çok saçma geliyor.
Sanki ondan önce gerizekalıydım,Onla beraber olduğumdan beri doğruları fark edebiliyorum. kaydirigubbakcemile

banane nie deiştiriim o deiştirio mu ki CİMBOMluyum valla karışmammm... zaten eski sevgilim de Cimbomluydu yenisi de öle olsun :)

Fanatik degilim ama değiştirmem.Ama şöyle de bi durum var.Mesela ben eski sevgilim benden galatasaraylı olmamı istemişti.bende olmamıştım.Ki gs'lı olursan seni daha yakıın hiissederim konuşmaları falan yapıyodu hep.ama onun galatasaraya baglılıgı sayesinde ister istemez bende Galatasaray'ı sever oldum tabi zamanla olan bişey bu.eğer bi gün bidaha çıKarsak onunla birlikte galatasaraylı olup mutlu mutlu takılıcaz (

Neden değiştireyim ki takımımı babadan galatasaraylıyım ben hihoyyyt

Kendileri fenerli olurlarda :mymeka: çok uğraştı ama kabul ettiremedi maalesef sengözlerimebaksanab

haha bizde de tam tersi o galatasaraylı ben fenerbahçeliyim....hala değiştiremedi neden değiştireyim ayrıca ne gerek var....bunun aşkla ne ilgisi var...ben istesem o değiştirirmi ki üstelik neden isteyeyim böyle bişeyi anlamsız bence...

hatta sıksık geyik yapar "duyduğuma göre sen koyu bi cimbomluymuşsun" diye...eğleniriz sadece çoook bekler daha...

hem fenerbahçe bana rahmetli amcamdan yadigar ben kesinlikle değiştirmem...

haha süper

Aynen demi neden değiştirecezki takımlarımızı bizler istesek onlar kabul edermi ki sanki herkes kendi takımında kalsın en güzeli hemde rekabet oluyor aramızda ... :lepi:

Böylesi daha güzel bence hemde keyifli oluyor

çeşitlilik herzaman güzeldir hoşgörü varsa...çok keyifli oluyor hele fenerbahçe-galatasaray maçları...(gerçi hala ödenmemiş bir iddia borcum var, neyse en azından inkar etmiyorum borcum borç)

çeşitlilik herzaman güzeldir hoşgörü varsa...çok keyifli oluyor hele fenerbahçe-galatasaray maçları...(gerçi hala ödenmemiş bir iddia borcum var, neyse en azından inkar etmiyorum borcum borç)

sorma ya çok ta çekişmeli geçiyor maçlar giyiyorum gs formamı havamı atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…