• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ne sıklıkla içki içiyor?

O kadar çok lezzetli ve güzel şeyler var ki içki ne diyorsun...

Ailelerimiz de var tüketenler masada vişne suyumuzla eşlik ederiz .

Bana faydası olmayan şeyi neden tüketeyim bu Fast foot abur cubur özelliği olmayan yenmeye değmeyecek herhangi bir yiyecek içinde geçerli. (Antep'ten gelen baklavayı yerim ama tatlı diye her baklavayı yemem vs gibi)
Ben turizmciyim hepsinin tadını bilirim. Alkole gerek duymuyorum ondan içmem. İçene karışmam ama yanımda içebilir koca hariççç😅😀

Ben turizmciyim hepsinin tadını bilirim. Alkole gerek duymuyorum ondan içmem. İçene karışmam ama yanımda içebilir koca hariççç😅😀
Biz de eşimle ikimiz sağlık sektorundeyiz biz oradan sen turizmden artı eksi durumunu çözmüşüz demek 😁😁😁

Aynen benden sonrasına kopsun tufan bağaaaneee 😄kim napiyosa yapsın

Eşim yok ama yine de yardımcı olmak istedim. Bende içiyorum ama tamamen keyfi yani herhangi bir bağımlılık durumu yok. Kendimi de kaybetmiyorum, çakır keyif de olmuyorum. Eşiniz eğer sıklıkla kendini kaybediyorsa içki yüzünden hayatı olumsuz etkileniyorsa tehlike çanları çalıyor demektir.

Biz de eşimle ikimiz sağlık sektorundeyiz biz oradan sen turizmden artı eksi durumunu çözmüşüz demek 😁😁😁

Aynen benden sonrasına kopsun tufan bağaaaneee 😄kim napiyosa yapsın
Gece hayatında aranılan arkadaşımdır. Ayık olduğum için cin gibi arkadaşlarımın hepsine göz kulak olurum😀👍🏻

Böyle ömür geçmez, düzelmez de bağımlı olmuş sizinki.
Eşim içmiyor, içen biriyle olamazdım zaten.

eşim de ben de içmiyoruz. çoğu alkolün tadını bilirim, hiç birinden hoşlanmadım. hatta bir iki kez sarhoş oldum çekilecek dert değil. eşimin de arkadaşlarının çoğu alkol kullanır, alkollü masalarda da herkes içerken biz enerji içeceği içiyoruz bir eksikliğini yaşamadık çok şükür:-)
görüştüğümüz bir kaç aile var, hepsi kocasının çok içmesinden şikayetçi. evdeki huzuru kaçırdığını düşünüyorum

Özel günler de içerdik, arada da hafta sonları 1-2 bira falan ama bir ara pandemi gelince eve kapanmalar arttı ya sapıtmıştık :D
Sonrada zaten fiyatlar iyice yükseldi azalttık sonra da ben bıraktım bebek için.
Oda bıraktı zaten çok içen değildir, daha hiç sarhoş olduğuna şahit olmadım bozmaz kendini.
Babam her akşam içerdi, gençliğim, çocukluğum zehir oldu.
Annem şuan ileri derece de psikolojisi bozuk yıllarca mücadele etmekten kadın harap oldu.
Kısacası düzelmiyorlar. M Mor lahana

@Nihal Shibuya Nihalciğim ya çok üzüldüm bende senin evliliğin iyi gittiğini düşünenlerdendim :/
Bebişte geliyor lütfen canını sıkma bebeğine odaklan kuzum.

Sağlıkla gelsin Derin'imiz :KK200:

Eşim içki içmiyor içseydi eşim olmazdı.
Anket mi bu?
İçkiye karşı bir hayat görüşünüz varsa boşanmaktan başka çare yok, eğer alkolikse tedavi görsün. Değilse boşanmalı.

Kızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
6 ay evli kaldığım mahlukat, haftada 5 gün içerdi en az. Zil zurna sarhoş olmuyordu ama bakışından, konuşmasından içtiği çok belli oluyordu tabi ki. Ben 6 ay dayanabildim o saçma sapan durumlara.

Kızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
bence milletin eşiyle kıyas yapma canım sen rahatsızsan eşinle paylaş. baktın olmuyor değişmiyor o zaman boşanmayı düşün derim. bizde durum farklı ben de alkolü severim o yüzden hiç problem olmuyor haftada 1-2 de içse, benimle içiyor. çok nadir iş arkadaşıyla bir iki bira atar ki ben de çıkarım kız arkadaşlarımla içmeye. ben o yüzden rahatsız olmuyorum kendini de bilir çünkü. senin durum farklı. çocuk da var ortada. içmesine bi şey demem ama kendini kaybeden bir baba varsa ortada durum net. çocuğunuz için boşanmayı düşünün derim.

@Nihal Shibuya Nihalciğim ya çok üzüldüm bende senin evliliğin iyi gittiğini düşünenlerdendim :/
Bebişte geliyor lütfen canını sıkma bebeğine odaklan kuzum.
Sağlıkla gelsin Derin'imiz :KK200:
Bitanem kötü bir evlilik diyemem. Belki ben etrafımızdaki kadınları duydukça, okudukça beklentimi az tuttum ama doğumdan önce rica ettim içme dedim, dinlemiyor. Bende hassas bir dönemdeyim. Sancım gelirse beni nasıl götürecek diye kendime çok dert ediyorum. Neyse, bugün annem geldi Antalya’ya. Onun kendi evi var burda. Hem hastaneye götürmeye, hem refakatçi olmaya talip oldu 🙂 Biraz rahatladım şimdi. Amin forevermorrenk forevermorrenk canımmm cümlemizin evladı inşAllah sağlıkla gelsin 🙏🏻😘

Esim de icmiyor ben de.
Bizim esimizin icmesi ile ne alakasi var anlamadim.
Esiniz alkolik sanirim. Onceki konunuzu okumadim. Size zarar verecek boyuttaysa tabi ki bosanin.

Bırakmıyorlar. Bende çok umut ettim. Onlar o şarhoşken ki kafayı seviyor.

Evet minarecim. Dokunsan ağlayacağım. Önceden idare edebiliyordum ama hamileliğin sonlarında çok zorlanmaya başladım. Doktor her an hazırlıklı ol dedi. Rica ettim, içme diyorum. Yine içiyor. Sabi sübyan çocuk dünyaya gelecek bu adamın ağzı leş gibi içki kokuyor.
Bebek ile nasıl ilgilenecek iş o halde
İnşallah düzelir bir an önce

Eşin ile aran iyiydi Nihal niye böyle oldu ki😐
Bilmiyorum calci. Hamilelik bunalımına mı girdi ne? Bana bu dönemde hiç destek olmadı. Evde işin ucundan tut di mi? Yok, hala benden bekliyor. Acaba diyorum ben mi hassas davranıyorum ama bende zor bir hamilelik geçirdim. Şimdi de içki içmesi bana batmaya başladı. Doğuma kadar içmese ölür mü? Aynı evin içinde 2 farklı hayat yaşıyoruz. Ben bebek olacak diye hazırlık yapıyorum, o salonda çilingir sofrası kurup, kanepede uyuyakalıyor.

Yeni yıl kutlamasında yada evlilik yıldönümü kutlamasında
O da bı şişe bira veya bir bardak üst seviye alkol

Bırakmıyorlar. Bende çok umut ettim. Onlar o şarhoşken ki kafayı seviyor.

Evet minarecim. Dokunsan ağlayacağım. Önceden idare edebiliyordum ama hamileliğin sonlarında çok zorlanmaya başladım. Doktor her an hazırlıklı ol dedi. Rica ettim, içme diyorum. Yine içiyor. Sabi sübyan çocuk dünyaya gelecek bu adamın ağzı leş gibi içki kokuyor.
Yanına alabilecegin bir yakının yok diye hatırlıyorum
Araba kullanmayı bliyor musun?
Hali hazırda çevredeki taksi duraklarinin numaralarini ilk sıraya kayıt et.
Esin alkollü bı halde olur da doğum sancin tutarsa kendi basinin çaresine bakabil en azindan

Bilmiyorum calci. Hamilelik bunalımına mı girdi ne? Bana bu dönemde hiç destek olmadı. Evde işin ucundan tut di mi? Yok, hala benden bekliyor. Acaba diyorum ben mi hassas davranıyorum ama bende zor bir hamilelik geçirdim. Şimdi de içki içmesi bana batmaya başladı. Doğuma kadar içmese ölür mü? Aynı evin içinde 2 farklı hayat yaşıyoruz. Ben bebek olacak diye hazırlık yapıyorum, o salonda çilingir sofrası kurup, kanepede uyuyakalıyor.
Erkekler baba olduğunda tüm travmaları ortaya dökülür. Kocam çocuktan sonra çok değişti veya ben hamileyken şiddet uyguladı, çocuktan sonra alkolik oldu, eve uğramaz oldu...vs hikâyelerinin nedeni budur. Aslinda işaretler hep vardır ama bu dönemde ayyuka çıkar. Bağımlılıklar da travmayla tetiklenebilen hastalıklardır temelde. UgrasmasI da tedavisi de zordur. Çok seviyorum derseniz uğraşın ama çocuğunuz her türlü zarar görecek bu süreçte bunu unutmayın

Back
X