• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ne sıklıkla içki içiyor?

Esim, nisanlilik doneminde onceden cok ictigini itiraf etmisti. Alkol, sigara, gece takinilmasi benim kirmizi cizgim. Nisanli iken alkolu de benim bilgim olmadan az da olsa arkadaslari ile iciyormus. O donemde tamamen birakti. O arkadaslari ile de bagini kesti. Cunku ben evlenmezdim. Tamamen sizin ne istediginize bagli bu konu.

Bende ilk içtiği zamanlar bu kadar kızmıyodum 1 ya da 2 bira içerdi ama artık ayakta duramıcak kadar içiyor. Çok üzülüyorum bebeğime baktıkça ağlıyorum sürekli
Niloya sen çalışmıyorsan maddi olarak da inanılmaz yıkıcı bir durum her gün 6 bira içse 6x15x30: 2700 TL aylık alkole veriyorsunuz. Ne kazaniyor bu adam? Siz ne yiyip ne içiyorsunuz? İsyan etmezsen bebeğine yazık olacak

Eşim ve ailemde içki içen bir erkek yok o yüzden bilemeyeceğim ama belki terapist önerebilirsiniz. Bu konudan boşacanacak kadar rahatsız olduğuzunu biliyor mu eşiniz

Bir kıstasım yoktur içerken. Hiç sarhoş olmadım. Sınırımı bilirim.

Içen arkadaşlarımla içer, gerisiyle çay kahve icerim.

@Nihal Shibuya cok üzüldüm arkadaşım. Dilerim hersey istedigin gibi olur.

@Nihal Shibuya cok üzüldüm arkadaşım. Dilerim hersey istedigin gibi olur.
Sağol bitanem ❤️ Amin, cümlemizin inşAllah. 🙏🏻
Şuan aynı şaşkınlığı yaşıyorum. Bende siz gibi düşünüyordum. Yorumlarından denk geldiğim kadarıyla çok naif biri. Üzüldüm şimdi.
Teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz ❤️
Kendisi gelip öyle anlattigi içindir herhalde.
İlk kez mi böyle bir şeye şahit oluyorsunuz? Bir sorun bir anda patlamıyor. Damlıyor damlıyor ve bir müddet sonra tahammül edemez hale geliyorsunuz. Ben hangi yorumumda benim mükemmel evliliğim var yazmışım? Artıları eksilerinden daha çoktu ve mutlu olmak için pek çok insanın harcamayacağı kadar çok çaba harcadım. Ama doğurmak üzereyken bazı yükler bana ağır geldi. Son zamanlarda onun patlamasını yaşadığım için şikayet etmeye başladım. Doğumdan sonra düzelmezse kendim ve bebeğimin iyiliği için boşanmayı düşünüyorum.

Kızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
Eşimle 5 yıllık evliyiz iki taş çatlasın 5 defa icmistir hepsi de yakın arkadaşlarının düğününde ve hiç sarhoş görmedim bir en fazla 2 kadeh içer . Kendi ölçüsünü çok iyi bilir hiç müdahale etmedim sosyal icici.
Açıkçası eğer böyle bir sorunu olsaydı ve çocuğum olsaydı kesinlikle taviz vermezdim. Ya içkiyi ya bizi bırakacak

amanınn nasıl bir hayattır o? :KK45: ben de öyleyim de :işsiz: :KK45:
O kadar çok lezzetli ve güzel şeyler var ki içki ne diyorsun...

Ailelerimiz de var tüketenler masada vişne suyumuzla eşlik ederiz .

Bana faydası olmayan şeyi neden tüketeyim bu Fast foot abur cubur özelliği olmayan yenmeye değmeyecek herhangi bir yiyecek içinde geçerli. (Antep'ten gelen baklavayı yerim ama tatlı diye her baklavayı yemem vs gibi)

Niye bu erkekler boyle. Benim esim hic alkol almaz sukur. Babam iciyor bira. Annem hep dert yanar. Icmese filan biz de diyoruz yaslisin artik eskiden sigara icerdi birakti. Sanirim erkekler illa biseye bagimli olacaklar.

Sağol bitanem ❤️ Amin, cümlemizin inşAllah. 🙏🏻

Teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz ❤️

İlk kez mi böyle bir şeye şahit oluyorsunuz? Bir sorun bir anda patlamıyor. Damlıyor damlıyor ve bir müddet sonra tahammül edemez hale geliyorsunuz. Ben hangi yorumumda benim mükemmel evliliğim var yazmışım? Artıları eksilerinden daha çoktu ve mutlu olmak için pek çok insanın harcamayacağı kadar çok çaba harcadım. Ama doğurmak üzereyken bazı yükler bana ağır geldi. Son zamanlarda onun patlamasını yaşadığım için şikayet etmeye başladım. Doğumdan sonra düzelmezse kendim ve bebeğimin iyiliği için boşanmayı düşünüyorum.
Fikir yürüttüm zaten insanlar biz öyle sanıyorduk dedikleri için, olasılık dahilinde konuştum.

Esim Ayda 1 - 2 kere 2 3 kadeh, özel günlerde ise yikilana kadar içer. 7 senedir beraberiz gecen sene Galatasaray son hafta kaybettiği kupa maçındaki gibi sarhoş olduğunu görmemiştim.

Ama babam benim sürekli icicidir. Her akşam içer. Yazın 12 de bira ile başlar akşam gece 12 ye kadar rakı ile devam eder. Alkolik gibi. Bırakınca huzursuz, kavgacı . Simdi haftasonlari içiyor sadece haftaici anneme huysuzluk yapıyor. Böyle alkol olmazsa titreme vs vs yok ama alkolsüz olunca uyuyamıyor.

Hamileymissiniz eğer düzelme gormuyorsanız yapmayın devam etmeyin. Çocuğu da düşünün.

Evet ama konu sahibi bağımlılıktan bahsediyordu zaten. Gayet minnoş minnoş eşinizi içmeye götürüp getirmekten bahsetmişsiniz ki bağımlı insan arabayla kendini aldırtmaya bile tenezzül etmez canını riske atar. Sürekli eve alkollü gelen bir eşten bahsedilmiş. Hem cebe zarar hem sağlığına. Hem de o adamla artık akşamları bir paylaşım yapamayacaksam o alkolü tercih edecekse ben yerine orda bir sıkıntı vardır artık.
Ay sarhoş adam çok eğlenceli olur 😊 diye bir şey değil yani.
Ben arada bir sarhoş olan insanın tolere edilebileceğini söyledim. Icmek isteyen adama "seni bosarim" da deseniz, "allah belani versin" de deseniz icer, sizden gizli icer ama yine icer. Ama siz icmeseniz de arada bir evde sofra kurup eslik etseniz yada bazi geceler idare etseniz gülüp eğlenseniz olur biter. Evet bagimlilik konusunda haklisiniz, tehlikelidir ama yukarıda bazı hanımların da söylediği gibi bazi dönemler hergün içmek bagimlilik degildir. Bağımlı bulamadiginda yoksunluk ceker, arar, huyu değişir. Neyse fikirlerimiz farklı bu konuda, iyi günler, iyi haftasonları dilerim (=

Aaa Nihal şaşırdım valla iyi gidiyordu :KK43:
Canımm, ya ben bu zamana kadar çok alttan aldım ve o gitgide abartmaya başladı ya da hamileliğimde çok batmaya başladı.
Bu çamaşır makinası mevzusunda onun bana destek olması gereken bir dönem değil mi? Kendi bir makina kullanmaktan aciz. Ev işi benim zimmetimde olmak zorunda mı? Evlenirken böyle sessiz bir sözleşme yapmadık.
İçki meselesi ayrı bir sorun. Ben korkuyorum gece sancım gelecek diye. Kim götürecek beni hastaneye. Bir kaç ay içmese ölür mü? Evimize süt kokulu bir sabi gelecek. Babasının ağzı leş gibi içki kokuyor.
Çok doldu bunlar.

Canımm, ya ben bu zamana kadar çok alttan aldım ve o gitgide abartmaya başladı ya da hamileliğimde çok batmaya başladı.
Bu çamaşır makinası mevzusunda onun bana destek olması gereken bir dönem değil mi? Kendi bir makina kullanmaktan aciz. Ev işi benim zimmetimde olmak zorunda mı? Evlenirken böyle sessiz bir sözleşme yapmadık.
İçki meselesi ayrı bir sorun. Ben korkuyorum gece sancım gelecek diye. Kim götürecek beni hastaneye. Bir kaç ay içmese ölür mü? Evimize süt kokulu bir sabi gelecek. Babasının ağzı leş gibi içki kokuyor.
Çok doldu bunlar.
Hamilelikle birlikte batmaya başlamış olabilir canım

Eşin öyle biri değildi gibi hatırlıyorum yazdıklarından

Yani anlayışlı merhametli ailesine düşkün bir adamdı gibi kalmış aklımda

Şimdi hassas bir dönemdesin o da ilk kez baba olacak panik olmuş olabilir.

Hergün içmemesi gerek ya da dozunda içmesi gerek en azından bu dönemde ama o da bir bocalama yaşıyor olabilir.

Hamilelikle birlikte batmaya başlamış olabilir canım

Eşin öyle biri değildi gibi hatırlıyorum yazdıklarından

Yani anlayışlı merhametli ailesine düşkün bir adamdı gibi kalmış aklımda

Şimdi hassas bir dönemdesin o da ilk kez baba olacak panik olmuş olabilir.

Hergün içmemesi gerek ya da dozunda içmesi gerek en azından bu dönemde ama o da bir bocalama yaşıyor olabilir.
Evet hayatım, doğru kalmış aklında. Bana çok düşkündür. Tüp bebek tedavilerim sırasında iğnelerimi kendi yaptı, ameliyatlarımda başımda durdu. Şimdi kontrollerime geliyor. Doktor plesantan aşağıda dedi, onu kafaya taktı. Bazen sabah 5’te kalkıyorum. O uyanık oluyor. Sanırım o da doğum yüzünden tedirgin.
Ben bu dönemde çok üstüne gitmemeye çalışıyorum. Tek hedefim bebeğim etkilenmemesi, sağ sağlim doğması.
Doğumdan sonra analiz edeceğim. Kendine çeki düzen vermezse ben yolumu ayıracağım.

Evet hayatım, doğru kalmış aklında. Bana çok düşkündür. Tüp bebek tedavilerim sırasında iğnelerimi kendi yaptı, ameliyatlarımda başımda durdu. Şimdi kontrollerime geliyor. Doktor plesantan aşağıda dedi, onu kafaya taktı. Bazen sabah 5’te kalkıyorum. O uyanık oluyor. Sanırım o da doğum yüzünden tedirgin.
Ben bu dönemde çok üstüne gitmemeye çalışıyorum. Tek hedefim bebeğim etkilenmemesi, sağ sağlim doğması.
Doğumdan sonra analiz edeceğim. Kendine çeki düzen vermezse ben yolumu ayıracağım.
Hakkınızda hayırlısı olsun Tatlım ☺️

Doğuma da az kalmış bence de şu an sadece bebeğe odaklan gerisini sonra düşünürsün sağ Salim gelsin minik kuş 🙏

Back
X