Aynen öyle şuan esim çok sinirli anlamıyorum konuşup aramıyor bile benievlerinde yaşıyorsunuz yapabileceğiniz birşey yok . gidene kadar duymayacaksınız kendi eviniz olunca mesafeyi koyacaksınız
Erkek ablası derken su anlamda dedim o bir erkek ama ablası ona rağmen herşeyi onun yanında konuşuyor bir kadın gibi bana bir erkegin yanında böyle konuşmak benim için edepsizlik yanierkek ablası ne demek yahu... kadına da erkeğe de yakışan birşey değil. erkek ablası olunca ekstra dikkat etmesi gerekmiyor herkesin dikkat etmesi gerekiyor eşinizin de ağzı bozuk olmasa normal karşılamaz rahatsız olur kendisi sustururdu, otu çek köküne bak diye boşuna dememişler
altdan almanız gereken bir konu yok. size kocanız canım biliyorsun huyların,ı aynı evde yaşıyoruz zıtlaşıp küs olmak çözüm değil, ben birdaha küfürlü konuştuğunda uyarırım demek yerine totosunu dönüp yatıyorsa onun sorunu. kocanız bu, ya deveyi güdeceksiniz ya diyardan gideceksiniz siz birşey olmamış gibi davranın gönül almaya barışmaya çalışmayın biri küfürlü konuştuğunda ben bu konuşmalardan rahatsız oluyorum diyerek odanıza çekilin sorun çözülürİşte o da rahatsız olmuyor küçüklügunden beri onlar ile normal geliyor ona ben bu küslük durumunu nasıl aşıcam onu düşünüyorum şuan
erkek dediğiniz kardeşi . onu bir ''erkek'' olarak değil kardeş olarak gördüğünden rahat konuşuyordur ağzı bozuk insanlardan hassasiyet beklemeniz enteresan :) ağzı bozuk insanın utanması mı olur?Erkek ablası derken su anlamda dedim o bir erkek ama ablası ona rağmen herşeyi onun yanında konuşuyor bir kadın gibi bana bir erkegin yanında böyle konuşmak benim için edepsizlik yani
Yigeni var kız olan o eşime öyle sakalar yapıyor ablası ise bel atlı ilişki ile ilgili şakalar yapıp gülüyor benim ise yüzüm kızariyor vallahi artık duymamis gibi davranıyorum resmenEşinize bacakların çok güzel demesinin bel altı kısmını anlayamadım ama bir yere kadar haklı eşiniz, öyle gelmiş öyle gider kadını değiştiremezsiniz, surat asarak hiç değiştiremezsiniz. Muhabbetlerine girmeyin, bir süre sonra kendi evinize çıkacakmışsınız illaki bu konuşmalar azalır.
Hic hoş değil böyle bel altı konuşmak. Bazen hemcinslerimle konuşurken ortamda kimisi böyle konuşuyor o zaman bile rahatsız oluyorum kadin kadina olmamiza rağmen. Katılmıyorum öyle muhabbetlere farkediyorlar da. Rahatsızlığınızı belli edin yaninizda konuşmamayı sonunda öğrenecekler.Arkadaşlar eşimin ablası bel altı ve mahrem konuları konuşan biri o eve gelince diger kişiler ile birlikte konu açılıyor konuşuyorlar falan eşimin yanında bile öyle şeyler derki ortamda ben bile konuşmam eşimle bide alışmışlar hepsi konuşup şakalasip gülüyorlar ben bir türlü alışamadım, gecen yine geldi bide eşimin yigeni geldi kız 20 yaşında aramız önce çok iyiydi ama daha sonra kötü bişey yaptı aramı açtım oda geldi bize eşime amca bacakların çok güzel bak şu kız evlenmis şu kız söyle olmus bu böyle olmus falan hoşuma gitmedi bide ablası da öyle bel altı konsunca yüzümü astım elimde değildi tavır koydum ortaya eşimde bu halimden nefret ediyor fark etmiş zaten neyse dün konuştuk ve benimki sinir küpü oldu neymiş eşim ile onların arasını açmaya çalışıyormusum uzak tutmak konuşmalarini istemiyormusum anlamadi beni bu arada kaynanam ve kayın pederim yok eltim ve bir tane görümcem ile yaşıyorum
Ev ev üstüne olmaz. Herşeyden önce buna çözüm bulmalısınız?Bir iki seneye ikimizde ayrı ev yapacağız şuan kaldıgimiz ev kaynanamlarin evi.
Haklısınız umarım anlar beni ne diyim ki yanlış anladı beni güya ailesi ile fazla samimi olmasını istemiyormusumEv ev üstüne olmaz. Herşeyden önce buna çözüm bulmalısınız?
Benim kayınvalidem çok despot bir kadındı. Evliliğimize çomak sokmaya çalıştı. Eşim baktı başa çıkamıyor huzurumuz kendi öz annesini hayatından çıkar.
Erkekler evlenince kendi kök aileleriyle sınırını çizmek zorunda. Yoksa bu hır gürüb sonu boşanmaya kadar gidiyor.
Olucak benimle o konuda konuşmuyorlar zaten fazla umarım daha dikkatli olurlar ve eşimde beni anlar anlamıyorum neden bu kadar uzattiHic hoş değil böyle bel altı konuşmak. Bazen hemcinslerimle konuşurken ortamda kimisi böyle konuşuyor o zaman bile rahatsız oluyorum kadin kadina olmamiza rağmen. Katılmıyorum öyle muhabbetlere farkediyorlar da. Rahatsızlığınızı belli edin yaninizda konuşmamayı sonunda öğrenecekler.
Ablası mahrem konuşuyor yataktan ilişkiden cinsel organlardan bahsediyor bacağından bahseden kişi yigeni ve aramız kötü diye eşime öyle davranıyor bana nispet olsun diye ve eltim engelli değil iyi anlaşıyoruz onunla görümcem engelli dedim yani babasının evi oluyor benim evim tek değil istedigim gibi kadına yani görümceme davranamam benim bir yere kadar söz hakkım var anlatabildimmi asık suratda şu Hamileyim ve rahatsızdim o tür konuşmalarda oldu yigenide gelip öyle konuşunca moralimi. Etkiledi biseyde diyemedim surat asmakla kaldım taki eşime anlatana kadar“Amca Bacakların cok güzel , su kız evlenmiş , su söyle olmuş” gibi konuşların neresi mahrem onu anlamadım .
Küfürlü falan konuşuyorlarsa tabi ki rahatsız olmakta haklısınız.
Belli ki böyle samimiyeti seviyorlar.
Siz de her zaman böyle sürat asıyorsanız, inanın belli bir yerden sonra eşiniz kaale bile almaz.
Bir de eltinizin engelli olduğunu neden belirtme ihtiyacı duydunuz ?
Bide şu var asık suratlı olmaktan nefret ederdim ama öyle bir insana dönüştüm onlar yüzünden bunuda gerçekten aşmak istiyorum çünkü beni de eşimi de etkiliyorAblası mahrem konuşuyor yataktan ilişkiden cinsel organlardan bahsediyor bacağından bahseden kişi yigeni ve aramız kötü diye eşime öyle davranıyor bana nispet olsun diye ve eltim engelli değil iyi anlaşıyoruz onunla görümcem engelli dedim yani babasının evi oluyor benim evim tek değil istedigim gibi kadına yani görümceme davranamam benim bir yere kadar söz hakkım var anlatabildimmi asık suratda şu Hamileyim ve rahatsızdim o tür konuşmalarda oldu yigenide gelip öyle konuşunca moralimi. Etkiledi biseyde diyemedim surat asmakla kaldım taki eşime anlatana kadar
Başka üyelerin de yazdığı gibi ev ev üstüne olmaz .Ablası mahrem konuşuyor yataktan ilişkiden cinsel organlardan bahsediyor bacağından bahseden kişi yigeni ve aramız kötü diye eşime öyle davranıyor bana nispet olsun diye ve eltim engelli değil iyi anlaşıyoruz onunla görümcem engelli dedim yani babasının evi oluyor benim evim tek değil istedigim gibi kadına yani görümceme davranamam benim bir yere kadar söz hakkım var anlatabildimmi asık suratda şu Hamileyim ve rahatsızdim o tür konuşmalarda oldu yigenide gelip öyle konuşunca moralimi. Etkiledi biseyde diyemedim surat asmakla kaldım taki eşime anlatana kadar
Kardes olunca karakterler de pek farkli degil demek. Ayni evin içinde görümce, elti vs yasamak genellikle sıkıntı getirir. Böyle argo konuşmalardan hiç hoşlanmam. Bu konusmalar azalsa da baska sorunlar çıkar tahminimce. Eşiniz de aileyi dibinde görünce sizin düşünceleriniz önemsiz kalmış. Neden birlikte yaşıyorsunuz onlarla? Umarım evleriniz ayrılır, çünkü evlilikte 2.3. şahıslar evliligi zedeler genellikle.Olucak benimle o konuda konuşmuyorlar zaten fazla umarım daha dikkatli olurlar ve eşimde beni anlar anlamıyorum neden bu kadar uzatti
Maalesef iki seneye kadar belli değil gerçekten kendi evime gecmek için can atıyorumBaşka üyelerin de yazdığı gibi ev ev üstüne olmaz .
Bir de hamilesiniz hormanlar da alt üsttür.
Bir an önce kendi evinize geçmeye bakın.
Kimsenin yanında da eşinize surat asmayın ki aranızdaki gerilim farkedilmesin .
Ne zaman geçeceksiniz kendi evinize, belli mi ?
Abartma değil ama ben onlar gibi olsaydım bir sıkıntı çıkmazdı güya gülmek için yatakta cinsel organlardan bahsediyorlar bel altı konulardan bahsediyor görümcem ve kahkaha atark gülerek anlatıyor evdeki herkesde çok komik bişeymiş gibi kahkaha atıp karşılık veriyor ben ise sadece izliyorum bazen ise tebessüm ediyorum mecburenBel altı dediğiniz tam olarak ne? Falancanın evlenmesi filancanın boşanması, ayşenin güzel mustafanın kaslı olması mı yoksa milletin yatak odasını mı konuşuyorlar. Niyeyse bu konuyu abarttığınızı hissediyorum
Umarım evler en yakın zamanda ayrılır ve benim evim diyebilirim eşimde ablalarina aşırı düşkün bunu dün dahada farkettim resmen beni kırdı onlar içinKardes olunca karakterler de pek farkli degil demek. Ayni evin içinde görümce, elti vs yasamak genellikle sıkıntı getirir. Böyle argo konuşmalardan hiç hoşlanmam. Bu konusmalar azalsa da baska sorunlar çıkar tahminimce. Eşiniz de aileyi dibinde görünce sizin düşünceleriniz önemsiz kalmış. Neden birlikte yaşıyorsunuz onlarla? Umarım evleriniz ayrılır, çünkü evlilikte 2.3. şahıslar evliligi zedeler genellikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?