Ben genel sorunlarımı paylaşıyorum , dedektiflik yapmayın beğenmiyorsanız okumadan geçin veya engelleyin yorum yapmak için yapmayın klavye başına geçip.Eşinle alakalı bu kaçıncı konu. Evli kalmaya devam etme motivasyonun nedir?
Kaynananızın erkektir normaldir demesine Allah affetsin çok güldümArkadaşlar eşinzin işten çıktıktan sonra hergün 2 saat dışarda hafta sonları da 4-5 saat takılması normal mi ?
Bütün gün çalışıyor sıkmak istemiyorum ama bu konu da biraz beni rahatsız ediyor açıkçası çünkü çevremde gördüğüm çoğunluk eşler evde
Bu konudan muzdaripim ve kaynanam erkektir dışarı çıkması normaldir diye bana normalleştirmeye çalışıyor …
Küfürbaz haydo değil miydi bu? Evde olmasın zaten boşver. Hala niye evlisin onu da anlamadım daArkadaşlar eşinzin işten çıktıktan sonra hergün 2 saat dışarda hafta sonları da 4-5 saat takılması normal mi ?
Bütün gün çalışıyor sıkmak istemiyorum ama bu konu da biraz beni rahatsız ediyor açıkçası çünkü çevremde gördüğüm çoğunluk eşler evde
Bu konudan muzdaripim ve kaynanam erkektir dışarı çıkması normaldir diye bana normalleştirmeye çalışıyor …
Kafamı dinlerimArkadaşlar eşinzin işten çıktıktan sonra hergün 2 saat dışarda hafta sonları da 4-5 saat takılması normal mi ?
Arkadaşlar eşinzin işten çıktıktan sonra hergün 2 saat dışarda hafta sonları da 4-5 saat takılması normal mi ?
Eşim eve geç gelse ben evdeki işleri tek başıma yetiştirememki market çöp çıkarma gibi dışarıya bağlı bütün işleri o yapıyor artı evde de bana yardım ediyor öyle bir durum olsa ben cinnet minnet geçiririm. Yani bide en nefret ettiğim şey ben sofrayı kurdum diyleim o geç geldi düzenimizi bozdu bunuda sevmem eve gelsin azcık seninle ilgilensinArkadaşlar eşinzin işten çıktıktan sonra hergün 2 saat dışarda hafta sonları da 4-5 saat takılması normal mi ?
Eee babamda(kp) gitsin o zaman anne de madem erkekMİŞ o adamcağız! da erkek.Bu konudan muzdaripim ve kaynanam erkektir dışarı çıkması normaldir diye bana normalleştirmeye çalışıyor …
Size gayet normal bir soru sordum. İşinize gelmeme sebebini anlıyorum. Normal değil desek ne değişecek? Normal değil ve adamın umrunda da değilsin. Kıymetli kocandan boşanabilecek de değilsin. Otur evde hizmetni yap çocuk bak 1500 tane daha konu açmaya devam et.Ben genel sorunlarımı paylaşıyorum , dedektiflik yapmayın beğenmiyorsanız okumadan geçin veya engelleyin yorum yapmak için yapmayın klavye başına geçip.
Napacam gayet sakin bir şekilde karşıma alıp yolarımArkadaşlar eşinzin işten çıktıktan sonra hergün 2 saat dışarda hafta sonları da 4-5 saat takılması normal mi ?
Armut dibine düşer öyle anneyle yetiştiyse adam bana herşey mübah diyordurKaynananızın erkektir normaldir demesine Allah affetsin çok güldümkadınlar yapsa kim bilir ne der
Bunu eşinizle konuşun siz plan yapıp dışarda takılabilirsiniz.
Gelmez ki öyle bir arkasını pohpohlayan annesi varken iyi yapmışım özgürlüğümü kısıtlıyordu boşandığım iyi oldu der ego kibir kendini beğenmişlik eşimin merhamet duygusunun önüne geçiyor kaybetme korkusu yok sözde bu hayatta tek istediği bendim ama evlilik evde durmak değil diyorEee babamda(kp) gitsin o zaman anne de madem erkekMİŞ o adamcağız! da erkek.
Her akşam dışarda ne b*k yediği belli değil. Boşanmıyorsanda, rest çek burnundan fitil fitil gelsin yaptıkları.