- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
- Konu Sahibi sebzelisomon
-
canım bak madem maddi durumları da iyi, sizin nasıl bilemiyorum,
belki de edinilen malları vs üzerine geçirdikten sonra kadın eşinden boşanacak,
o zaman da çok başka durumlar ortaya çıkacak.
belki de kadını da eşi aldatıyor, o da intikam için yapıyor.
Var çünkü böyle bir arkadaşım .(
halihazırda da eşin olunca durum gayet iyi gidiyor,
belki de eşin onadan bu kadar rahat , dostuz vs vs...
Neresinden tutasak elimizde kalıyor.
Allah yardımcın olsun fakat bu hikayenin sonu hiç de senin tahmin ettiğin gibi olmayacak sanki...
bakın size burdakilerin genelinin aksine olumlu yönde yardımcı olmaya calışıyorum.
ama siz yok kadının maddi durumu için eşiyle evli kalması yok kadın geçmişinde ki ahlaksızlar vs afferdersiniz ama çirkefce yaklaşıyorsunuz ve bu da genel kafa yapınızı gösteriyor zaten. kadına ve eşinize atabildiğiniz kadar b.k atma cabasındaız.
ben çok iyiyim hep onlar cıss onlar kaka demek bu güne kadar çözüm olmamış bundan sonra umarım olur.
bunu kabul edemem kusura bakmayın
ben burada ne için eşimi kötüleyip yazayım
ben iyiyim demiyorum ki yaptıklarımın karışılığını alamıyorum dahada batıyorum diyorum
yapmaığım bir şeyi asla kabul edemem
öyle bol zamnım yok olsada buraya yazıp ne o kadının günahını almak isterim nede bir başkasınkini
çirkeflik yaptıgımı düşünmüyorum
en azından bu konuda benim içim rahat
Peki ne yapmak istiyorsunuz ? Ağlamanızdan da zevk alıyormuş ?
Nolacak şimdi ?
Siz eşinizden boşanacaksınız, çocuğunuz babasından boşanmayacak ki, baba delisi olmasını düşünüyorsunuz.
Ben de baba delisiydim, annemle babam ayrıldığında. Bir çok insan da öyleydi ama geçiyor, yani çocuk babadan ayrılmıyor ki ...
Ne diyeyim, kalın ve günden güne eriyin o zman.
Ama lütfen, sızlanmayın.
Aldatılmayı kaldırabiliyorsanız boşanmayın eğer aldatılmayı aklınızdan çıkaramazsanız boşanın
ikimizinden psikolojisi bozuk.dünki tatrışmamızda artık hiç bişey umrumda değil yarın boşansak umrumda olmaz dedi, bende onayladım tabi
aslında boşanmak istemesinin sebebi
dır dırlarım başkada bişey yok
Arkadaşım,bence eşinizin boşanmak istemesinin,"yarın boşansak umrumda olmaz"demesinin nedeni sizin dırdırlarınız değil kesinlikle.
Elinin altında eski sevgilisi var,kız nişanlı olduğu eşiniz de sizinle evli olduğu halde hala görüşüyorlar.Eşiniz "ayrılırsam nasıl olsa diğeri var,yalnız kalmam"mantığında
Yoksa bir erkek eşine,çocuğunun annesine kolay kolay "yarın boşansak umrumda olmaz" diyemez sırf dırdır yüzünden.
Eşinizin elinde yedek bir şey var ve ona güveniyor,ayrılsanız bile yokluğunuzun ona koymayacağını düşünüyor.
Ben olsam yarın değil bugün ayrılırdım.Eski sevgilisiyle hala görüşen hatta eski sevgilisi nişanlı kendisi evli bir de çocukluyken bunları yapan adamdan hayır gelmez arkadaşım,Allah doğru kararlar vermenizi nasip etsin :26:
Birşey yapmadan önce kendi kendinize kadını ve kocasını bir araştırsanız........
sadece kadının adını ve soyadını biliyorum google yazdım
hiç birşey bulamadım naısl yapabilirim ki
Face'den araştrırsanız o ismi..
Hani yaşadığı şehir veya bazı ip uçlarından belki ulaşırsınız..
Arkadaş listesinden eşine bakarsınız..
İnanın bende bilmiyorum yol yöntem bu konuda..
Eşinizin face'inde arkadaş listesinde de olabilir?
canım üzülme bebeğin var öyle evlilikler kolay kurulmuyor kolayda bitmemeli yaptığı çok iğrenç eşinin kadın nişanlıken eşinle görüşmüş evliyken neden görüşmesin.dünyada arkadaş mı kalmamış? sen umursamazsan o kadın değil sen çekici olursun. işte kadınla çene çalıyor ergen gibi heralde kavuşamamış gibi off bu ne ya birde senden 7 yaş büyük olgun olsun biraz, ama eğer eşin düzelmez ise bence uzatmadan boşan benim annemin halası aynı şeyi yaşadı olmadı ,eşi bekarken evli bi kadınla görüşmüş evlenmiş yine devam etmiş görüşmeye sonra buluşuyorlarmış kadını aramış kocamla görüşme demiş sana ne demiş. felan felan boşandılar herkes başkasıyla evlendi çok da mutlu oldu
hayırr
başka biri
ama eşim konuşmak istemiş beni unutmak için o zaman boşanma kararı vermiştik
yatma,yakınlaşma olmamış
sadece yemek yiyip dertleşmişler
o da olurdu ama istemedim tamamen boşanırsam vs diye düşünmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?