eşiniz; eski sevgilisi ile görüşse nasıl tepki verirsiniz?

benim düşüncem kesinlikle kadın adamı sevmiyor sırf parası için evli onunda çocugu var
alışmış ya kocası zaten var hayatında burası kesin
sevgiyide dışarıda arıyor

eşi biliyormu ki bakalım görüştiklerini msjını okudum beni akşamları ama
ne demek bu?
akşam kim olur yanında eş değilmi
yanlışmı düşünüyorum

Son düzenleme:

bunu kabul edemem kusura bakmayın
ben burada ne için eşimi kötüleyip yazayım
ben iyiyim demiyorum ki yaptıklarımın karışılığını alamıyorum dahada batıyorum diyorum
yapmaığım bir şeyi asla kabul edemem
öyle bol zamnım yok olsada buraya yazıp ne o kadının günahını almak isterim nede bir başkasınkini
çirkeflik yaptıgımı düşünmüyorum
en azından bu konuda benim içim rahat

hanımefendi siz biyere batmıyorsunuz 2. eş olmak piskolojinizi bozmuş suçu kendinized arıyorsunuz ama asıl hasta zihniyette olan kocanız.bunu nasıl göremiyorsunuz pes.sinirleriniz yıpranmış evliliğimi kurtarma şemsiyesi altında sırılsıklam olmuşsunuz o şemsiye delik bence inceldiği yerden kopmalı.çocuğunuz için en iyisi bu eşinizle çocuğunuz değil siz boşanıyorsunuz.bahanelerin arkasına sığınmayı bırakın gerçekleri görün ve küllerinizden doğun!

yerden göğe kadar haklısınız ama tarzınız yanlış çeneye vurmamalı ozaman haksız durumuna düşersiniz..
Allah kolaylık versın sakın olmaya çalısın..

kadın kadar kocan da hatalı hatta kocan daha fazla hatalı.
kadının nişanlı olduğunu bile bile ilişkisini sürdürmüş zamanında.
şimdide bildiğin kaçamak yapıyorlar.
akşamları arama ne demek "yanımda karım var yakalanmayalım."
dertleşiyormuş pişkine bak sen.
iyi o zaman bende artık eski sevgilimle dertleşeceğim madem sen bu tarz olaylara olumlu bakıyorsun de.

eski sevgilimle 4 yıllık bir ilişkiyi bitirmiştik ,ardından çok üzüldüm çok ağladım ama eşimle tanışınca herşey bitti ,yıllarca görüşmedik tabi ,eşimle evlendim daha 1 aylık gelinim ,eski sevgilimde yeni evlenmiş o dönemde bir sabah beni aradı ,düşünün 5 yıl geçmiş aradan ,eylül yanımdaki sen olmalıydın dedi ne dedim yanımda yatan karım değil sen olmalıydın ,katlanamıyorum dedi,ben şok oldum ,ne demek bu ya ne saçmalıyosun ,ikimizde evliyiz aklını başına topla dedim ,ve bir daha beni asla ama asla rahatsız etme ,aynı gün hattımı değiştirdim ,son oldu ..
yani bu eski sevgili saçmalığı gerçekten hoş değil..eski işte adı üstünde ,bir an önce eşiniz aklı başına toplamalı ,yada siz bişeyler yapın..

Aldatılmayı kaldırabiliyorsanız boşanmayın eğer aldatılmayı aklınızdan çıkaramazsanız boşanın

sızlanmıyorum
neden yükleniyorsunuz ki
ben çözüm arıyorum
çözümü yok ise basitce söylenebilir

Ya arkadaslar simdi burda diger kadin suclu gibi elestirilmis yok esini ara rezil et falan denmis ama asil sorun arkadasin esinde diye dusunuyorum o kadinin yaptigi yine dogru degil ama arkadasin duzeltmesi gereken kendi esi ve evliligi yani esini arayip bi sekilde o kadinla iliskiyi koparsa bence baska bi kadin yine olucak(uzgunum ama öyle)Esinizin baska kadinlarla dostluk kurma dertlesme gibi bi hobisi var.Insanin bi derdi oldugunda ilk once en yakinina gider esinizde dert ortagi olarak sizi degilde eski sevgilisini görüyor ne gariptir ki!Benim esim birakin eski sevgiliyi herhangi bi erkek arkadasina bile derdini benden once gidip anlatsa bizim sorunlarimizi baskasiyla paylassa ortaligi kaldiririm.Agzima vurdu dirdir yapiyorum falan diye sizde soylemissiniz ama bence bu konu karsisinda yeteri kadar sert bir tutum saglayamamissiniz ki esiniz utanmadan size yani esine!kadinin karakterinden dostlugundan bahsedip keske sende onun gibi olabilsen diyebiliyo eski sevgili degil bi es digerini hic kimse ile kiyaslamamali.Cok sinirlendim gercekten okurken ne rahat, genis,midesiz bir adam bide gayet normal bisey gibi bunlari size anlatabiliyo ve siz onun kasini gözünü daha oymadiniz?

Arkadaşım,bence eşinizin boşanmak istemesinin,"yarın boşansak umrumda olmaz"demesinin nedeni sizin dırdırlarınız değil kesinlikle.

Elinin altında eski sevgilisi var,kız nişanlı olduğu eşiniz de sizinle evli olduğu halde hala görüşüyorlar.Eşiniz "ayrılırsam nasıl olsa diğeri var,yalnız kalmam"mantığında

Yoksa bir erkek eşine,çocuğunun annesine kolay kolay "yarın boşansak umrumda olmaz" diyemez sırf dırdır yüzünden.

Eşinizin elinde yedek bir şey var ve ona güveniyor,ayrılsanız bile yokluğunuzun ona koymayacağını düşünüyor.

Ben olsam yarın değil bugün ayrılırdım.Eski sevgilisiyle hala görüşen hatta eski sevgilisi nişanlı kendisi evli bir de çocukluyken bunları yapan adamdan hayır gelmez arkadaşım,Allah doğru kararlar vermenizi nasip etsin :26:

amin alllah razı olsun.doğru karar vermeyi çok istiyorum

Birşey yapmadan önce kendi kendinize kadını ve kocasını bir araştırsanız........

sadece kadının adını ve soyadını biliyorum google yazdım
hiç birşey bulamadım naısl yapabilirim ki

Face'den araştrırsanız o ismi..
Hani yaşadığı şehir veya bazı ip uçlarından belki ulaşırsınız..
Arkadaş listesinden eşine bakarsınız..
İnanın bende bilmiyorum yol yöntem bu konuda..
Eşinizin face'inde arkadaş listesinde de olabilir?

şuanda yok
ama seneler önce vardı ekliydi
görüşmelerini istemediği söyleyince silmişti
eşimin adresinden eklesem o bayanı istediğim bilgilere ulaşsam
arasam eşini
mantıklımı olurmu yanı çözüm olurmu

canım üzülme bebeğin var öyle evlilikler kolay kurulmuyor kolayda bitmemeli yaptığı çok iğrenç eşinin kadın nişanlıken eşinle görüşmüş evliyken neden görüşmesin.dünyada arkadaş mı kalmamış? sen umursamazsan o kadın değil sen çekici olursun. işte kadınla çene çalıyor ergen gibi heralde kavuşamamış gibi off bu ne ya birde senden 7 yaş büyük olgun olsun biraz, ama eğer eşin düzelmez ise bence uzatmadan boşan benim annemin halası aynı şeyi yaşadı olmadı ,eşi bekarken evli bi kadınla görüşmüş evlenmiş yine devam etmiş görüşmeye sonra buluşuyorlarmış kadını aramış kocamla görüşme demiş sana ne demiş. felan felan boşandılar herkes başkasıyla evlendi çok da mutlu oldu

evet böyle pişkin insanlar var malesef..
son care zaten ayrılmak
sona geldik demekki biz
çogunluk ayrıl diyor

bu eski sevgiiler yüzsüz olur. ne yapsanız vazgeçmez bende de var bi tane. aldatan, ayrılan kendisiydi hala sevgilileri var, hala evin

önünde.... benden aptalını bulamaz çünkü

gurur, onur gibi kavramları bilmez bu tipler, yüz vermediğim halde 11 yıldır peşimde... takıntılı pislikler. kocanızda az değilmiş

asıl sorunlu o bence... keşke her şeyini alıp boşasanız onu görrüm o zaman macerayı

Anladığım kadarıyla eşiniz yüzsüzlüğü eline almış bırakmıyor. Eski sevgiliyle görüşme, bu da yetmezmiş gibi başka biriyle de yakınlaşma.. Üstelik sizin tüm iyi niyet ve çabalarınıza rağmen bunları yapmak.. Bir arkadaşımın sözü vardı, insanlar kendilerine yapılan iyiliklere karşılık veremeyince feleğini şaşırır derdi..
Umarım kısa zamanda aklı başına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…