Canım bence kadının eşini araman cok sacma cünkü burda tek suclu kadın değil senin eşinde suclu ve eger kadının eşini ararsan tüm olay kadının üstüne kalır.
bu da sey gibi cocuğunuzun hoşlanmadığınız bir arkadasının ailesini arayıp cocuğun cocuğumla oynamasın demek gibi bir şey.olur mu öyle önce kendi cocuğuna sahip cıkcaksın.milletin günahını üstünüze almayın.
anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz sizi aldatmıyor.
ve savasmak hep göz yummak,gecmesini beklemek ya da kızmak engeller koymak vazgecmesini saglamak değildir.
eger evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız
önce o kadının eşiniz için ne ifade ettiğini öğrenin neden onla görüşmek istediğii öğrenin.
ve düşmanınızı tanıyın ki ona göre elinizi güçlendirin.
durumu normalleştirin arada eşinize sorun napar ne eder bu kadın.
eşiniz sizi seviyorsa ve saklanacak birşey yapmadılarsa anlatacaktır zaten size.
tamam madem görüşmek istyorsun ailece görüşelim ya da kadını kahve içmeye bize davet et gibi yaklaşıp kadını tanıyın bence.
ben olsam merak ederdim eşim niye görüşüyor ki bu kadınla diye kadını merak ederdim.
ve durumu normalleştirirdim.
durum normalleşince eşiniz için olayın bir heycanı varsa o kaybolcaktır.
ya da kadınla gercekten arkadasca görüşüyorsa içiniz rahatlar.
ayrı şehirlerdeyiz.dün akşam bana tanısan emin ol iyi bir arkdaşlık kurrsanız dedi bende benim miydesiz,terbiyesiz bir arkadşım olamaz vs dedim
kadın eşimin gözünde sadece dost ama ben anlıyorum ona karşı bir zaafı var gibi (emin değilim)
zaten akıllı kocam anlatıyor işte anlatmasa bilmesem belki daha iyi
ama ne var ne yok analtıyorrr ama şöyle ben yakaladığım zaman anlatıyor
şok olacaksınız o kızdan sonra hayatına dayısının kızı girmiş çok sevmişler biribirlerini ama bu kız yüzünden ayrılmışlar
sebep görüşüyor olmaları
kıs istememiş görüşme falan demiş eşime,eşimde eltimlerin evine faalan getirmiş 2 3 gün tatil yapmışlar arkadşalar ama
eşim dayısının kızı ile görüşüyor o kız şuanki kocasıyla nişanlı
ayy kafam almıyor yardımmmm
eşimde kaldığı için güven sarsılmış belki başka şeylerde vardır
ayrılmışlar
o kız yüzünden onun taşıdığı isim ve cevremde olan o isimlerden nefret ediyorum evlendiğimden beri gına geldi ya
evliliğimizin ilk ayında eşya yerşleştiriken kafama takılan eşyalar vardı (örgü bere,hediyelik bi kaç eşya resimler vs)
o kıza ait.atmaya kıyamadı anısı var vs diye
hepsini topladığım gibi çöpe
git o zaman anılarınla beraber yaşa diye isyan edip çk ağladım
yatıştırıp söz vermişti
koskoca bir yalan kandırılmışım resmen