Yok yapmaz. Dogum gunu hediyemi bile bana sorar da alir. Boylesi benim de isime geliyor cunku kendisi hediye almada gercekten cok rezil bir durumda. Ben de boyle bir yol buldum en azindan hem istedigim oluyor hem de para bosa gitmiyor.Sorunum büyük şey deyil aslında eşim özel günlerımı fazla önemsemiyor aslında her dediğimi alır ama bende birgünde ben söylemeden süpriz yapsın istiyorum mesela bir ay sonra doğum günüm var çocuklarım küçük onlar ne istersin anne doğum günün yaklaşıyor dedi benımde saat hoşuma gitti eşime nasıl dedim al gülüm ozaman dedi benmi çok abartıyorum ikimizde çalışıyoruz bende konusmuyorum eşimle çok soğukkanlı yaklasıyor hiç romantik deyil bu arada 12 senelik evlıyız belki bu 12 senede haberim olmadan 2 3 sefer yapmıştır süprız
E adam bugün öyle olmamış ki zaten hep böyleymiş. Bence dertsiz başa dert arıyormuş gibi olmuşsunuz.Sorunum büyük şey deyil aslında eşim özel günlerımı fazla önemsemiyor aslında her dediğimi alır ama bende birgünde ben söylemeden süpriz yapsın istiyorum mesela bir ay sonra doğum günüm var çocuklarım küçük onlar ne istersin anne doğum günün yaklaşıyor dedi benımde saat hoşuma gitti eşime nasıl dedim al gülüm ozaman dedi benmi çok abartıyorum ikimizde çalışıyoruz bende konusmuyorum eşimle çok soğukkanlı yaklasıyor hiç romantik deyil bu arada 12 senelik evlıyız belki bu 12 senede haberim olmadan 2 3 sefer yapmıştır süprız
En azindan biz kadinlar eslerimizin neyi eksik ihtiyaci var bilip ona gore bisey alabiliyoruz. Mesela bu yaz dogum gununde gunes gozlugu alicam cunku kac senedir ayni gozlugu takiyor. Kesinlikle yeni gozluk onu mutlu edecek. Erkekler de boyle seyleri gozlemleseler keskeBenimki de bana sorar hiç olmazsa ipucu ister. Güzel hediye seçmek-akıl etmek cidden farklı bir beceri, çoğu kadın da başaramıyor bunu bence.
İnsan bekliyor tâbi sürpriz falan ama 12 sene olmuş sizde salın gitsin.Sorunum büyük şey deyil aslında eşim özel günlerımı fazla önemsemiyor aslında her dediğimi alır ama bende birgünde ben söylemeden süpriz yapsın istiyorum mesela bir ay sonra doğum günüm var çocuklarım küçük onlar ne istersin anne doğum günün yaklaşıyor dedi benımde saat hoşuma gitti eşime nasıl dedim al gülüm ozaman dedi benmi çok abartıyorum ikimizde çalışıyoruz bende konusmuyorum eşimle çok soğukkanlı yaklasıyor hiç romantik deyil bu arada 12 senelik evlıyız belki bu 12 senede haberim olmadan 2 3 sefer yapmıştır süprız
Eşiminin başını beynini yiye yiye bi kere yaptırdım, ben kızmayayım diye yaptı yani.. Başkalarına iyi öneri verir sürpriz yapma konusunda ama kendisi yapmaz pek özel günlerde.. Gündelik hayatımızda çiçek, sevdiğim çikolatalardan vs alır.. Bende çok severim sürprizleri ama böyle kabul ettim ve bende yapmıyorum artıkSorunum büyük şey deyil aslında eşim özel günlerımı fazla önemsemiyor aslında her dediğimi alır ama bende birgünde ben söylemeden süpriz yapsın istiyorum mesela bir ay sonra doğum günüm var çocuklarım küçük onlar ne istersin anne doğum günün yaklaşıyor dedi benımde saat hoşuma gitti eşime nasıl dedim al gülüm ozaman dedi benmi çok abartıyorum ikimizde çalışıyoruz bende konusmuyorum eşimle çok soğukkanlı yaklasıyor hiç romantik deyil bu arada 12 senelik evlıyız belki bu 12 senede haberim olmadan 2 3 sefer yapmıştır süprız
Benim eşim de böyle dediğiniz gibi ilk yıllar takiyordum bu durumu ama şimdi ben soruyorum ne alacaksın bana diyeSorunum büyük şey deyil aslında eşim özel günlerımı fazla önemsemiyor aslında her dediğimi alır ama bende birgünde ben söylemeden süpriz yapsın istiyorum mesela bir ay sonra doğum günüm var çocuklarım küçük onlar ne istersin anne doğum günün yaklaşıyor dedi benımde saat hoşuma gitti eşime nasıl dedim al gülüm ozaman dedi benmi çok abartıyorum ikimizde çalışıyoruz bende konusmuyorum eşimle çok soğukkanlı yaklasıyor hiç romantik deyil bu arada 12 senelik evlıyız belki bu 12 senede haberim olmadan 2 3 sefer yapmıştır süprız
Adam her gün gördüğü oğlunun ev kıyafetiyle dışarı kıyafetini ayırt edemiyor. Küçülenleri ayırt edemiyor. Karısının dolabını fark etmesi mümkün değil bence yaEn azindan biz kadinlar eslerimizin neyi eksik ihtiyaci var bilip ona gore bisey alabiliyoruz. Mesela bu yaz dogum gununde gunes gozlugu alicam cunku kac senedir ayni gozlugu takiyor. Kesinlikle yeni gozluk onu mutlu edecek. Erkekler de boyle seyleri gozlemleseler keskeDolabimda yeni ne var ne yok bilmez. Bunu aldim derim he cok guzelmis der. 1 ay sonra uzerimde gorunce yeni mi aldin der. E gostermistim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?