Eşiniz doğum gününüz için özel bir şey yaparmı

ayla2025

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
6
1
1
34
Sorunum büyük şey deyil aslında eşim özel günlerımı fazla önemsemiyor aslında her dediğimi alır ama bende birgünde ben söylemeden süpriz yapsın istiyorum mesela bir ay sonra doğum günüm var çocuklarım küçük onlar ne istersin anne doğum günün yaklaşıyor dedi benımde saat hoşuma gitti eşime nasıl dedim al gülüm ozaman dedi benmi çok abartıyorum ikimizde çalışıyoruz bende konusmuyorum eşimle çok soğukkanlı yaklasıyor hiç romantik deyil bu arada 12 senelik evlıyız belki bu 12 senede haberim olmadan 2 3 sefer yapmıştır süprız

Sevgiliyken don juan değilse evlilikte de bunu beklemeyin. Beklenti insanı da ilişkisini de yıpratıyor.
Benim eşim her özel günde çiçek pasta alır gelir. Ama hediyede yok yani neye ihtiyacın var diye sorar delirtir beni. İhtiyacımı alıyorum zaten hediye diye sorma bari.
Gerek yok yormaya ya.

Bazı erkekler böyle. Sevgiliyken az çok anlaşılıyor aslında. Bazı şeyler değişmez. Adamın ruhunda, kisiliginde yoksa yapamaz sürpriz. Ben arkadaşlarımdan "al kartı hayatım, neye ihtiyacın varsa veya istiyorsan benim yerime kendine doğum günü hediyesi al" diyeni de duydum. Arkadaşım öyle kabul etmiş, en azından istedigimi alıyorum ona kalsa benim zevkime göre bir şey alamaz diyor, memnun halinden. Ben olsam hayatta kabul etmem böyle bir şeyi azıcık düşünmesini, kafa yormasını isterim. Erkekler düz canlılardır. Beklentiye girmek insanı üzer. Ama beklentileriniz varsa da azıcık nazlı nazlı isteklerinizi söyleyebilirsiniz. Şikayet gibi değilde "beni aslında bunu söylediğimde senden bunu bekliyorum hayatım" gibi gibi.. Erkeklere bir şey anlatırken salağa anlatır gibi anlatın

Benim eşim de yapmaz her yıl üzüldüğüme şahit olur ama yapmaz o da ben de değişmedik

Yok yapmaz. Dogum gunu hediyemi bile bana sorar da alir. Boylesi benim de isime geliyor cunku kendisi hediye almada gercekten cok rezil bir durumda. Ben de boyle bir yol buldum en azindan hem istedigim oluyor hem de para bosa gitmiyor.
Supriz olayimiz yok ama. 8 senelik de biz evliyiz

12 senedir evli olduğunuz için bu duruma alışmış olmalısınız karakteri böyle eşinizin

Ben özellikle doğum günlerini planlı kutlamayı seviyorum her yerden bildirim gelirken aaaa sürpriz olmuyor zaten

E adam bugün öyle olmamış ki zaten hep böyleymiş. Bence dertsiz başa dert arıyormuş gibi olmuşsunuz.
Bu arada genelde böyle şeyi erkekler düşünmez biri yönlendirir. Mesela ablamın doğum gününde enişteyi ben yönlendiririm şu pastayı yaptır,şöyle balon al,hediye şu olsun falan diye

Her sene doğum günü evlılık yıldönümü hedıye alır ama süprızlı vs degıl ıhtıyacım olanı almak ıster

Yapi meselesi benimki de oyle. Ben bazen tripleniyorum banane benim icin ugras ben niye hediyemi seciyorum diyorum. O zaman gidip kendi habersiz bisey aliyor. Yoksa asla yani. Ona kalsa eve gelirken bi pasta alir o kadar. Ben bi kadin olarak daha ozel hissedilmek istedigimden dayatiyorum. Yoksa o cano sen sen ne istersen alalim diyor. Bazen oyle yapiyorum bazen dayatiyorum. Siz de oyle yapin, bu evliliginizi yipratmaya degecek bir konu degil. Sonucta sizden bisey esirgemiyor. Biraz yonlendirmeyle bu sorun cozulur

Benimki de bana sorar hiç olmazsa ipucu ister. Güzel hediye seçmek-akıl etmek cidden farklı bir beceri, çoğu kadın da başaramıyor bunu bence.
En azindan biz kadinlar eslerimizin neyi eksik ihtiyaci var bilip ona gore bisey alabiliyoruz. Mesela bu yaz dogum gununde gunes gozlugu alicam cunku kac senedir ayni gozlugu takiyor. Kesinlikle yeni gozluk onu mutlu edecek. Erkekler de boyle seyleri gozlemleseler keske Dolabimda yeni ne var ne yok bilmez. Bunu aldim derim he cok guzelmis der. 1 ay sonra uzerimde gorunce yeni mi aldin der. E gostermistim zaten

İnsan bekliyor tâbi sürpriz falan ama 12 sene olmuş sizde salın gitsin.
Benim eşim de ilk 2 yıl biraz romantikti yılbaşılarini bile boş geçmezdi askere gitti geldi birazda maddi sıkıntılara girdik bende senden bu yıl özel günler için hediye beklemiyorum falan dedim demez olaydım 5 yılı geçti adamın içinden odun çıktı resmen her özel günde para atar ihtiyacın olan neyse onu al der. Bu da beni çok üzer kaç kere de konuştum sen düşün uğraş biraz, bu kadını ne mutlu eder de ama yok düşünmüyor işte ne yaparsın anlamıyorda bende saldım artık direk hediye seçip ona göre para attırıyorm artık.

Eşiminin başını beynini yiye yiye bi kere yaptırdım, ben kızmayayım diye yaptı yani.. Başkalarına iyi öneri verir sürpriz yapma konusunda ama kendisi yapmaz pek özel günlerde.. Gündelik hayatımızda çiçek, sevdiğim çikolatalardan vs alır.. Bende çok severim sürprizleri ama böyle kabul ettim ve bende yapmıyorum artık

Benim eşim de böyle dediğiniz gibi ilk yıllar takiyordum bu durumu ama şimdi ben soruyorum ne alacaksın bana diye o da akşama bi pasta alır gelir üflerim bitti gitti işte pasta al demem zaten o kadar da değil

Başkaları yapıyor diye bilince daha çok üzülmeyecek misiniz?

Adam her gün gördüğü oğlunun ev kıyafetiyle dışarı kıyafetini ayırt edemiyor. Küçülenleri ayırt edemiyor. Karısının dolabını fark etmesi mümkün değil bence ya

Bazılarının kafası çalışmıyor bu işlere gerçekten, benimki de ben demesem ne alacağını bilmez, öyle sürprizi falan olmaz. Diyorum tamam diyor ama aynı şey. Yapacak birşey yok iyi yanlarının hatırına bunu kabul ettim bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…