- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Babam annemi aldattı diye sildim hayatımdan yüzüne bakmıyorum ki normalde çok düşkünüm onsuz yapamam diyen biriyim ama söz konusu aldatmak olunca içim buz kesti ona karşı sevgi falan kalmadı eşim de böyle bişey yapsa ondan da ayrılırım diye düşünüyorum yinede belli olmuyor böyle şeyler yaşamadan tam ne tepki veririm o an ne hissederdim bilemiyorum, öfke kontrolü problemim var kolay sinirlenmem ama çok sinirlenince yaptıgımı gözüm görmez böyle bişey yaparsa benden uzak durmalı ögrendigim an herşey olabilirBurada çok konu okuyoruz aldatılanlar ayrılanlar insan düşünmeden edemiyor aldatsa ben nasıl davranırdım acaba diye? Siz neler düşünüyorsunuz?
Babanız annenizi aldatmış sizi değil ki ben bu konuya çok farklı bakıyorum onun annenize sadakat yemini var bilmiyorum ben bunu üstünüze yükleyip bu şekilde tavır almanıza çok üzüldüm hayatınız çok kısa baba çok başka birşey benim için sizde çok düşkünmussunuz kendinizi bu sevgiden mahrum etmeyin bence ilerde Allah korusun çok üzülürsünüzBabam annemi aldattı diye sildim hayatımdan yüzüne bakmıyorum ki normalde çok düşkünüm onsuz yapamam diyen biriyim ama söz konusu aldatmak olunca içim buz kesti ona karşı sevgi falan kalmadı eşim de böyle bişey yapsa ondan da ayrılırım diye düşünüyorum yinede belli olmuyor böyle şeyler yaşamadan tam ne tepki veririm o an ne hissederdim bilemiyorum, öfke kontrolü problemim var kolay sinirlenmem ama çok sinirlenince yaptıgımı gözüm görmez böyle bişey yaparsa benden uzak durmalı ögrendigim an herşey olabilir
Bana göre babam bambaşka biriydi yani böyle Bi karakter degildi bizim olay basit bir aldatma değil malesef amcamın eşi ile aldattı amcam ilk eşinden çocugu olmuyor diye 2.ye evlendi ve o kadınla babamın ilişkisi oldugunu ögrendim çok karışık kısımları var benim babama tepki almamın sogumamın sebebi benim tanıdıgım gibi birisi olmaması karakterinin bu kadar bozuk olması ve o süreçte yaptıgı başka şeylerBabanız annenizi aldatmış sizi değil ki ben bu konuya çok farklı bakıyorum onun annenize sadakat yemini var bilmiyorum ben bunu üstünüze yükleyip bu şekilde tavır almanıza çok üzüldüm hayatınız çok kısa baba çok başka birşey benim için sizde çok düşkünmussunuz kendinizi bu sevgiden mahrum etmeyin bence ilerde Allah korusun çok üzülürsünüz
Çok değişik olmuş ne diyeceğimi bilmiyorum ama bir dinleyin bence pişmansaBana göre babam bambaşka biriydi yani böyle Bi karakter degildi bizim olay basit bir aldatma değil malesef amcamın eşi ile aldattı amcam ilk eşinden çocugu olmuyor diye 2.ye evlendi ve o kadınla babamın ilişkisi oldugunu ögrendim çok karışık kısımları var benim babama tepki almamın sogumamın sebebi benim tanıdıgım gibi birisi olmaması karakterinin bu kadar bozuk olması ve o süreçte yaptıgı başka şeyler
Anneme yapılan bana yapılmıştır, ayrıca karısını aldatan adam çocuklarına da mutlaka yalan söylemiştir.Babanız annenizi aldatmış sizi değil ki ben bu konuya çok farklı bakıyorum onun annenize sadakat yemini var bilmiyorum ben bunu üstünüze yükleyip bu şekilde tavır almanıza çok üzüldüm hayatınız çok kısa baba çok başka birşey benim için sizde çok düşkünmussunuz kendinizi bu sevgiden mahrum etmeyin bence ilerde Allah korusun çok üzülürsünüz
Affedilecek şey var affedilmeyecek şey var karısını kızını düşünseydi gözü dışarda olmazdı şimdi ne dese eşinin ve çocuğunun o dönemdeki acıları diner ?Çok değişik olmuş ne diyeceğimi bilmiyorum ama bir dinleyin bence pişmansa
Bildiyimi belli etmem mahkeme kanıt sunmak için delil toplarım boşanıp evi nafaka maddi manevi bütün hakkımı isterim yada boşamam resmi nikah bende ama adamı eve almam aldattığı o....yla dost hayatı yaşasın bakalım karşıdaki kabul ediyomuBurada çok konu okuyoruz aldatılanlar ayrılanlar insan düşünmeden edemiyor aldatsa ben nasıl davranırdım acaba diye? Siz neler düşünüyorsunuz?
Pişman oldugunu sanmıyorum hala aynı pisliğin içinde bogulmaya devam ediyor Allah herkesi bildigi gibi yapsın o dönem hayatımı mahvetti dibi gördüm sayesinde toparlanana kadar ne çektiğimi ben biliyorum o günden sonra bana en ufak zararı olanı hayatımdan çıkardım ve artık geri almayı da düşünmüyorum böyle mutluyumÇok değişik olmuş ne diyeceğimi bilmiyorum ama bir dinleyin bence pişmansa
Niye kabul etmesin ki, alemin or.pusu her gece karısına giden adamı kabul ediyor da nikahı olup karısı olmayan adamı mı kabul etmeyecek?Bildiyimi belli etmem mahkeme kanıt sunmak için delil toplarım boşanıp evi nafaka maddi manevi bütün hakkımı isterim yada boşamam resmi nikah bende ama adamı eve almam aldattığı o....yla dost hayatı yaşasın bakalım karşıdaki kabul ediyomu
Hayatımı s. Kti onun o pişman olmasını beklediği hatası ben o ergen psikolojimle yapmayacağım şeyleri bile yaptım uzun süre kendime gelemedim yıllar geçti evlendigim ilk yıllar bile geçmişim kabus oldu geceleri uyku uyuyamadım ben yıllarca çektiğim hissettiğim herşeyi yaaa ben hata yaptım pişmanım dese geri alabilecek mi ben o günki ben olabilecek miyim yedi Bi b. K arkasında dursun pişman olursa böyle basit Bi adam olup anlık hevesi için salaklığı için böyle bişey yaptı diye yüzüne Bi tur daha tükürürüm benim annem bunları hak eden birisi hiç degil orada burada namus bekçisi ahkamları kesip çok onurlu gururlu davranıp sonra kapalı kapılar arkasında böyle bişey yapan birini adam yerine koyup dinlemeye gerek yok ben hayata böyle bakıyorum birgün ölürse pişman oldugum tek şey olur o da yüzüne tükürmeden sessizce uzaklaşmış olmak zamanında yüzüne tükürmeye bile degmez demiştim buna pişmanım mesela keşke bütün öfkemi kusabilsem ona karşıÇok değişik olmuş ne diyeceğimi bilmiyorum ama bir dinleyin bence pişmansa
Amcanız için de çok zor bir süreç olmuş çocuk olmuyor diye başkasıyla evleniyor o da abisi ile aldatıyor öyle mi anladımBana göre babam bambaşka biriydi yani böyle Bi karakter degildi bizim olay basit bir aldatma değil malesef amcamın eşi ile aldattı amcam ilk eşinden çocugu olmuyor diye 2.ye evlendi ve o kadınla babamın ilişkisi oldugunu ögrendim çok karışık kısımları var benim babama tepki almamın sogumamın sebebi benim tanıdıgım gibi birisi olmaması karakterinin bu kadar bozuk olması ve o süreçte yaptıgı başka şeyler
Affedilecek gibi de değil ki baskasi ile aldatsa belki amenna ama kardeşinin karısı ileÇok değişik olmuş ne diyeceğimi bilmiyorum ama bir dinleyin bence pişmansa
Bir seref yoksunu da amcaymis. Nenesi nasıl evlatlar yetiştirmiş böyleAmcanız için de çok zor bir süreç olmuş çocuk olmuyor diye başkasıyla evleniyor o da abisi ile aldatıyor öyle mi anladım
Evet bence de ilk eşin ahını almış gibi valla nene için de çok zor durum aslındaBir seref yoksunu da amcaymis. Nenesi nasıl evlatlar yetiştirmiş böylehiç birinde ar yok.
Sen yıllarını sana veren kadini çocuğu olmuyor diye boşa,yenisini al.
Oh olsun boynuzu yemiş. Böylelerinin karıları başkalarından çocuk peydahlasa bile üzülmem. İlk karısının ahi tutmuştur
Affedilecek şey var affedilmeyecek şey var karısını kızını düşünseydi gözü dışarda olmazdı şimdi ne dese eşinin ve çocuğunun o dönemdeki acıları diner ?
Çok halkisiniz ben çok farklı bakıyorum ama sizin yaşadıklarıniz çok ağırmış ben çok üzgünüm böyle olmasaymiş keşke oda kendi cehennemini yaşar yaşıyordur Allah yardımcınız olsun bu kadar kötü olduğunu düşünememistimHayatımı s. Kti onun o pişman olmasını beklediği hatası ben o ergen psikolojimle yapmayacağım şeyleri bile yaptım uzun süre kendime gelemedim yıllar geçti evlendigim ilk yıllar bile geçmişim kabus oldu geceleri uyku uyuyamadım ben yıllarca çektiğim hissettiğim herşeyi yaaa ben hata yaptım pişmanım dese geri alabilecek mi ben o günki ben olabilecek miyim yedi Bi b. K arkasında dursun pişman olursa böyle basit Bi adam olup anlık hevesi için salaklığı için böyle bişey yaptı diye yüzüne Bi tur daha tükürürüm benim annem bunları hak eden birisi hiç degil orada burada namus bekçisi ahkamları kesip çok onurlu gururlu davranıp sonra kapalı kapılar arkasında böyle bişey yapan birini adam yerine koyup dinlemeye gerek yok ben hayata böyle bakıyorum birgün ölürse pişman oldugum tek şey olur o da yüzüne tükürmeden sessizce uzaklaşmış olmak zamanında yüzüne tükürmeye bile degmez demiştim buna pişmanım mesela keşke bütün öfkemi kusabilsem ona karşı
Aynen öyle ama amcama da müstehak biraz o da ilk eşine çektirdiklerini yaptıgı zulmün bedelini ödüyor bana kalırsa zaten kadınla babamın ilişkisi bu evlilikten önce gibi geliyor kadın babama yakın olmak için amcamla evlenmek gibi Bi aptallık yaptıgını düşünüyorumAmcanız için de çok zor bir süreç olmuş çocuk olmuyor diye başkasıyla evleniyor o da abisi ile aldatıyor öyle mi anladım
Allah bildigi gibi yapsın diyorum sadece beddua etmeyi sevmemÇok halkisiniz ben çok farklı bakıyorum ama sizin yaşadıklarıniz çok ağırmış ben çok üzgünüm böyle olmasaymiş keşke oda kendi cehennemini yaşar yaşıyordur Allah yardımcınız olsun bu kadar kötü olduğunu düşünememistim