Öyle laflar etti ki konuşasım yok zaten fitne fücursun fesatlık düşünüyorsun sen kimsin sana mı sorucam argo kelimeler vs insan gibi konuşabilse derimki bak canım almana bişey demem al ama durumumuza göre al hem bizde aile kurduk önce kendi ailemiz kendi evimiz derim ama güzel konuşsam bile hemen bagırmaya başlıyor kavgaya başlıyor. Oyuncagı da senden önce aldım diyo durduk yere ben olay çıkardım oldu. Oyuncagın da fiyatına baktım ilk almış 100 tl onu ablası iade etmiş birbirine vururlar diye sonraki aldıgı 700 lifa 700 liraya ben çocuguma bişe oyuncak almam hediyenin de sınırı varMerhaba, bence öncelikle gebeliği erteleyin. Aile olduğunu idrak edememiş biri çünkü eşiniz. Büyük ihtimalle de genelde aile evinde sözü geçmeyen çocuk çünkü böyleleri para harcayarak değerli olacağını düşündüğü için ailesi ona değer versin diye bolca para harcar. Siz onunla evlendiğinize göre zaten onu seviyorsunuz diye basit bir mantıkla düşünüp size para harcamıyor. Bu tip şeyler sizin konuşmanızla düzelmez ancak kendisi farkına varacak ve kendini engelleyecek ki düzelsin. Ama bence eşinizin sizi kaybedeceğini anlaması gerek. Biraz uzaklaşın ondan.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşiniz ailesine maddi yardım yada sürekli bişeyler alıyor mu ?
- Konu Sahibi mellyyboo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Borçları borçla kapatmaya çalıştınız yani. ama en baştaki neyin borcuydu bunu hala söylemediniz?Ben de borçlar için kredi çektim o yüzden benim maaştan da kalmıyor ondan da kalan neyse birlikte ay sonunu gerirmeye çalışıyoruz ama gidiyoruz çocuklara bişeyler alıyoruz ya alsın tabi ki büyük nutella falan alıyo 150 lira ödedik çok değil ama bizim zaten 300-500 ancak kalıyo önce kendi evini düşün. İki üç çikolata cips al yeter alma demiyorum ki ama gazla olmadı mı çok tuttu deyince ben paranın aldıklarının lafını hesabını yapıyo oldum
Nutella 150TL değil ki
Çift maaşım var hedabını yapmam hiç bişeyin borçtan elimde 300 lira para kalıyor diyorum 300-400 kalıyorken gidip 100 150 ye abur cubur alırsam tabi ki düşünürüm ay sonunda 5 lira kalmadıgı oldu. Nutella çift maaşlı birine göre hiç bişey tabi ki ama bizim paramız kalmadıgı için tabi ki hesabını yapıyormOnun borcu demeyin beraber borcunuz
Çift maaşlı biri bi nutellanın hesabını yapıyor
Kader utansın
Çelişkili konu sanki
Nutella değil sadecev canım cips çikolata bisküvi vs bi sürü aldık iste bende çok tutmadı mı dedim paramız az oldugu için bu örnek sadeceBorçları borçla kapatmaya çalıştınız yani. ama en baştaki neyin borcuydu bunu hala söylemediniz?
Nutella 150TL değil ki
hıc te borclar ıcın kredı falan cekmezdım, buyuk konusmıyım ama.Ben de borçlar için kredi çektim o yüzden benim maaştan da kalmıyor ondan da kalan neyse birlikte ay sonunu gerirmeye çalışıyoruz ama gidiyoruz çocuklara bişeyler alıyoruz ya alsın tabi ki büyük nutella falan alıyo 150 lira ödedik çok değil ama bizim zaten 300-500 ancak kalıyo önce kendi evini düşün. İki üç çikolata cips al yeter alma demiyorum ki ama gazla olmadı mı çok tuttu deyince ben paranın aldıklarının lafını hesabını yapıyo oldum
beyfendı aılesıne para yedırsın sızınde maaşınız kredıye gıtsın. ne alaa memlekett.
çok sinirlerim bozuluyor ya bu tarz şeylere , 300 kalıyor sa sıze nutella da almayı versin cocuklara ya da cok almak ıstıyorsa ek işse gitsin bence . ıkı uc eve bakmak kolay degil
Borcumuz olmasaydı ve ailesi eşimin eğitimi için gerekeni yapmış, sorumlu bir aile olsaymış yardım etmesini canı gönülden isterdim. Eşim kendi kendini okutmuş liseden beri. Bu yüzden şimdi yardım edecek bir durum yok bizde, asla müsaadem yok.
Siz kendi maasinizla bile onun borcunu ödüyorsanız bir sonraki ay maaş vermeyin bakalim ne oluyor görsün. Kendi paraniz üzerinde bile tasarrufunuz yok.
Siz kendi maasinizla bile onun borcunu ödüyorsanız bir sonraki ay maaş vermeyin bakalim ne oluyor görsün. Kendi paraniz üzerinde bile tasarrufunuz yok.
Dur yavaş celalenme hemen durumun kötü olduğu bellide adını koyamadığım birşeyler varÇift maaşım var hedabını yapmam hiç bişeyin borçtan elimde 300 lira para kalıyor diyorum 300-400 kalıyorken gidip 100 150 ye abur cubur alırsam tabi ki düşünürüm ay sonunda 5 lira kalmadıgı oldu. Nutella çift maaşlı birine göre hiç bişey tabi ki ama bizim paramız kalmadıgı için tabi ki hesabını yapıyorm
Kredi çekmeyecektiniz işte
Bu ders olsun
Evet kredi çekip harcamıs harcamış onu kapatmak için gene çekmil sonra gene birikmiş faizle bende ona verdim iddia vs oynamış benim kredi kartı patladı eksi hesap patladı aynı zamanda ona psikolojik destek de oldum borçtan bunalımdaydı halledicez vs. Sonra benim borcu kapatmak için kredi çektik öyle yaniBorçları borçla kapatmaya çalıştınız yani. ama en baştaki neyin borcuydu bunu hala söylemediniz?
Nutella 150TL değil ki
çok var ya boylelerı gercektennkaynanam yok, görümcem yok, Allah biliyor olsa böylesi bende boşanana kadar hergün karakolluk olurdum. Cimri değilim, ama ben kimsenin aç gözünü doyurmak için çalışmıyorum. İpohone istemek nedir, hele hele dolaptaki erzağı izinsiz almak nedir?
bır kere hatta bız konusuyoruz goruntulu pandemı zamanı, gorumceem dıyokı abı sızde para coktur bıraz para gonderın kocam ıse gıdemıyor. gülüyorr bıde ... ama gunde ıkı paket sıgara ıcmeyı bılıyorlar .
eşimde ben ev borcu ödüyorum sizde varsa bana gönderin dedi.
Hep bizden maddi beklenti içinde bu durum beni çok rahatsız etti ama söylesem yanlış anlaşılacak dile getirmedim.
Yanlış anlaşılsın bi zahmet bu tedirginlik niye?
Eşiniz size tavırlarında hiç tedirgin değil gayet rahat söyleyebiliyorsa sizde söyleyin.
Karışamazsın diyorsa sizde kendi paranıza karıştırtmayın
Ben olsam eşinizin annesine alttan alttan mesaj verirdim üzerime kaç yıldır istediğim kıyafeti alamadım filandır diye.
Allahh yardımcınız olsunEvet kredi çekip harcamıs harcamış onu kapatmak için gene çekmil sonra gene birikmiş faizle bende ona verdim iddia vs oynamış benim kredi kartı patladı eksi hesap patladı aynı zamanda ona psikolojik destek de oldum borçtan bunalımdaydı halledicez vs. Sonra benim borcu kapatmak için kredi çektik öyle yani
ıphone ne kadarmış ki ikinizinde maaşı ona gidiyor??ıphone almışlar onun borcudur
Keşke çekmeseydim o zaman böyle gelişti hallederiz dedim hayat arkadaşm ya şimdi bende battıDur yavaş celalenme hemen durumun kötü olduğu bellide adını koyamadığım birşeyler var
Kredi çekmeyecektiniz işte
Bu ders olsun
150 küsür bin falanHala borcu merak ediyorum.
Eşinizden ne koca olur ne de ilerde baba . İnsan eşine güvenip sırtını yaslayamayacaksa ne gerek var bu evliliğe.
Tek yasasaniz daha rahat harcardiniz. Hem küfürbaz hem savruk . Sizin düşüncelerinizin bir önemi de yok .
Evinizin dolabında ki kendi annenizin hazırladığı şeylere kadar verebiliyor. Annesinde alıyor. Demiyor musunuz nasıl alırsın,sen nasıl verirsin diye.
Tek yasasaniz daha rahat harcardiniz. Hem küfürbaz hem savruk . Sizin düşüncelerinizin bir önemi de yok .
Evinizin dolabında ki kendi annenizin hazırladığı şeylere kadar verebiliyor. Annesinde alıyor. Demiyor musunuz nasıl alırsın,sen nasıl verirsin diye.
Eşiniz en ufak tepkinizde üste çıkıyo bağırarak hakaret ederek ki devam etmeyin diye,sindirmek için...
Bence asla geri adım atmayın, neymiş hesap yapıyomuşunuz yahu 2 senedir üst baş alamıyosam elime her ay 300 gibi rakam kalıyosa kimse kusura bakmasın bi gitmem de aldığım 150 lik çikolatanın hesabını dibine kadar yaparım..
İnsanlara, kocanıza tepki verin, kimse sizden izinsiz dolabınızdan bişey alamaz, eşinizde kimseye hesap vermeden hür iradesiyle para harcıyosa hür iradesiylede borcunu kendi ödesin.
Ayrıca bazı erkek aileleri gelinleri çalışıyosa çift maaştan ordan burdan kendileride yararlanmak istiyo, sanki elin kızı onlar için okudu meslek sahibi oldu,ama gelin kendi ailesine versin bak bakalım ne oluyor
Bence asla geri adım atmayın, neymiş hesap yapıyomuşunuz yahu 2 senedir üst baş alamıyosam elime her ay 300 gibi rakam kalıyosa kimse kusura bakmasın bi gitmem de aldığım 150 lik çikolatanın hesabını dibine kadar yaparım..
İnsanlara, kocanıza tepki verin, kimse sizden izinsiz dolabınızdan bişey alamaz, eşinizde kimseye hesap vermeden hür iradesiyle para harcıyosa hür iradesiylede borcunu kendi ödesin.
Ayrıca bazı erkek aileleri gelinleri çalışıyosa çift maaştan ordan burdan kendileride yararlanmak istiyo, sanki elin kızı onlar için okudu meslek sahibi oldu,ama gelin kendi ailesine versin bak bakalım ne oluyor