- 3 Kasım 2021
- 904
- 725
- 53
Çözülmemiş bence hala onun ceremesini çekiyorsunuz farkındaysanız.Para kolay kazanılmıyor hanfendi.Önemli benim için tabi ki bitmiş çözülmüş mevzu oldugu için söylemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çözülmemiş bence hala onun ceremesini çekiyorsunuz farkındaysanız.Para kolay kazanılmıyor hanfendi.Önemli benim için tabi ki bitmiş çözülmüş mevzu oldugu için söylemedim
Bence önemli adam resmen sizi enayi yerine koyuyor.Canım önemli mi neye oldugu savmış savurmuş iddia da oynamış borcu borçla kapatmış biraz para yemek için fazladan çekmiş krediyi çekerken vs vs katlanarak büyümüş işte ne borcu oldugu önemli değil ama ev araba değil savurganlıktan ben de diyorum bak birikim yapalım araba alalım diye aklına koydum borc bitsin diye bekliyoruz
Hanfendi suçlu görürse görsün...Şu olanlar normal mi yani.siz resmen 3 ev gecindiriyorsunuz..eşiniz gayet rahat ve pişkin..sizde umursamaz olun,işi piskinlige vurun.. yapamayacaksanız sizin daha çok borcunuz olur..ortalığı birbirine katmalıydınız..hiçbirşey yapmayıp kendiniz için olumlu sonuç bekleyemezsiniz...ne olur çocuk yapmayın.O zaman da ben suçlu olurum benden para sakınıyosun evliyiz sen eşim değil misin sinir oluyorum karşılıklı konuşsak anlasa çözülür konuşulmuyor da onla anlamıyor da şuan ona göre ben suçluyum ama ben de konuşmuycam beni suçlu görse de ama ne olur sonu bilmiyorum
Kumar bagimliligini nasil cozdunuz? Hangi yontemler uygulandi?O sorunu çözdük sadece borc kaldı ama şimdi de bu var. Şimdi ki sorun da bu
Ben farkındayım zaten ama herşeyde üste çıkıp bastıran haklı oldugunu düşünen karşılıklı düzgünce konuşulmayan biri var. Konusulsa güzelce anlatırım ama ne anlıyor ne konuşuluyor. Sanıyor ki onlara aldıgı şeylere laf ediyorum paranın lafını yapıyorum olarak görüyor.Çözülmemiş bence hala onun ceremesini çekiyorsunuz farkındaysanız.Para kolay kazanılmıyor hanfendi.
Nereye ayıracak kumarbaz eşine destek için kredi çekmiş.Bence önemli adam resmen sizi enayi yerine koyuyor.
Hem kendi batık hem de sızı batırıyor.
Kendi yaptığımız sorumsuzluklar yetmiyor gibi bir de ailesini katmış işin icine.
Kesinlikle paranızı ayirmalisiniz.
Ben farkındayım zaten ama herşeyde üste çıkıp bastıran haklı oldugunu düşünen karşılıklı düzgünce konuşulmayan biri var. Konusulsa güzelce anlatırım ama ne anlıyor ne konuşuluyor. Sanıyor ki onlara aldıgı şeylere laf ediyorum paranın lafını yapıyorum olarak görüyor.
O zaman da ben suçlu olurum benden para sakınıyosun evliyiz sen eşim değil misin sinir oluyorum karşılıklı konuşsak anlasa çözülür konuşulmuyor da onla anlamıyor da şuan ona göre ben suçluyum ama ben de konuşmuycam beni suçlu görse de ama ne olur sonu bilmiyorum
Şu durumda onlara alınan şeylerin parasının da lafını edersiniz.Ben farkındayım zaten ama herşeyde üste çıkıp bastıran haklı oldugunu düşünen karşılıklı düzgünce konuşulmayan biri var. Konusulsa güzelce anlatırım ama ne anlıyor ne konuşuluyor. Sanıyor ki onlara aldıgı şeylere laf ediyorum paranın lafını yapıyorum olarak görüyor.
Çocuk yapmıyorum zaten evlilik oturana kadar. Kuzlar istiyor ama eşim para olmadıgı için alamıyo ama para olsa alır para olsa yapar para olmadıgı için yapamıyo. Paramız olsa zaten üç beşin hesabını yapmam ama araba borcunu beraber öder misin robot süpürge alır mısın telefon alsana bunlar oahalı şeyler kusura bakmasınlar ben başkaları için çalışmıyorum eşime borç bitsin araba alalım dedim ev alalm dedim aklına girdim dün oyuncak mevsuzu olunca konu gene patlak verdi 700 liralık bi de ablasıyla ortak mı aldı eşim mi aldı gerçekten önceden mi almıştı bilmiyorum ama önceden aldıgını sanmıyorumHanfendi suçlu görürse görsün...Şu olanlar normal mi yani.siz resmen 3 ev gecindiriyorsunuz..eşiniz gayet rahat ve pişkin..sizde umursamaz olun,işi piskinlige vurun.. yapamayacaksanız sizin daha çok borcunuz olur..ortalığı birbirine katmalıydınız..hiçbirşey yapmayıp kendiniz için olumlu sonuç bekleyemezsiniz...ne olur çocuk yapmayın.
Esinin harcadığı saçma sapan borçlardan ziyade aileye harcadığıni gündeme getirmesini ayrı ironi.Nereye ayıracak kumarbaz eşine destek için kredi çekmiş.
Şimdi de maddi konularda tek kelime edemiyor, yanlış anlaşılırım diye.
Daha çok sıkıntı çeker bu gidişle.
Sesimi çıkarmasam kavga kıyamet kopmaz canım ama fazla fazla üste çıkıyoNereye ayıracak kumarbaz eşine destek için kredi çekmiş.
Şimdi de maddi konularda tek kelime edemiyor, yanlış anlaşılırım diye.
Daha çok sıkıntı çeker bu gidişle.
Dediğim gibi paranı ayır.. eve hiçbirşey alma.esin istediğinde verme..pişman olursa maaş kartını iste ve vermeden barışma.böyle devam ederse boşanÇocuk yapmıyorum zaten evlilik oturana kadar. Kuzlar istiyor ama eşim para olmadıgı için alamıyo ama para olsa alır para olsa yapar para olmadıgı için yapamıyo. Paramız olsa zaten üç beşin hesabını yapmam ama araba borcunu beraber öder misin robot süpürge alır mısın telefon alsana bunlar oahalı şeyler kusura bakmasınlar ben başkaları için çalışmıyorum eşime borç bitsin araba alalım dedim ev alalm dedim aklına girdim dün oyuncak mevsuzu olunca konu gene patlak verdi 700 liralık bi de ablasıyla ortak mı aldı eşim mi aldı gerçekten önceden mi almıştı bilmiyorum ama önceden aldıgını sanmıyorum
Onun kumar borcu ödenirken üste falan çıkamaz.Sesimi çıkarmasam kavga kıyamet kopmaz canım ama fazla fazla üste çıkıyo
Hayır konu sahibi yarısını bile ödemesin bence bu durumda birsey derse erkek değilmisin hallet derim bu adamlar bu dilden anlar. Konu sahibi parasına giyim kuşam alsın sonra biriktirsin sorarsa kardeşime anneme verdim der. Sen veriyorsun canım uzatma paragözmüsün derim.madem öyle der alırım kendi maaşımı bir kuruş vermem. giderleride hesaplarım yarısını öderim.
paşa bey ve ailesi size mi güvenmiş yok öyle bir dünya
çekin restinizi
ben sinirlendim burda. bunlarla ömür geçmez
Siz bu eşinizin kumar borcunu kabul etmissiniz.Sesimi çıkarmasam kavga kıyamet kopmaz canım ama fazla fazla üste çıkıyo