eşiniz ailesine kırılsa ??

zeytingxoxzlxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
5.104
1
Selam hanımlar size bir sorum var , eşiniz annesiyle ve dolayısıyla ailesiyle tartışmışsa ve küsse araya girip arabuluculuk yaparmısınız ? :sm_confused:

ben olsam karışmam
eşim küstü diye onlara küsmen sorarım ederim ama
aralarınıda düzeltneye çalışmam
yarın onlar iyi olur ben kötü gelin olurum.

Hayır ben yapmam..
Evliliğimin ilk acemilik ve aptallık döneminde yapmaya çalıştım,başımda patlamayan kabak kalmadı..:tomato:
Sonra öğrendim ki; ne iyi yorum ne de kötü yorum yapılmaz aileler için..CADIARZU
Herkes kendi anasından babasından sorumludur.
Ben de karışmıyayım,bana da lütfen karışmasınlar..:smiley-cool:

aslında tartıştıkları konuya bağlı..her konu için aracı olunmaz..çok şükür bizde büyüklere küsülmez dolayısıyla böyle olaylar yaşamadık ama eğer olursa kesinlikle aracı olurum..bir evladın annesine yada annenin çocuğuna küsmesine tahammül edemem...

bencede bulasmaya hiç gerek yok herkes kendi sorununu kendi halletsin sonra arada kalan siz olursunuz

Eşimin ailesi ile olan ilişkilerine pek karışmam. Ama hatası olduğu noktada eşime hatalı olduğunu söylerim. Onun dışında iki taraf arasında arabuluculuk yapmam.
Zaten gerek de yok. En iyi onlar bilirler birbirlerini.Ben ailemle tartışsam eşimin karışmasını istemezdim.Arkadaş değil ki aileden bahsediyoruz. Açıkcası haddime düşmez diye düşünürdüm...

Benim de açıkçası arayıp sormak içimden gelmiyor ama bu şekilde olmasına da gönlüm razı olmuyor çok iyi olduklarından değil sadece ilerde o üzülecek diye , eşim haklıydı fakat ağzından yanlış sözcükler çıkmış ben yoktum kendi aralarında tartışmışlar .Fakat eşimin kardeşleri de yoktu eşim kardeşini aramış 10 yaş küçük olanı abi nasıl böyle davarnırsın diye azarlamış eşimi. Şimdi bende korkuyorum ya ararsam bana da böyle bir laf ederse artık dilimi tuatamam diye .Ama sanırım karışmamak en iyisi .

Selam hanımlar size bir sorum var , eşiniz annesiyle ve dolayısıyla ailesiyle tartışmışsa ve küsse araya girip arabuluculuk yaparmısınız ? :sm_confused:

arabuluculuk yapmam. şuanda benim eşimde babası ile neredeyse bir sene oldu konuşmuyor ve hatta cuma günü düğün vardı orada bile hoşgeldin demedi onunla artık işim olmaz ne ölüsü ile nede dirisi ile diyor. bende saçmalama o hatalıda olsa hatasız da olsa baban ama beni dinlemiyor. eşim yerden göğe kadar haklı ama büyüğü yinede. karışmam ben aralarına ben elkızıyım. düğünde neden elini öptün diye çok kızdı bana ama ben el kızıyım onun hatasını görmez evladı ben öyle değilim.

Zamanında ben yaptım ve sonucunda eşimle aram bozuldu boşanmaya kadar gitti. Hatta büyük bir süpermarketin göbeğinde eşimin bağırmalarına bile maruz kaldım hala o markete gidemem utancımdan. Her şeye rağmen "onlar senin ailen, bir gün benden ayrılırsın ama onlardan ayrılamazsın" dedim. Kayınvalidemede "O senin çocuğun atsan atamazsan satsan satamazsın, ona bir şey olsa benden önce senin yüreğin yanar. Ben onu boşarım ama sen boşayamazsın. Siz ailesiniz birbirimize kenetlenmemiz gerekirken şu yaptığınıza bakın" dedim. Sonuçta benim yaklaşık 8 ayım zehir oldu. Çok ağladım ama eşimin ailesinden kopmasına gönlüm razı olmadı. Şimdi her şey duruldu ve aradaki tüm kırgınlıkları bitirdik. İnşallah bir daha böyle bir şey olmaz diyorum.
Eğer gene böyle bir durum olursa seve seve gene araya girerim.

Hayatta en son isteyeceğim şeydir annesiyle ya da ailesiyle tartışması,
Ama eğer tartışmışsalar asla karışmazdım,
Kavga da ederler barışırlarda beni ilgilendirmez,
Hatta benim yanımda olmuşsa da eşimi uyarırdım bir daha benim yanımda tartışmaması için,

Keinlikle karışmam.
İster küssün, ister barışsın.
Kendi ailesiyle ilgili meseleleri onları ilgilendirir.
Uğraşıp da sonra ben kötü olamam.. :dilcikar:

1 yıllık evliyim geçen benim yanımda kavga ettiler ilk defa, ağzımı açmadım şok olmuştum çünki...
Ben annemle kavga ettiğimde eşim bana çok kızardı ama bende içten içe eşime kızardım, dolayısıyla kendime yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına yapamam:1closedeyes:

Bunu en yakın zamanda yaşadım pazar günü kayınvalide küçük oğluyla tartıştı kapılar vuruldu küfürler edildi itilip kakıldı araya girdim durumu düzeltmeye kalktım kayınvalide ağlayıp duruyor amaaa sonra ne oldu ben araya girdiğim için ben suçlu oldum onlar 1 saat sonra canciğer kuzu sarması oldular eşim uyarmıştı girme araya bırak yesinler birbirlerini diye dinlemedim ama dersimide aldım

ben aradakı sorunu cozmeye calısırım kuslerı barıştırmak sevaptır once aıle kurulu toplanmalı ve sorun cozulmelı konu ne olursa olsun ben boyle yapıyorum genelde kımsede bana olumsuz bırsey soylemıyo hatta her seferınde allah razı olsu dıye dua edıyorlar bana. hersey saygı cercevesınde olmalı onların bır anne baba olarak gormeden cozmelı bu sorunu aksı taktıde tarafcı olursunuz ıste buyuzden sorun cıkar en onemlısıde anne babaya olan kırgınlıkları bır kenara bırakıp adaletlı davranmaktır.

yasadıklarına uzuldum ama ne olursa olsun dogru olanı tekrardan yapmak ısteme dusuncen benı çok mutlu ettı tebrık edıyorum senı.a.s.

evli arkadaşlarında dediği gibi bence de karışmayın sular durulsun sonra ararsınız bazen sıcağı sıcağına aramak iyi gelmiyor

hıııı tabi burada onlara birşey demeden eşini yumuşatmaya çalışabilirsin onlar büyük siz ailesiniz küslük hoş değil gibi ama çaktırmadan ve zorlamadan ama onlara kesinlikle ağzını açmamalısın en iyisi bile yanlış anlıyor başına kalkıyorlar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…