- 13 Mart 2008
- 5.104
- 1
-
- Konu Sahibi zeytingxoxzlxux
ben olsam karışmam
eşim küstü diye onlara küsmen sorarım ederim ama
aralarınıda düzeltneye çalışmam
yarın onlar iyi olur ben kötü gelin olurum.
Selam hanımlar size bir sorum var , eşiniz annesiyle ve dolayısıyla ailesiyle tartışmışsa ve küsse araya girip arabuluculuk yaparmısınız ? :sm_confused:
Zamanında ben yaptım ve sonucunda eşimle aram bozuldu boşanmaya kadar gitti. Hatta büyük bir süpermarketin göbeğinde eşimin bağırmalarına bile maruz kaldım hala o markete gidemem utancımdan. Her şeye rağmen "onlar senin ailen, bir gün benden ayrılırsın ama onlardan ayrılamazsın" dedim. Kayınvalidemede "O senin çocuğun atsan atamazsan satsan satamazsın, ona bir şey olsa benden önce senin yüreğin yanar. Ben onu boşarım ama sen boşayamazsın. Siz ailesiniz birbirimize kenetlenmemiz gerekirken şu yaptığınıza bakın" dedim. Sonuçta benim yaklaşık 8 ayım zehir oldu. Çok ağladım ama eşimin ailesinden kopmasına gönlüm razı olmadı. Şimdi her şey duruldu ve aradaki tüm kırgınlıkları bitirdik. İnşallah bir daha böyle bir şey olmaz diyorum.
Eğer gene böyle bir durum olursa seve seve gene araya girerim.
Benim de açıkçası arayıp sormak içimden gelmiyor ama bu şekilde olmasına da gönlüm razı olmuyor çok iyi olduklarından değil sadece ilerde o üzülecek diye , eşim haklıydı fakat ağzından yanlış sözcükler çıkmış ben yoktum kendi aralarında tartışmışlar .Fakat eşimin kardeşleri de yoktu eşim kardeşini aramış 10 yaş küçük olanı abi nasıl böyle davarnırsın diye azarlamış eşimi. Şimdi bende korkuyorum ya ararsam bana da böyle bir laf ederse artık dilimi tuatamam diye .Ama sanırım karışmamak en iyisi .