eşiniz ailesine kırılsa ??

hıııı tabi buarada onlara birşey demeden eşini yumuşatmaya çalışabilirsin onlar büyük siz ailesiniz küslük hoş değil gibi ama çaktırmadan ve zorlamadan ama onlara kesinlikle ağzını açmamalısın en iyisi bile yanlış anlıyor başına kalkıyorlar sonra

çok konuşurum çok patavatsızım
ama böyle konularda hiç karışmam tatlicadiarzu
herkez ailesi ile arasında olan sorunu kendi halletsin sonra arabuluculuk
yapacam derken ben arada kalırım mazallah :bbo:
en iyisi ne kimse bana karışsın nede ben kimseye :dilcikar:

herkes kendi halletsin meselesini, ne karışcam canım ya, hayatta insanı biraz rahatlatan kafayı boşaltan iki güzel söz biliyorum: SANANE ve BANANE, herkes kendi işine bakarsa daha az sorun oluyo bence

yapmam ama eşime ailesi olduğunu daha iyi olması gerktiğini söylerim
yani eşime yardımcı olmaya çalışırım
arabuluculuk yapmam neme lazım sonra ben kötü olurum helede benim kayınvalidemin gözünde ! ! ! !

3 yıllık evliyim şuana kadar eşim ve ailesiyle arasında herhangi bi sorun yaşandığına tanık olmadım ama olsa arabuluculuk yapmazdım sanırım ama eşime yardımcı olmaya çalışırım destek olurum ama karışmam

Bu konuda ben hic karismam, ister birbirlerini yesinler ister yemesinler...:bbo:

Bana düsmez ara bulmak, zaten herkes nasil olsa kendi arasini buluyor zamanla ...a.s

Ara bulacam derken ben arada kalmiyayim, bu konuda cok agzim yandi, artik yogurdu üfleyerek yiyorum ...

X