Eşinin ya da sevgilisinin annesini kıskananlar:)

• Konu Sahibi papatyagibisin
Arkadaslar kusura bakmayin ama .. sizi hic anlayamiyorum..
ne demek ne bu laubalilik..

sanirim burda kiskancliklarini dile getirenlerin cogunun henüz cocugu yok.
cocugunuz olsun görürüm ben sizi :))
o sizin caniniz herseyiniz..herseyden üstün..
bakiyorsunuz büyütüyorsunuz..

insan bir evladi annesinden kiskanirmi yahuu.. bu konuda terapi alin bence..
bunun hic bir mantikli aciklamasi yok cünkü:eek:lmaz:

haklısın tatlım ben espiri olsun diye yazmıştım
tabiki öyle demiyorum
annelik başka bi duygudur sanırım ben yaşamadım henüz bu yüzden de eşimi bi eş bi çocuk gibi seviyorum kıskançlığımda bundandır sanırım
bi bebeğim olurda hala annesini kıskanmaya devam edersem terapide alırım
normal bi boyutta kıskançlık değilse...
eşimin ailesine karşı soğukluğu var zaten ben istesem bunu fırsata da çevireilirim
ben çabalarım annene sarıl diye
ama kıskanırımda.
eğer kıskanıp konuşmalarını dahi istemezsem o zaman terapiye ihtiyacım vardır
ayrıca kaynvalidemide çok severim anne gibi benimk,isi masum bi kıskançlık hayatımızda hep olan ...:hulya:

Boyle dusunceleri aklim almiyo ya. Bir anne binbir eziyetle evlat yetistirsin gelini icin sonra da gelini onu kiskansin. Ayrica anne sefkati anne sevgisi görmeyen insanin kalbi tas olur sevgiyi sefkati bilmez ve dolayisi ile esine de sefkat gösteremez. Benin kaynanam benim yanimda esimi öpse bende gider kaynanami öperim hemen :) ikisinin de sevgisini kazanmis ve arttirmis olurum.

Allah Allah...
Şaka herhalde...
Anne kıskanılır mı hiç...
Anne o ya anne..

Cıks evirdim çevirdim anlayamadım yine de kıskanmayı -tatlicadiarzu-
Besle, büyüt, karısı gelsin kıskansın kafamçokkarıştı

Nişanlıma ben tembih ederim annene şöyle deme kalbini kırma, git durduk yere sarıl, öp diye...

İnsan eşinin yada sevgilisinin annesini neden kıskanırki hiç te mantıklı gelmez bana sen doğur büyüt emzir yetiştir adam et sonrada annesini kıskan olacak şey değil bu....

Aynı şeyi eşleriniz yda sevgilileriniz anneleriniz için düşünce ne dersiniz kabul edermisiniz acaba?

eşimi değil de oğlumu kıskanırım kaynanacığımdanoda çok abartıyor ama az uz değil yane

anasından bacısından kıskanmam ama başkalarından acaip kıskanırım

Eşini ya da sevgilisini annesinden kızkardeşinden kıskanan bayanlara söylüyorum;
Bizimde eski gelinimiz abimi annemden ve özellikle benden (nefret etme derecesinde) kıskanıyordu ama abim birgün yeter artık dedi ve son noktayı koydu, boşandılar... Bu tür şeyler erkeğide canından bezdirir ve sonunda her türlü zararlı siz çıkarsınız... Şimdi yuvası dağıldı iyi mi oldu? Halbuki zavallı annem, yuvası dağılmasın diye uğraşırken o kendi kıskançlığıyla kendi yuvasını dağıttı... Kulağınıza küpe olsun...

Bende evliyim ve bir bebek bekliyorum. Benim eşimin ailesi beni gelin olarak kabul etmedi ve kesinlikle istemiyorlar. Nikahıma bile gelmediler ama ben yinede eşime sürekli ara anneni, ara babanı diyorum. Benimle konuşmasalarda, beni istemeselerde bu adam ağacın kovuğundan çıkmadı ya! Bana koca olana kadar onlar bakıp büyüttü... Kocamı annesinden kıskanmak hastalıklı bir düşünce olurdu sadece...

bende eskiden kıskanmıstım..sehırdısındaydı en cok annemı ozledim mi ne o tarz bı muhabbet olmustu.ıcten ıce burukluk yasamıstım.ama kendımı dusundugumde anlıyorum artık oyle dusunmuyorum..analık cok farklı.artk kskanmıyorm annesınden once cevreden kıskanıyım bi :KK19::KK6:

X