Eşinin ya da sevgilisinin annesini kıskananlar:)

• Konu Sahibi papatyagibisin
benim yaşadığım duygu hanımlar kıskançlık değil sadece paylaşamama duygusu sanırım...çünkü eşim hapşursa bile annem(kayınvalidem) hastamı oldun yok ben sana hemen bişiler kaynatayım deyip olayı abartıyo sanki ben oğluna bakamıyormuşum gibi davranıyor...eşim kışın bir kere grip oldu annem resmen yokmuşum gibi davrandı eşimi evine götürdü bakmaya....bence bu kadarıda kabullenilebilecek şeyler değil....3 tane görümcem var...gören kardeş demez...en büyükle ortanca görümcemi hiç kıskanmam kardeşim gibi görürüm...ama küçük görümcem 14 yaşındadır fakat beni abisinden kıskanıyor...bu yüzdende çok münakaşa ediyor bana...ve malesef abisi bu duruma müdale çokta etmiyor...anlayacağınız olay kıskanmak falan değil...

Kızlar ,tabiki öpecek ,o onun annesi , 9 ay karnında taşımış ,sütünü vermiş okutmuş .Sanırım bu yazdıklarınız şaka ciddi olduğuna inanmak istemiyorum .Benim de evlenecek yaşta oğlum var .Sizlerin bu tarz düşünceleri açıkçası beni çok düşündürüyor .Kocanız sizleri babanızdan kıskansa ne düşünürsünüz ? Öncelikle kendinizi karşındakinin yerine koyacaksınız.Unutmayın ki siz yokken annesi vardı .Ben yeni evliyken asla bu tarz düşüncelere kapılmadım..Diğer topiklerde de eşini kızkardeşinden kıskanan genç kızlarımıza denk geldim .Kızkardeşleriyle sarılıp öpüşmesini ,anneye sarılmayı kıskanmak nasıl bir zihniyettir .Kimse eşine o sadece benim diyemez .Unutmayın yarın sizlerde anne olacaksınız .O zaman gelinleriniz oğlunuzla sarılıp öpüşmenizi kıskansa ne düşünürsünüz .Kesinlikle normal bir düşünce şekli değil . Sakın bu sözlerime darılmayın . Evlenecek yaşta oğlum var, ama bir de 21 yaşında kızım var .Kızım sizler gibi düşünse aynı şeyleri ona da söylerim .Benimde kayınvalidemle sorunlarım olmuştur .Ona kızmışımdır .Ama oğluna gösterdiği şefkati kıskanmak asla haddim değil .Ayrıca sizde kocanızı annesinin yanında öpün .Herhalde evladının sevildiğini gören her anne bundan mutlu olur .Mutlu olmuyorsa onda da bir sorun var demektir .Sevgiler .:1hug:

çok doğru yazmışsın kardeş a.s.

öpüyo die kıskanmıorum.. ama oğlunu bnmle paylaşmak istemio.. çıldırıorum o zman :S ne yapalım.. annedir... susuyorus.. ilerde bnde anne olcam.. ilerde kaynanam deil annem olmasını istiyorum açıkçası.. o yüsden de aşkımın paylaşım konusuna girip tartışamam.. :)

OZNUR ABLASI SEVMESİNBENİM ASKIMI banane sev me ye cekkkkkkkkkk beni sevebilecek bi ablam bile yok ki senağlamazaten 36 beden ablası senağlamatamam itiraf ediyorum birascık da guzel senağlamasenağlamasenağlamaama ben daha guzelim tamam mı hıh

benim kıskanmama gerek yok zaten annesiyle fazla samimi değil...

Benim esim mesela anneler gününde annesini hic aramaz.Ama ben esimi zorlarim ara anneni,simdi bekliyordur kadin.Bir sözüne cok sevinir diye.Ben esimi ailesinden niye kiskanayimki.Benden önce 20 sene onlarindi.ama bayanlardan cok kiskaniyorum tabii.

Benim esim mesela anneler gününde annesini hic aramaz.Ama ben esimi zorlarim ara anneni,simdi bekliyordur kadin.Bir sözüne cok sevinir diye.Ben esimi ailesinden niye kiskanayimki.Benden önce 20 sene onlarindi.ama bayanlardan cok kiskaniyorum tabii.

arkadaşım sen gercekten azerimisin merak ettim

ben arkadaslarından kıskanıyorum hemde erkek arkadaslarından
yanlıs anlasılmasın ama cok ıı nıyetlı cok arkadas canlısı sınırlerımı bozuyo

Kızlar ,tabiki öpecek ,o onun annesi , 9 ay karnında taşımış ,sütünü vermiş okutmuş .Sanırım bu yazdıklarınız şaka ciddi olduğuna inanmak istemiyorum .Benim de evlenecek yaşta oğlum var .Sizlerin bu tarz düşünceleri açıkçası beni çok düşündürüyor .Kocanız sizleri babanızdan kıskansa ne düşünürsünüz ? Öncelikle kendinizi karşındakinin yerine koyacaksınız.Unutmayın ki siz yokken annesi vardı .Ben yeni evliyken asla bu tarz düşüncelere kapılmadım..Diğer topiklerde de eşini kızkardeşinden kıskanan genç kızlarımıza denk geldim .Kızkardeşleriyle sarılıp öpüşmesini ,anneye sarılmayı kıskanmak nasıl bir zihniyettir .Kimse eşine o sadece benim diyemez .Unutmayın yarın sizlerde anne olacaksınız .O zaman gelinleriniz oğlunuzla sarılıp öpüşmenizi kıskansa ne düşünürsünüz .Kesinlikle normal bir düşünce şekli değil . Sakın bu sözlerime darılmayın . Evlenecek yaşta oğlum var, ama bir de 21 yaşında kızım var .Kızım sizler gibi düşünse aynı şeyleri ona da söylerim .Benimde kayınvalidemle sorunlarım olmuştur .Ona kızmışımdır .Ama oğluna gösterdiği şefkati kıskanmak asla haddim değil .Ayrıca sizde kocanızı annesinin yanında öpün .Herhalde evladının sevildiğini gören her anne bundan mutlu olur .Mutlu olmuyorsa onda da bir sorun var demektir .Sevgiler .:1hug:
katılıyorum çok güzel anletmışsınız teşekkürler

bende böyle inanışlara üzülüyorum evlat yetiştirmek kolaymı? anne olunca anladım ne yani oglumu besleyip büyütecem ve evlendikten sonra herşeyinden mahrum kalıp öpemeyecekmiyim? yanlıs düşünüyorsunuz arkadaşlar inanın bu düşünce tarzı sizde oldukca ilerde siz kendi ogullarınızı gelinlerinizden de kıskanırsınız...

.........................................................koklllllll

Son düzenleyen: Moderatör:
benımkıde bana bigun ablamı çok ozledım onunla yatacam demıstı bende kıskanmıstım ama belli etmedim tabıkı . nişanlımada hak verıyorum aslında 1yılı aşkın bi zamandır gormems ablasını ve bu nedenlede kızmıstım kendıme neden kıskanıyosam :p ama bazen engel olmak imkansızlasıyor kıskanmamak elde diil napimm yanii.. :)

ben arkadaslarından kıskanıyorum hemde erkek arkadaslarından
yanlıs anlasılmasın ama cok ıı nıyetlı cok arkadas canlısı sınırlerımı bozuyo

aynen canım bazen bende senın gibi yapıyorum benımkını çileden çıkartıyorum :))) hatta dalga gecıyorum bide uste çıkacam yaa mesela dıyorum tamam yaa senın muratla nikanı ben kıyacam die yanı bi kız deilde erkekten kıskanıyorum ya... :)

ben ailesine ve akrabalarına olan düşkünlüğünü kıskanıyorum

evet garip bir duygu ama bende kayınvalidemi eşimden kıskanırdım eşim anesinin dizlerine yatardı o da başını okşar dururdu illet olurdum valla . ama severdim kayınvalidemi vefat ettiğinde baya üzülmüştüm. dedimya saçma ,garip bir duygu o anlam vermek zor ama ne yapalım kadın milletiyizşte belkide oda kıskanmıştır kocasını zamanında kaynanasından demi ama

eşi ve annesi için derler ki biri(annesi) daha onu rahmine düştügü anda sevmeye başlamış öteki(eşi) en az 20 sene sonra:KK70:

annesinden neden kiskanayim ki bi anlam veremiyom sonucta o onun annesi.benimde oglum olsa gelinim oglumu benden kiskansa hic hosuma gitmezdi.ogce igneyi kendimize batiralima.s

hay ağzını öpeyim ya...bi an kamera nerde diye sormak geldi içimden...
doğurucam,büyütücem,evlendiricem,elin kızı oğlumu sevmeme karışacak,beni boğası gelecek öylemi...paralarım yeminlesengözlerimebaksanab
ben kayınvalidemi hiç kıskanmadım.eşim ona sarıldıkça,onu memnun ettikçe ben daha da mutlu oldum.çünkü biliyorumki anne kalbi kazandığım sürece sırtım yere gelmez.çünkü biliyorum ki bir erkek annesine,kızkardeşine nasıl davranıyorsa bana da öyle davranır.çünkü biliyorum ki bugün benim için annesini atan,yarın beni hayli hayli atar.
kıslar yol yakınken vazgeçin bu saçma düşüncelerden.bu niyetlerle yola çıkarsanız yuvanızda huzur olmaz.buna Allah izin vermez şakkıdı

çok doğru söylemişsin. benim de sevgilimin annesine bağırdığını bi çok kez duydum ve çok kızdım ona. annesine sarılmasını öpmesini kalbini kırmamasını kendine hakim olmasını çok söyledim. çünkü ben oğlum olmasını çok istiyorum nedendir bilmem. ve inşallah Allah nasip eder de ilerde olursa oğlumun da bana karşı eşinin yanında şevkat göstermesini sarılmasını onunla şakalaşmayı isterim yani.alkisalkisalkis

kıskanmıyoruz ama kıskanılıyoruz sanki

X