Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ,tabiki öpecek ,o onun annesi , 9 ay karnında taşımış ,sütünü vermiş okutmuş .Sanırım bu yazdıklarınız şaka ciddi olduğuna inanmak istemiyorum .Benim de evlenecek yaşta oğlum var .Sizlerin bu tarz düşünceleri açıkçası beni çok düşündürüyor .Kocanız sizleri babanızdan kıskansa ne düşünürsünüz ? Öncelikle kendinizi karşındakinin yerine koyacaksınız.Unutmayın ki siz yokken annesi vardı .Ben yeni evliyken asla bu tarz düşüncelere kapılmadım..Diğer topiklerde de eşini kızkardeşinden kıskanan genç kızlarımıza denk geldim .Kızkardeşleriyle sarılıp öpüşmesini ,anneye sarılmayı kıskanmak nasıl bir zihniyettir .Kimse eşine o sadece benim diyemez .Unutmayın yarın sizlerde anne olacaksınız .O zaman gelinleriniz oğlunuzla sarılıp öpüşmenizi kıskansa ne düşünürsünüz .Kesinlikle normal bir düşünce şekli değil . Sakın bu sözlerime darılmayın . Evlenecek yaşta oğlum var, ama bir de 21 yaşında kızım var .Kızım sizler gibi düşünse aynı şeyleri ona da söylerim .Benimde kayınvalidemle sorunlarım olmuştur .Ona kızmışımdır .Ama oğluna gösterdiği şefkati kıskanmak asla haddim değil .Ayrıca sizde kocanızı annesinin yanında öpün .Herhalde evladının sevildiğini gören her anne bundan mutlu olur .Mutlu olmuyorsa onda da bir sorun var demektir .Sevgiler .:1hug:
Benim esim mesela anneler gününde annesini hic aramaz.Ama ben esimi zorlarim ara anneni,simdi bekliyordur kadin.Bir sözüne cok sevinir diye.Ben esimi ailesinden niye kiskanayimki.Benden önce 20 sene onlarindi.ama bayanlardan cok kiskaniyorum tabii.
katılıyorum çok güzel anletmışsınız teşekkürlerKızlar ,tabiki öpecek ,o onun annesi , 9 ay karnında taşımış ,sütünü vermiş okutmuş .Sanırım bu yazdıklarınız şaka ciddi olduğuna inanmak istemiyorum .Benim de evlenecek yaşta oğlum var .Sizlerin bu tarz düşünceleri açıkçası beni çok düşündürüyor .Kocanız sizleri babanızdan kıskansa ne düşünürsünüz ? Öncelikle kendinizi karşındakinin yerine koyacaksınız.Unutmayın ki siz yokken annesi vardı .Ben yeni evliyken asla bu tarz düşüncelere kapılmadım..Diğer topiklerde de eşini kızkardeşinden kıskanan genç kızlarımıza denk geldim .Kızkardeşleriyle sarılıp öpüşmesini ,anneye sarılmayı kıskanmak nasıl bir zihniyettir .Kimse eşine o sadece benim diyemez .Unutmayın yarın sizlerde anne olacaksınız .O zaman gelinleriniz oğlunuzla sarılıp öpüşmenizi kıskansa ne düşünürsünüz .Kesinlikle normal bir düşünce şekli değil . Sakın bu sözlerime darılmayın . Evlenecek yaşta oğlum var, ama bir de 21 yaşında kızım var .Kızım sizler gibi düşünse aynı şeyleri ona da söylerim .Benimde kayınvalidemle sorunlarım olmuştur .Ona kızmışımdır .Ama oğluna gösterdiği şefkati kıskanmak asla haddim değil .Ayrıca sizde kocanızı annesinin yanında öpün .Herhalde evladının sevildiğini gören her anne bundan mutlu olur .Mutlu olmuyorsa onda da bir sorun var demektir .Sevgiler .:1hug:
ben arkadaslarından kıskanıyorum hemde erkek arkadaslarından
yanlıs anlasılmasın ama cok ıı nıyetlı cok arkadas canlısı sınırlerımı bozuyo
hay ağzını öpeyim ya...bi an kamera nerde diye sormak geldi içimden...
doğurucam,büyütücem,evlendiricem,elin kızı oğlumu sevmeme karışacak,beni boğası gelecek öylemi...paralarım yeminlesengözlerimebaksanab
ben kayınvalidemi hiç kıskanmadım.eşim ona sarıldıkça,onu memnun ettikçe ben daha da mutlu oldum.çünkü biliyorumki anne kalbi kazandığım sürece sırtım yere gelmez.çünkü biliyorum ki bir erkek annesine,kızkardeşine nasıl davranıyorsa bana da öyle davranır.çünkü biliyorum ki bugün benim için annesini atan,yarın beni hayli hayli atar.
kıslar yol yakınken vazgeçin bu saçma düşüncelerden.bu niyetlerle yola çıkarsanız yuvanızda huzur olmaz.buna Allah izin vermez şakkıdı