Eşinin ya da sevgilisinin annesini kıskananlar:)

• Konu Sahibi papatyagibisin
ben de kıskanmıyorum...ne gerek var zaten birsürü derdim var bir de eşimi annesinden kıskanıp kendimi boşyere ne diye yıpratayım..hatta keşke daha da iyi olsalar sevinirim..hem kadına yazık değil mi 9 ay taşı büyüt sonra da seveme...bir evlat heryaşta annesinin kuzusudur bence..

kıskanmıyorum diyen arkadaşlarım;
o halde ''gelin-kaynana'' diye bi gerçek yok öyle mi?!?

ideali elbette kıskanmamak ama,pratikte uygulanamıyo gibi pek..
bi erkeğin hayatındaki iki kadın rekabet içindedir bence de,büssürü konu başlığı vardır bu anlamda..
erkeğin arada denge kurabilmesi lazım ki,bunu başarabilen ya da bunu iş edinmiş erkek de yok denecek kadar az gibi..
..diyorum ben:))

kendime bir kadıncağızı, bir anneyi (kayınvalidem) rakip bellemek için hayatımın tek renginin, eşimin en ufak bir hareketi olması gerekir. onu insanlıktan çıkarıp beynimde putlaştırmış olmalıyım ki birinci dereceden beşeri ilişkileri beni yaralasın...
anneyle oğulun sarılmasını kıskanmaya başlarsam birgün kendi ruh sağlığımdan endişeye kapılır soluğu doktorda alırım...

artık analık babalık yok kocalarımız bizim yaa başkasıyla şakalaşınca sinir oluyom sinirrrrrrrrrrrr

bnde askımı kıskanırım cokkk herkesten herseyden:):)
bn babmla pek sakalasırım bogusurz fln oda bnı babamdan kıskanıyoo heheh yapmasın yaa sen bnmsn dıyo bebeım bnm btnemmm :asigim: :KK70::KK70::KK70:

açıkcası ben onu doğuran anasından kıskanmam

o ananın elini öpmek lazımki bana aşkı böylesine yaşatan çocuğu doğurmuş

yetiştirmiş

alkış bana

kayınvalidem beni kıskanır ben onu asla

Niye kıskanayım yada kıskanılayım kendi halimizde yaşayıp gitmek varken :hulya:

itiraf etmeliyim ki annesi çok sinirliydi Bi ara, Bize gidelim demişti, annen zaten gergin canım ben gelmiyim demiştim, annemin seni istemeyeceğini sende rahatsızlık duyacağını Bir daha duymayacam, sen benim annemi istemiyo musun yoksa diye sinirlenmişti.. kıskançlık demeyelim de sanki ilerde Bir sorun olsa annesini aBartarak savunabileceğini düşünüp tedirgin olmuştum..

Bi de itiraf etmeliyim ki aBlasını erkeklerden kıskandığı zaman tuhaf hissetmiştim.. ne Bileyim Benden Başka Bi kadını kıskanıp deliye dönmesi tuhaf gelmişti, ama her ikisi farklı kıskançlıklar, aBim de Beni kıskanır sevgilimden, acaBa yengem de rahatsız oluyor mudur diye düşünmüştüm.. insan sevdiği erkeğin sadece kendisini kıskanmasını istiyor sanki.. aşk zaten Bencillik değil midir.. Böyle şeylerde mantık devreye girip hoop noluyo o onun aBlası aBla ayrı ana ayrı yar ayrı diyeBilmeli.. yoksa iç sesler saçmalayaBiliyor..

ahhh son itiraf ! Bi akşam annesi, aBlası Ben araBanın arkasında oturuyoruz, düğüne gidiyoruz, süslenmişiz püslenmişiz üçümüz de artist giBiyiz, sevgilim ön koltukta, döndü üçümüzü süzdüüü süzdüüü " Bitanelerimsiniz siz Benim, üçünüze de kurBan olurum, hayatımın en değerli 3 kadını Bir arada demişti " aslında çook hoşuma gitmişti.. Bir erkeğin annesi ve aBlasından sonra Başka Bi kadını henüz evlenmeden Bu denli sevmesi, sahiplenmesi güzel Bişeydi..ama kıskançlık duygusu yüreğimde "cikkaaa Ben geldim" demedi diyemem... Allahtan annesi ve aBlasını çoook seviyorum, hatta sevgilim "paBucum dama atıldı senin yüzünden" diyerek takılıyor Bana.. çok anlayışlılardır, annesi kıskanaBileceğimi düşünüp sevgilimle ilgili konularda Bana direktif verir "sevgiline söyle canı ne istiyorsa sen yap kızım" "salata istiyor mu sor kızım sen ilgilen" "şafağın saç kıran losyonunu sen sür kızım senin elin değsin" der.. oğlunu şapuur şupuur öper ama Ardından Beni kucağina oturtup Beni öper.. =))

ya kısslar deli oluom valla oğluna sarılıo sapur supur öpüyoya valla boğazlayasım gelioo benim kadar kıskanan varmıdır acaba yaaaa canım benim yanımdada öpmesin ben onun yanında öpüyomuyum dedmiiii............

hahaha hiç gülüceğim yoktuu :KK70: bendensin bende aynı durumdaym yaa deliriyorm annesinden cok kıskanıyorm.. gerçi herkezdn herşeydn kıskanıyorm ay bide aşkm maşkım demiyomu annesi o zaman çıldırmamak elde değil. bazen alıp kapasam bi yere benden başka kmse görmese diyorm :KK70: ne gzel olrduu :KK70:

bende itiraf ediyorum kısaknıyorum evet ama bu farklı ben istiyorumki oğluna kızlarına gösterdiği sevgiyi banada göstersin ama nerde:umursamaz:

acayip derecede kıskanıyorum öyle böyle değil o benim kimsenin değil hani hakkı bulutun şarkısı varya seni 3 yaşında kardeşimden kıskanırım diye aynen en küçük yiğeninden bile kıskanıyorum henüz 6 yaşında ama napayım çok seviyorum annesini kızkardeşini dmeme gerek bile yok onlarla yan yana oturmasını bile istemiyorumkaydirigubbakcemile5

ama onlarda beni kıskanıyorlar eşimden
hele kaynanam bile bile öper kucağına yatırır saçını ookşar yanında oturur benim kaynanam da az değil kötükedihüso
eşime diyorum seni kimseyla paylaşamıyorum onlar sana dokunmasın diyorum :kızgın:
çooooooook kıskancım kim nederse desin :asigim::asigim:

..inanamiyorum yazdiklariniza..

sizin gibi gelinlerim olacagina. oglum büyüyünce hic evlenmesin daha iyi yahh..
bu ne..?

evet ya bende çok kıskanıyorum
hemde çooookkkkk
zaten benim eşimde ailesine karşı soğuk sarılıp öpeyim demez hiç
anneside üzülür
ben derim annene sarıl öp diye ama sonrada kıskanırım ne bu laubalilik diye
bi tek ben mi böleyim diye düşünürdüm ama değilmişim:KK1::KK1::KK1:

Ya eşinizi annesinden neden kıskanıyorsunuz ki sonuçta sizinle beraber değilmi.. bendemi acayiplik var acaba :nazar: :uhm:

sanırım bende çok kıskancım bu konuda düşündürücü annesini çokkk kıskanıyodum nedenseCADIARZU

evet ya bende çok kıskanıyorum
hemde çooookkkkk
zaten benim eşimde ailesine karşı soğuk sarılıp öpeyim demez hiç
anneside üzülür
ben derim annene sarıl öp diye ama sonrada kıskanırım ne bu laubalilik diye
bi tek ben mi böleyim diye düşünürdüm ama değilmişim:KK1::KK1::KK1:

Arkadaslar kusura bakmayin ama .. sizi hic anlayamiyorum..
ne demek ne bu laubalilik..

sanirim burda kiskancliklarini dile getirenlerin cogunun henüz cocugu yok.
cocugunuz olsun görürüm ben sizi :))
o sizin caniniz herseyiniz..herseyden üstün..
bakiyorsunuz büyütüyorsunuz..

insan bir evladi annesinden kiskanirmi yahuu.. bu konuda terapi alin bence..
bunun hic bir mantikli aciklamasi yok cünkü:eek:lmaz:

X