Eşinin ya da sevgilisinin annesini kıskananlar:)

P

papatyagibisin

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi papatyagibisin
eşinin yada sewgilisinin annesini kıskananlar hadi itiraf edin en çok neyi kıskandınız.....
ben en çok müstakbel kaynanamın:)aşkımla şakalaşmasını kıskandım.... o benim yaaa!!!!!!!!!!!

kesınlıkle ben sewgilimin herşeyini kıskanıyorum,özellikle içtiği su bardağını..!!! annesi ablası halası.. bılmıyorum bazen delimiyin diyeee

o beni kıskanıyoooo bazen
ben kıskanmam

valla o kadar kıskanacağımı hiç zannetmiyorum
ki şahsen çok fazla kıskandığım kişileri kimseyle paylaşmak
istemediğimde çok bencil oluyorum senağlama
o yüzden eşim olursa annesinden abisinden ablasından falan kıskanmayı düşünmüyorum

telefon kırdıgımı bile bilirim:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

ya kısslar deli oluom valla oğluna sarılıo sapur supur öpüyoya valla boğazlayasım gelioo benim kadar kıskanan varmıdır acaba yaaaa canım benim yanımdada öpmesin ben onun yanında öpüyomuyum dedmiiii............

Kızlar ,tabiki öpecek ,o onun annesi , 9 ay karnında taşımış ,sütünü vermiş okutmuş .Sanırım bu yazdıklarınız şaka ciddi olduğuna inanmak istemiyorum .Benim de evlenecek yaşta oğlum var .Sizlerin bu tarz düşünceleri açıkçası beni çok düşündürüyor .Kocanız sizleri babanızdan kıskansa ne düşünürsünüz ? Öncelikle kendinizi karşındakinin yerine koyacaksınız.Unutmayın ki siz yokken annesi vardı .Ben yeni evliyken asla bu tarz düşüncelere kapılmadım..Diğer topiklerde de eşini kızkardeşinden kıskanan genç kızlarımıza denk geldim .Kızkardeşleriyle sarılıp öpüşmesini ,anneye sarılmayı kıskanmak nasıl bir zihniyettir .Kimse eşine o sadece benim diyemez .Unutmayın yarın sizlerde anne olacaksınız .O zaman gelinleriniz oğlunuzla sarılıp öpüşmenizi kıskansa ne düşünürsünüz .Kesinlikle normal bir düşünce şekli değil . Sakın bu sözlerime darılmayın . Evlenecek yaşta oğlum var, ama bir de 21 yaşında kızım var .Kızım sizler gibi düşünse aynı şeyleri ona da söylerim .Benimde kayınvalidemle sorunlarım olmuştur .Ona kızmışımdır .Ama oğluna gösterdiği şefkati kıskanmak asla haddim değil .Ayrıca sizde kocanızı annesinin yanında öpün .Herhalde evladının sevildiğini gören her anne bundan mutlu olur .Mutlu olmuyorsa onda da bir sorun var demektir .Sevgiler .:1hug:

Son düzenleme:
Ne o beni kıskanır nede ben onu ama kayınvalidem oğlumu ve eşimi benden kıskanır.

Kızlar ,tabiki öpecek ,o onun annesi , 9 ay karnında taşımış ,sütünü vermiş okutmuş .Sanırım bu yazdıklarınız şaka ciddi olduğuna inanmak istemiyorum .Benim de evlenecek yaşta oğlum var .Sizlerin bu tarz düşünceleri açıkçası beni çok düşündürüyor .Kocanız sizleri babanızdan kıskansa ne düşünürsünüz ? Öncelikle kendinizi karşındakinin yerine koyacaksınız.Unutmayın ki siz yokken annesi vardı .Ben yeni evliyken asla bu tarz düşüncelere kapılmadım..Diğer topiklerde de eşini kızkardeşinden kıskanan genç kızlarımıza denk geldim .Kızkardeşleriyle sarılıp öpüşmesini ,anneye sarılmayı kıskanmak nasıl bir zihniyettir .Kimse eşine o sadece benim diyemez .Unutmayın yarın sizlerde anne olacaksınız .O zaman gelinleriniz oğlunuzla sarılıp öpüşmenizi kıskansa ne düşünürsünüz .Kesinlikle normal bir düşünce şekli değil . Sakın bu sözlerime darılmayın . Evlenecek yaşta oğlum var, ama bir de 21 yaşında kızım var .Kızım sizler gibi düşünse aynı şeyleri ona da söylerim .Benimde kayınvalidemle sorunlarım olmuştur .Ona kızmışımdır .Ama oğluna gösterdiği şefkati kıskanmak asla haddim değil .Ayrıca sizde kocanızı annesinin yanında öpün .Herhalde evladının sevildiğini gören her anne bundan mutlu olur .Mutlu olmuyorsa onda da bir sorun var demektir .Sevgiler .:1hug:

hay ağzını öpeyim ya...bi an kamera nerde diye sormak geldi içimden...
doğurucam,büyütücem,evlendiricem,elin kızı oğlumu sevmeme karışacak,beni boğası gelecek öylemi...paralarım yeminlesengözlerimebaksanab
ben kayınvalidemi hiç kıskanmadım.eşim ona sarıldıkça,onu memnun ettikçe ben daha da mutlu oldum.çünkü biliyorumki anne kalbi kazandığım sürece sırtım yere gelmez.çünkü biliyorum ki bir erkek annesine,kızkardeşine nasıl davranıyorsa bana da öyle davranır.çünkü biliyorum ki bugün benim için annesini atan,yarın beni hayli hayli atar.
kıslar yol yakınken vazgeçin bu saçma düşüncelerden.bu niyetlerle yola çıkarsanız yuvanızda huzur olmaz.buna Allah izin vermez şakkıdı

hiç kıskanmam onlar beni kıskanır yani bizi:roflol:

doğurucam,büyütücem,evlendiricem,elin kızı oğlumu sevmeme karışacak,beni boğası gelecek öylemi...paralarım yeminlesengözlerimebaksanab
ben kayınvalidemi hiç kıskanmadım.eşim ona sarıldıkça,onu memnun ettikçe ben daha da mutlu oldum.çünkü biliyorumki anne kalbi kazandığım sürece sırtım yere gelmez.çünkü biliyorum ki bir erkek annesine,kızkardeşine nasıl davranıyorsa bana da öyle davranır.çünkü biliyorum ki bugün benim için annesini atan,yarın beni hayli hayli atar.
kıslar yol yakınken vazgeçin bu saçma düşüncelerden.bu niyetlerle yola çıkarsanız yuvanızda huzur olmaz.buna Allah izin vermez şakkıdı

Canım ,tabiki normal olan düşünce tarzı bu .Gerçekten de anneye olan davranış biçimi erkeğin kişiliğinin göstergesidir . Sevgiler canım ....:1hug:

hiç bir zaman kıskanmadım.kıskanılmasını da doğru bulmuyorum. sonuçta annesi.
ben de annemi öperim,severim,annem de beni öper,sever. onlar da ana oğul,elbette birbirlerini sevecekler,sevgilerini gösterecekler.
hem erkek evlatta öyle şapur şupur abartı olmaz. küçük bebek gibi severse yine kıskanmam,ama komik gelir bana . güler geçerim.

annesini hiç kıskanmıorum.ama teyzelerini çok kıskanıorum çatlıorummm .öpmesinler benim bebişimi o kadarrr.ben öperiimmmmmmmmmmm

Bu kadar. Fazla söze gerenk yok..:kahve:

Kısa bir ekleme yapayım: Eşini ya da sevgilisini annesinden, kızkardeşinden kıskanma olayı bana şaka gibi geliyor..

Düşünüyorum da, eşimi annesi şapur şupur öpüyor diyelimCADIARZU..eeee? Ne olmuş?CADIARZU

Enteresan bir zihniyet, beni aşar..:kahve:

ben kıskanç bi kadınım ..eşimi benden başka kimse öpemez okadar ......Kötü Kazen.

ay ne kıskanıcam...
o beni kıskansın..
bak ama iyi ki görümcem yok,onu kıskanabilirdim sanki :bbo:

sözlerinize aynen katılıyorum
ama bişey söylemeden edemicem bizde nişanlımın annesi bizi kıskanıyo ve bunu yüzümüze karşı da söylüyo gelin kıskançlığı girdi içime diyo
tabi bunu burda art niyetle söylemiyorum hiç kafamı takmıyorum bile neden takıyım ya böyle şeyler çok mantıksız
kıskanan hanımlar!siz babanıza abinize sarılıp öpmüyo musunuz acaba çok merak ediyorumCADIARZU

suanda 7 aylık hamıleyım ve burda yazılanlara gercekten ınanamıyorum aklım durdu.bunu yazan arkadasların kesın cocukları yoktur ya da kendı annelerınede sevgılerı yoktur dıye dusunmeden edemedım...benımde kayınvalıdemle herkesın oldugu gıbı sorunlarım oldu ama asla oglunu sevıyor yada opuyor dıye kıskanmadım aklımdan bıle gecmedı boyle bırsey...

dusunuyorum da bır ınsanın hayatındakı en degerlı varlıgı annesıdır dogurur buyutur bakar besler ve bırgun bırı gelır öpme ben kıskanıyorum der..şaka gıbı yaa...
anne tektır ama eşinizle yada sevgılınızle anlaşamasanız ayrılırsınız belkı yerıne başkası gelır...ama annenın yerını asla ve asla kımse alamaz...

annesinden neden kıskanıyım ki?

X