Erkek İnfertilitesi eşinin sperm testinde hiç sperm çıkmayıp tüp bebek tedavisine başlayanlar yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kimde tedavi oldunuz

Maviejderha transfer den snra nasilsin

Bu süreçte kimseye söylemeden altından kalkmak çok zor kuzum. Biz bebek istediğimizi 1yıl kimseye söylemedik doktora gittik yine söylemedik ama azosperm işin içine girince. Aile desteği gerçekten iyi geliyor. Eşin evden gidince konusacak kimsen olmayınca boğulucak gibi oluyosun ama ailenin yanındayken yalnız olmadıgını bilmek cidden iyi geliyor ve tabiki çocuk istemiyomusunuz demeyi bırakıyorlar. Söylemeni tavsiye ederim kuzum. Biz söylediğimizde üstümden bir yük gitmiş gibi dertlerimizi tek yaşamıyoruz gibi oldu. Onların desteğide ve tabiki duasıda çok iyi geliyor

Hadi hayırlısı olsun insaAllah.. Bizim buyuk ihtimalle tıkanıklığa bagli azospermi.. Cunku hormonlar flan hersey normal yalnız sperm testinde 0 çıktı sperm sayısı peki sizin neydi sıkınti

Sayı 5 milyon. İleri hız 0 morfoloji 1. Bir başarısız tüp bebek. Şimdi c Peru ya gideceğiz. Ona göre tüpe başlayacağız

K kartanesikar bizim azo sebebimiz eşimin beyin ameliyatı geçirmiş olması , bizde peruda tedavi alıyoruz bu test üretimle ilgili bilgi veriyormuş ,sizin sebeb neydi
Bizim genetik testlerimiz temiz çıktı eşim mikro tese oldu sperm cikmadi.Patoloji de germ hücre ve spermatid vardı diye hatırlıyorum ameliyatı olalı 6 sene geçti.Celalettin peruyu buldum bir kere telefonla görüştüm anlattım durumu bize sperm üretim sistemi calismyor demişti.sekreteriyle görüştüm bazı testler istedi onları yaptırıp gorusucem hocayla tekrar.izmirde oturuyoruz gidip gelme sorunu olduğu için bunca sene boşa gecti.Simdi ilk defa muayene olucagimiz için testlere göre ilaç vericek hoca. Bide malum ortamdan dolayı uzakdan olabiliyormuş ama daha sonra gidip başka testleri yerinde yaptirmamiz lazm.

Germ hücre ve spermetıd var ise tedavi ile aşılabilir şansınız bol olsun ,bizde izmirdeyız ,9 aydır peruda tedavi alıyoruz ,bir önceki kontrolü uzaktan aldık ,testleri yaptırıp gönderdik ona göre ilaç düzenlemesi yaptılar

İnşallah tedavi fayda ederde bir sonuç alabiliriz . Çok korkuyrm ise yaramazsa diye.siz tese oldunuz mu

İnşallah tedavi fayda ederde bir sonuç alabiliriz . Çok korkuyrm ise yaramazsa diye.siz tese oldunuz mu
Bız daha önce hiç olmadık tese ,bu yıl düşünüyoruz hayırlısıyla , korkmayın kaybedecek birşeyimiz yok tıp ilerledi artık sabırla emekle atlatıcaz inşallah ,güzel haberlerinizi alalım inşallah

merhaba :) kromozom kaynaklı azorspermi teşhisi bizimkisi, son dk mtese operasyonu iptal oldu , ve ben doktor arayışına girdim. bu sırada önüme çıkan isimlerden birisi de Celalettin Peru. siz tedaviye başladınız mı bu doktorla?

Hayır canm daha başlamadık ama tedavi uzun süre biliyomus ve çok maliyetli diye bilyrm.Tansel kaplancani araştırıyorum bide şuan o ürolog ve tedavi yapıyor ve tedavi sonunda mikro tese yapıyor sanırım şuan araştırma aşamasındayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…