- 15 Ekim 2015
- 395
- 153
- 53
- 34
- Konu Sahibi maviejderha
-
Kimde tedavi oldunuzHanımlar lütfen ama lütfen eşleriniz tedavi olmadan tüp bebek yapmayın. Bir telaş durumu öğrenince tüp bebek yapıyoruz ki biz de yaptık 1 tedavi 2 transfer. Sonuç negatif. Tek tük sperm çıkışı vardı. en fazla 8 adet. Şimdi eşim 5 aydır hormon tedavisi görüyor sayı 5 milyona çıktı aşılama ihtimali doğdu. İşinin ehli bir doktor bulun ve tedavi olun
Maviejderha transfer den snra nasilsinüstümden büyük bir yük kalktı valla allahıma şükürler olsun. Kızlar bu arada şişli memorialda tedavideyiz biz. Nerelerde tedavidesiniz bilmiyorum ama şiddetle öneriyorum. Tüm ekip son derece prof özellikle eşimin doktoru murad başardan allah razı olsun. Sonuc ne olursa olsun hastaneden hiçbir şikayetimiz olmadı. Bunu da sölemek istedim. Allahım hepimizin yüzüne gülsün gönlüne göre versin
Maviejderha transfer den snra nasilsin
Bu süreçte kimseye söylemeden altından kalkmak çok zor kuzum. Biz bebek istediğimizi 1yıl kimseye söylemedik doktora gittik yine söylemedik ama azosperm işin içine girince. Aile desteği gerçekten iyi geliyor. Eşin evden gidince konusacak kimsen olmayınca boğulucak gibi oluyosun ama ailenin yanındayken yalnız olmadıgını bilmek cidden iyi geliyor ve tabiki çocuk istemiyomusunuz demeyi bırakıyorlar. Söylemeni tavsiye ederim kuzum. Biz söylediğimizde üstümden bir yük gitmiş gibi dertlerimizi tek yaşamıyoruz gibi oldu. Onların desteğide ve tabiki duasıda çok iyi geliyorAnlıyorum seni kuzum biz de hiç kimseye söylemedik sadece ikimiz altından kalkmaya çalışıyoruz sürekli Antalya’ya gidip geliyoruz görümcem orda ama söylemiyoruz ona da eşim kendini kötü hisseder diye söyle de diyemiyorum başladık bakalım bu kadar gizleyerek nereye kadar götürebileceğiz .. ama kimse bir şey sorsun istemiyorum böylesi daha iyi .. biz de anne olacağız insallah ben burda hep okuyorum eskiden yazanları hepsi kavuşmuş bebeklerine ❤
Manisa grand medical hastanesi doktorumuz ömür erdem akkaya. Evet belki bilinen bir doktor değil muayene ücreti 500 lira değil ama çok şükür bize şifamızı veriyor.Kimde tedavi oldunuz
Hadi hayırlısı olsun insaAllah.. Bizim buyuk ihtimalle tıkanıklığa bagli azospermi.. Cunku hormonlar flan hersey normal yalnız sperm testinde 0 çıktı sperm sayısı peki sizin neydi sıkınti
Randevu aldiniz mi ne zamn gidiceksinizSayı 5 milyon. İleri hız 0 morfoloji 1. Bir başarısız tüp bebek. Şimdi c Peru ya gideceğiz. Ona göre tüpe başlayacağız
Henüz almadık 8-10 temmuz gibi inşRandevu aldiniz mi ne zamn gidiceksiniz
Merhaba Benim eşimınde o aralıkta çıktı doktor iyi bir sonuç dedi ,siz hangi doktorda tedavi alıyorsunuzmerhaba İnhibin b testimiz 29.4 çıktı ne anlama geliyor bilgisi olan varmi
Biz yeni baslicaz Celalettin peruda bu testleri istediler.Sizin sorun neydi hangi doktorda tedavi görüyorsunuz.Merhaba benim
Merhaba Benim eşimınde o aralıkta çıktı doktor iyi bir sonuç dedi ,siz hangi doktorda tedavi alıyorsunuz
Bizim genetik testlerimiz temiz çıktı eşim mikro tese oldu sperm cikmadi.Patoloji de germ hücre ve spermatid vardı diye hatırlıyorum ameliyatı olalı 6 sene geçti.Celalettin peruyu buldum bir kere telefonla görüştüm anlattım durumu bize sperm üretim sistemi calismyor demişti.sekreteriyle görüştüm bazı testler istedi onları yaptırıp gorusucem hocayla tekrar.izmirde oturuyoruz gidip gelme sorunu olduğu için bunca sene boşa gecti.Simdi ilk defa muayene olucagimiz için testlere göre ilaç vericek hoca. Bide malum ortamdan dolayı uzakdan olabiliyormuş ama daha sonra gidip başka testleri yerinde yaptirmamiz lazm.K kartanesikar bizim azo sebebimiz eşimin beyin ameliyatı geçirmiş olması , bizde peruda tedavi alıyoruz bu test üretimle ilgili bilgi veriyormuş ,sizin sebeb neydi
Bizim genetik testlerimiz temiz çıktı eşim mikro tese oldu sperm cikmadi.Patoloji de germ hücre ve spermatid vardı diye hatırlıyorum ameliyatı olalı 6 sene geçti.Celalettin peruyu buldum bir kere telefonla görüştüm anlattım durumu bize sperm üretim sistemi calismyor demişti.sekreteriyle görüştüm bazı testler istedi onları yaptırıp gorusucem hocayla tekrar.izmirde oturuyoruz gidip gelme sorunu olduğu için bunca sene boşa gecti.Simdi ilk defa muayene olucagimiz için testlere göre ilaç vericek hoca. Bide malum ortamdan dolayı uzakdan olabiliyormuş ama daha sonra gidip başka testleri yerinde yaptirmamiz lazm.
İnşallah tedavi fayda ederde bir sonuç alabiliriz . Çok korkuyrm ise yaramazsa diye.siz tese oldunuz muGerm hücre ve spermetıd var ise tedavi ile aşılabilir şansınız bol olsun ,bizde izmirdeyız ,9 aydır peruda tedavi alıyoruz ,bir önceki kontrolü uzaktan aldık ,testleri yaptırıp gönderdik ona göre ilaç düzenlemesi yaptılar
Bız daha önce hiç olmadık tese ,bu yıl düşünüyoruz hayırlısıyla , korkmayın kaybedecek birşeyimiz yok tıp ilerledi artık sabırla emekle atlatıcaz inşallah ,güzel haberlerinizi alalım inşallahİnşallah tedavi fayda ederde bir sonuç alabiliriz . Çok korkuyrm ise yaramazsa diye.siz tese oldunuz mu
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinBız daha önce hiç olmadık tese ,bu yıl düşünüyoruz hayırlısıyla , korkmayın kaybedecek birşeyimiz yok tıp ilerledi artık sabırla emekle atlatıcaz inşallah ,güzel haberlerinizi alalım inşallah
merhaba :) kromozom kaynaklı azorspermi teşhisi bizimkisi, son dk mtese operasyonu iptal oldu , ve ben doktor arayışına girdim. bu sırada önüme çıkan isimlerden birisi de Celalettin Peru. siz tedaviye başladınız mı bu doktorla?Bizim genetik testlerimiz temiz çıktı eşim mikro tese oldu sperm cikmadi.Patoloji de germ hücre ve spermatid vardı diye hatırlıyorum ameliyatı olalı 6 sene geçti.Celalettin peruyu buldum bir kere telefonla görüştüm anlattım durumu bize sperm üretim sistemi calismyor demişti.sekreteriyle görüştüm bazı testler istedi onları yaptırıp gorusucem hocayla tekrar.izmirde oturuyoruz gidip gelme sorunu olduğu için bunca sene boşa gecti.Simdi ilk defa muayene olucagimiz için testlere göre ilaç vericek hoca. Bide malum ortamdan dolayı uzakdan olabiliyormuş ama daha sonra gidip başka testleri yerinde yaptirmamiz lazm.
Hayır canm daha başlamadık ama tedavi uzun süre biliyomus ve çok maliyetli diye bilyrm.Tansel kaplancani araştırıyorum bide şuan o ürolog ve tedavi yapıyor ve tedavi sonunda mikro tese yapıyor sanırım şuan araştırma aşamasındayım bendemerhaba :) kromozom kaynaklı azorspermi teşhisi bizimkisi, son dk mtese operasyonu iptal oldu , ve ben doktor arayışına girdim. bu sırada önüme çıkan isimlerden birisi de Celalettin Peru. siz tedaviye başladınız mı bu doktorla?
Merhabalar.. eşimde sperm sayısı çok düşük ve morfoloji bozukluğu var.. Alim beyden memnun kaldınız mı? Cevap verirseniz çok mutlu olurumİrenbede alim topçu varmış ona randevu aldık yarın gideceğiz bakalım hayırlısı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?