Eşinin seni sevmesini istiyorsan sende kayınvalideni seveceksin...

Eşim ailesine çok düşkün görümcemin bana bağırdığini saygısızlık yaptığını bile bile gore gore ailesinin bana davranışlarını filan hep görüyor ama onlara karşı çıkmıyor cikamiyor biz evde tartışıyoz hep ama eşim hiç bişey yok gibi yine arıyor soruyor bana ailesini ailesine beni haksız cikariyor

Oooo bu çok sıkıntılı ama. Görümcen sana bağırıyor eşinin yanında...Bu mevzu derin, bu konuyu bölmeyelim.

Sana bir kötülük yapmadığı sürece saygı ve sevgi göstermek gerekir bence

Konuşmamak en güzeli ya kimin ne yaptığı ortada zaten

Yaaa işte millet oynuyor bende bunu diyorum biliyorum ki görümce kayınbabası ve kaynanasından nefret ediyor ama kayınbabası ölünce bizim geldiğimizi farkedince gelip kaynanasının sırtını sıvazladı böyle birşey görmedim :))

Çünkü kendime meşguliyetler buldum yaşadığım o kötü günleri düşünmek aklıma bile gelmiyor

Benim en büyük hatam susmaktı evet

Nilanlıyken böyle değildi bu adam yaşadıklarımız onu bu hale getirmiş yani ailesi yüzünden yaşadıklarımız

Kocan doğruyu yanlışı haksızı haksızı ayırt edecek olgunlukta değilse , annesinin etkisinde kalıp karısını , karısının etkisinde kalıp annesini üzüyorsa zaten öyle kocada sorun var demektir.Sevmediğin insanı sevmiş gibi yapmak çok acınası değil mi? Sırf kocam beni sevsin diye sevmediğim ve bana haksızlıklar yapan insanı seviyor gibi yapmak.Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.Sorun burda hak bilmeyen kocada.İzin verilirse her kayınvalide geline zulmeder.İstisnası çok çok az.

Ha bunlar senin için geçerli değil tereliye nam-ı diğer morsever.Senin olaylarda hep kayınvaliden haklı gibi.

Hıhı o haklı tövbe estağfurullah :))

Benim kimseye tırnak gösterdiğim yok sadece uzak durup minimum seviyede görüşüyorum

Eşim bugün A dediğimde yarın B desem neden dün Aydı diye aklına gelmeyecek biri öyledir demiyorum öyle bir ihtimal var mı gerçekten bunu merak ediyorum

Bence öyle
Sonuçta o anne baba yetiştirmiş eşini
Tabiki de seviceksin inatlaşman sana ve evliliğine zarar verir
Örneğin eşim annemi istemese eşimden vazgeçerim net
Mesele isteyip istememe meselesi değil zaten ben hiçbir zaman ailen yada ben demedim ama ona ailesi onları seçtin dedi neden sırf bize nişanlıyken gidip geliyordu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…