- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
Sevgi değil de saygıyı kastediyo olabilir.. Çünkü yani eşimiz bize gelip de annemi seviyo musun diye sormuyo sonuçta. Yani saygıdan kasıt da yüzüne gülüp arkasından atıp tutmak değil mesela bana göre, Saygıdan kasıt öncelikle varlığına saygı duymak, karşısında çatır çatır herşeye cevap vermemek, fikir uyuzmazlığı olan konularda fikrini güzelce anlatıp hala ikna edemiyosan da herkesin düşüncesi farklı olabilir deyip geçmek,inatlaşmamak, arkasından konuşmamak, başka insanların hakkında konuşmasını engellemek..vs.vs. aklıma gelenler bunlar tabi daha bi sürü şey var.Bu sözü hayat deneyimine güvenmediğim,sözünü sayıp bilmediğim herhangi biri söylese hehe der geçerdim...Eşimin ailesiyle olan hiçbirşeyden haberdar değil bu insan ben gülüp üstüme alıncada çok şaşırdı bir problem mi yaşıyorsun diye tabiki birşey anlatmadım anlatmamla geçmiş düzelmeyecek çünkü...
Gerçekten böyle mi?Eşimin beni sevmesi için politik olup seviyor numarası mı yapmam lazım?Hiç bana göre değil yaaa...
PS: Kayınvalidemi gerçekten severim, o da beni sever, hatta kendi annemle de nerdeyse en yakın arkadaşlar, ara sıra absürtlükleri olur ama onu da idare ederim. Eşim de beni sever ama annesini sevdiğim için değil bence Ama annesiyle sürekli itişsem ne kadar severdi orasını da denemeden bilemiycem