• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin seni sevmesini istiyorsan sende kayınvalideni seveceksin...

Bu sözü hayat deneyimine güvenmediğim,sözünü sayıp bilmediğim herhangi biri söylese hehe der geçerdim...Eşimin ailesiyle olan hiçbirşeyden haberdar değil bu insan ben gülüp üstüme alıncada çok şaşırdı bir problem mi yaşıyorsun diye tabiki birşey anlatmadım anlatmamla geçmiş düzelmeyecek çünkü...
Gerçekten böyle mi?Eşimin beni sevmesi için politik olup seviyor numarası mı yapmam lazım?Hiç bana göre değil yaaa...

Bana yanlış geldi.
Ne demek eşimin beni sevmesi için , siz flört döneminde ailesini mi sevip evlendiniz , adamı mı sevip evlendiniz

Yok öyle bisey esime aile bireylerinin hiç birini sevmedigimi ve görmek istemediğimi defalarca söyledim. Işine gelmiyorsa kapı orada da dedim olsun ben seni yine de cok seviyorum dedi her zaman. Gercekten sever de. Benden tek beklentisi bir araya geldiğimizde saygılı davranmam. Zorla mi arkadas sevmezsem sevmem ışte.

Görücü usulü evlendik biz flört dönemi olmadı ki istemeden sonra renkleri belliydi zaten

Görücü usulü evlenince sevgi yokmu, sohbet yokmu.

Direk görüp nikah masasına mı oturdunuz.

Buraya üye olup yazma, konuşma becerinizi ailenize eşinize neden yapmadınız zamanında.

Bende görücü usulü ile evlenebilirim.
Ama görücü demek annem babam onayladı benim başımı eğmem gerek demek değil herhalde

Görücü usulü evlenince sevgi yokmu, sohbet yokmu.

Direk görüp nikah masasına mı oturdunuz.

Buraya üye olup yazma, konuşma becerinizi ailenize eşinize neden yapmadınız zamanında.

Bende görücü usulü ile evlenebilirim.
Ama görücü demek annem babam onayladı benim başımı eğmem gerek demek değil herhalde
Ne alakası var baş falan eğmedim eşime merhamet ettiğim için onu kabul ettim kaynanam acıtasyon yapmıştı bende inanmıştım

Minimum seviye? Ben sizi hep esinizin ailesi ile acilmis konularinizla hatirliyorum ama?
Neyse umarim eşiniz sizi koşulsuz şartsız sizi siz oldugunuz icin sever.
Konularımın eşimin ailesinden oluşma sebebi huzur bozmaları. öyle insanlar var ki kilometrelerce öteden katıp karıştırıyor

Onlar bizim gibi dusunmuyorlardir.
Sonucta esiniz görmüyor mu durumu ?
Şükür o görüyor evet ama sadece ben böyle olmasına anlam veremiyorum kaç yaşında insanlar başka şeyleri çok iyi düşünüyorlar. Gercı ben artık görüşmüyorum ama tuhaf geliyor

Ben herzaman ‘uzun vaadede mutlu olmak istiyosan esinin ailesiyle iyi gecineceksin’ diyorum, cevremdeki genc kizlara, yeni evlenen arkadaslarima/kuzenlerime.
Kesinlikle ama kesinlikle iyi gecinmek sart. Seversin tabi, insan olarak buyugun olarak sevdiginin anasi babasi olarak. Hickimse dort dortluk degil, bizde dahil. Esim annesiyle babasiyla ilgili olmami gordukce bana olan saygisida artiyor hormetide. Keza esim benim ailemle oyle oldugu icin apayri seviniyorum mutlu oluyorum. Yani evet, bu tez gercekten benim sonuna kadar inandigim bi durum.

‘Gorusmuyorum’ ‘konusmuyorum’ veya ‘sevmiyorum’ diyen hicbir bayanin uzun seneler (uzun vaade de yani) mutlu kalabilecegine inanmiyorum. kesinlikle bi yerde catlar verecek.

yav sinemaya git kitap oku örgü ör belediyelerin ücretsiz kursları var onlara git.yürüyüşe git spor a başla.ama yeter artık bırak şu kocanın ailesinin yakasını vallahi biz dinlemekten bıktık sen yazmaktan şikayetlenmekten bıkmadın

yav sinemaya git kitap oku örgü ör belediyelerin ücretsiz kursları var onlara git.yürüyüşe git spor a başla.ama yeter artık bırak şu kocanın ailesinin yakasını vallahi biz dinlemekten bıktık sen yazmaktan şikayetlenmekten bıkmadın
Konum başlığından belli böyle isyankar yorumlar sadece gereksiz duruyor daha fazla zahmet etmeyin çıkın güle güle

Konum başlığından belli böyle isyankar yorumlar sadece gereksiz duruyor daha fazla zahmet etmeyin çıkın güle güle
istedığım konuya site kuralları çerçevesinde istediğim yorumu yaparım.sen den izin alacak değilim .herkes seni tanıdı yeterince zaten zahmet etme daha fazla

Merhmet ile alakalı bir durum nerede?
Göremiyorum
Kayınvalidem ben karar vermeden önce ağlamıştı eşimi kimsenin beğenmediğini sürekli bir kusur bulduklarından yakınmıştı bende üzülüp kabul ettim ama asıl sorunun kimde olduğunu ben istemeden sonra anladım

Back