- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ama seni cidden cok merak ediyorumHahahaha haklısın valla :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama seni cidden cok merak ediyorumHahahaha haklısın valla :))
Bende istediğim konuyu açma özgürlüğünü yaşıyorum sen veya senin gibiler bıktı diye konu açmayacak değilim beni böyle bir sitede insanlar tanısa ne olur tanımasa ne olur neyin zahmetinde olacağım lütfen ya uzatmıyorum daha fazla rica ediyorum konularıma girmeyin ne kendi canınızı sıkın ne benimkini iyi geceler.istedığım konuya site kuralları çerçevesinde istediğim yorumu yaparım.sen den izin alacak değilim .herkes seni tanıdı yeterince zaten zahmet etme daha fazla
Neyi merak ediyorsun?Ama seni cidden cok merak ediyorum
Yok be eskidendi o akıllandılar bak ortada yoklar :)))ooooo asin bayraklari tereliye gelmis.en az 10 kisi ban yer bu konudan
Cünkü herseyi cookk fazla kafana takiyorsun ccookkk ... insan sinir hastasi olur ... hatta cok fazla art niyet ariyorsun :) biraz bosvermeyi ögren aman de geccccNeyi merak ediyorsun?
gecen konudan ban yemislerdirYok be eskidendi o akıllandılar bak ortada yoklar :)))
gecen konudan ban yemislerdir
Ne kadar inanılmasada bana inanılmaz derece haksızlık yapan insanları takıyorum sadece onlarda eşimin ailesi iyi niyetim tamamen su istimal edildi gerçekten üzüldüm.Cünkü herseyi cookk fazla kafana takiyorsun ccookkk ... insan sinir hastasi olur ... hatta cok fazla art niyet ariyorsun :) biraz bosvermeyi ögren aman de gecccc
Sadece bosver :) takma kafana ... gercekten takma. Gereksiz insanlara gereksiz kafa takiyorsun hatta bazen bir cabaya giriyorsun onuda yapma :) sadece bosver :) esinle kendi halinde ol .... o kadar bosver ki o kisinin sana yaptigi haksizlik bile batmasinNe kadar inanılmasada bana inanılmaz derece haksızlık yapan insanları takıyorum sadece onlarda eşimin ailesi iyi niyetim tamamen su istimal edildi gerçekten üzüldüm.
Boşvermiş halim bu işte...O teyze çok şaşırdı çünkü benim çevremle olan ilişkimi biliyor kadın şok oldu resmen hani herkesten beklerim senden beklemem derler ya aynen öyle bir şaşkınlık yaşadı...Sadece bosver :) takma kafana ... gercekten takma. Gereksiz insanlara gereksiz kafa takiyorsun hatta bazen bir cabaya giriyorsun onuda yapma :) sadece bosver :) esinle kendi halinde ol .... o kadar bosver ki o kisinin sana yaptigi haksizlik bile batmasin
Yorumlarızı begeniyorum. Daha önce söylemişmiydim?Gulduyseniz sevindim ama ben sizin icin konusmuyorum,evde ne yasiyorsunuz bilemem,beraber yasamiyoruz oyle degil mi? Siz genel bir soru sormussunuz ben de genel cevapladim,hepimiz icin gecerli olan ortalama seyler bunlar. Esinizin sizi sevmesiyle anasini sevmeniz arasinda bir iliski yok, sadece zamanla erkekler analarina donerler. Ondan bahsediyorum
Duygularimiz karsilikliYorumlarızı begeniyorum. Daha önce söylemişmiydim?
Yazmaya üşendiğim ama düşündüğüm şeylere tercuman olmuşsunuz.Bana kayınvalideyi sevmemek enteresan gelmiyor aslımda, bunu sürekli dilen getiren insanları anlamıyorum sürekli söyleyince daha mı inandirici, etkili oluyor bunu anlamıyorum. Benim de net düşüncem kayınvaldeyi sevmeyince değilde bunu sürekli tekrarlayan insanlar belli bir saatten sonra problem yasar.
Yazmaya üşendiğim ama düşündüğüm şeylere tercuman olmuşsunuz.Bana kayınvalideyi sevmemek enteresan gelmiyor aslımda, bunu sürekli dilen getiren insanları anlamıyorum sürekli söyleyince daha mı inandirici, etkili oluyor bunu anlamıyorum. Benim de net düşüncem kayınvaldeyi sevmeyince değilde bunu sürekli tekrarlayan insanlar belli bir saatten sonra problem yasar.
Duygularimiz karsilikliYorumlarızı begeniyorum. Daha önce söylemişmiydim?
Sadece kayınvalde meselesi de değil aslında durum. Eşim bazı sebeplerden ailemden birinden hoşlanmıyor diyelim. Bu zaten tek başına bile yererince zor bir durum. Bir de de sürekli babanı sevmiyorum, kardeşin çok itici ananı günahım kadar sevmem bla bla. Çok itici bir durum. Yine diyorum sevmemek değil sürekli bik bik dile getirmek. Benim yorumum genel tereliyeyle alakası yok ama yine de üstüne alınmak isterse itiraz etmem.Duygularimiz karsilikli
Degil mi ama? Sevmesen de aksam sabah bunu tekrar etmenin ne anlami var? Konu sahibi surekli magdur mesela anlattigina gore. Bir kina gecesi muhabbetidir gidiyor. Tamam alinmis olabilir,aklindan cikaramiyor olabilir ama manasiz yani surekli tekrar.
Dogru diyorsun. Hep dile getirmek olayi iyice icinden cikilmaz bir hale getiriyor. Kimse kimsenin anasina bacisina o kadar merakli degil ama soylememek lazim. Saygi icabi en azindan. Asgari sekilde iliskilere devam etmek en guzeli,tabii mumkunse. Ha hic olamiyorsa da en azindan dirdir etmeyerek cozum bulunabilirSadece kayınvalde meselesi de değil aslında durum. Eşim bazı sebeplerden ailemden birinden hoşlanmıyor diyelim. Bu zaten tek başına bile yererince zor bir durum. Bir de de sürekli babanı sevmiyorum, kardeşin çok itici ananı günahım kadar sevmem bla bla. Çok itici bir durum. Yine diyorum sevmemek değil sürekli bik bik dile getirmek. Benim yorumum genel tereliyeyle alakası yok ama yine de üstüne alınmak isterse itiraz etmem.
Bir kına mı o kadar konumda bir kına mevzusu mu dönüyor sanıyorsunuz çok tuhaf birde yaşadıklarımı küçümsüyorsunuz ne desem bilemedim:))Duygularimiz karsilikli
Degil mi ama? Sevmesen de aksam sabah bunu tekrar etmenin ne anlami var? Konu sahibi surekli magdur mesela anlattigina gore. Bir kina gecesi muhabbetidir gidiyor. Tamam alinmis olabilir,aklindan cikaramiyor olabilir ama manasiz yani surekli tekrar.
Yasadiginiz hic bir seyi kucumsemiyorum sadece cok uzatiyorsunuz diyorum. Siz boyle yaparsaniz esiniz zaten gun gelir sizden vazgecer. Surekli ayni noktaya takilip kalmis biriyle kim evli olmak ister kiBir kına mı o kadar konumda bir kına mevzusu mu dönüyor sanıyorsunuz çok tuhaf birde yaşadıklarımı küçümsüyorsunuz ne desem bilemedim:))