- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bunlari esleriniz muhtemelen icinde biriktiriyo:)) bi kavgada bi olayda bunlari sizlere karsi kullanacaktir muhtemelen:)Yok öyle bisey ben kayınvalidemi gunahim kadar sevmem ve Bunu da hep söylerim eşimeasla ne kızar nede tepki verir.
Diyorsun? Olabilir. Ya aslında sorumsuz bir kadın o yüzden hoşlanmıyorum mesela eşimi en son 1.5 ay önce aradi annesi İngiltere de yaşıyor. Eşimin ablası hamile ve rahatsizdi ama o tatile çıktı,geri döndüğün de bile doğru düzgün aramamış ablasini ve hiç bir konuda yardimci olmamıs bunlari eşimin ablası ici yana yana anlatı. O yüzden pek ısınamıyorumBunlari esleriniz muhtemelen icinde biriktiriyo:)) bi kavgada bi olayda bunlari sizlere karsi kullanacaktir muhtemelen:)
Bende bayilmiyorum kv ye.. bende pratikte sizler gibiyim:) yani sevmedigim birine politik olamiyorum. Esim bilir bu huyumu sessiz kalir cogu zaman, ama tetikteyim ne zaman onume cikarir diye:) Erkeklerin cogu aslinda insanoglu boyle birsey.. basa kakmayi yaparlar bence. Tabii evlilik ilerledikce olaylar yasandikca vs. Senin kv uzakmis cok olay yasanmiyodur, bu durumda belki cikmaz karsina. Bilmiyorum yaa ben erkek milletine guvenmiyorumDiyorsun? Olabilir. Ya aslında sorumsuz bir kadın o yüzden hoşlanmıyorum mesela eşimi en son 1.5 ay önce aradi annesi İngiltere de yaşıyor. Eşimin ablası hamile ve rahatsizdi ama o tatile çıktı,geri döndüğün de bile doğru düzgün aramamış ablasini ve hiç bir konuda yardimci olmamıs bunlari eşimin ablası ici yana yana anlatı. O yüzden pek ısınamıyorum
Bende kesinlikle rol yapamıyorum sevmiyorsam sevmiyorumdur. Umarım karşıma çıkmaz cunku esim annemi ve babami çok seviyor sayıyor durduk yere onları nasil sevdiğini söylüyor ki annemde babamda ayni sevgiyi beslerler eşime. Kv allahtan uzak yoksa bu evlilik anca 2 ay sürerdi vallaBende bayilmiyorum kv ye.. bende pratikte sizler gibiyim:) yani sevmedigim birine politik olamiyorum. Esim bilir bu huyumu sessiz kalir cogu zaman, ama tetikteyim ne zaman onume cikarir diye:) Erkeklerin cogu aslinda insanoglu boyle birsey.. basa kakmayi yaparlar bence. Tabii evlilik ilerledikce olaylar yasandikca vs. Senin kv uzakmis cok olay yasanmiyodur, bu durumda belki cikmaz karsina. Bilmiyorum yaa ben erkek milletine guvenmiyorum
Isınmak veya sevmek zorunda değilsiniz elbette.Diyorsun? Olabilir. Ya aslında sorumsuz bir kadın o yüzden hoşlanmıyorum mesela eşimi en son 1.5 ay önce aradi annesi İngiltere de yaşıyor. Eşimin ablası hamile ve rahatsizdi ama o tatile çıktı,geri döndüğün de bile doğru düzgün aramamış ablasini ve hiç bir konuda yardimci olmamıs bunlari eşimin ablası ici yana yana anlatı. O yüzden pek ısınamıyorum
Sevdiğin adamı doğuran, büyüten kadın olarak düşün. O olmasaydı kocan da olmayacaktı. Elbette kimse mükemmel değil ve ilişkilerde asla tek taraf hatalı değildir. Mutlaka büyük ya da küçük karşılıklı olur hatalar. Ama sevmiyorsan da evet saygı duymak zorundasın.Bu sözü hayat deneyimine güvenmediğim,sözünü sayıp bilmediğim herhangi biri söylese hehe der geçerdim...Eşimin ailesiyle olan hiçbirşeyden haberdar değil bu insan ben gülüp üstüme alıncada çok şaşırdı bir problem mi yaşıyorsun diye tabiki birşey anlatmadım anlatmamla geçmiş düzelmeyecek çünkü...
Gerçekten böyle mi?Eşimin beni sevmesi için politik olup seviyor numarası mı yapmam lazım?Hiç bana göre değil yaaa...
Evet çok haklısınız her kelimenize katılıyorum ama bunlar sadece en basitinden 1-2 örnekti. Mesela beni istemeye geldiler ingiltereden Kanadaya ve kayınvalidem ban sadece ama sadece 1 tüy döken atki getirdi kendimi o kdar kötü hissetim ki sırf oğlu ingiltereyi birakip buraya yerleşiyor diye son ana kadar eşimi benden vazgeçirmeye çalıştı. Eşimle her alisverisimizde elimizde posetlerle görünce Gözü dönüyordu. İsteme için alınan baklavaları mutfakta görünce ( 2 hafta bizde kaldilar) kardeslerime sakin ha ellemeyin yemeyin diye uyardi (biri 20 digeri 23 yasinda) eşim bana pırlanta aldi halasi bir kez fiyatinu sordu söylemek istemedik adım terbiyesize çıktı. Bebek düşürdüm (12 haftalik hamileydim) 2 hafta sonrasinda eşim topugunu kırdı 3 ay boyunca eşime baktım banyosuna kadar yaptirdim giydirdim o benim eşim hayat arkadasım elbette yapacam ama annesi niye karın evde niye çalışmıyor diye esime kızıyordu tellde. Ve bunun gibi 100lerceIsınmak veya sevmek zorunda değilsiniz elbette.
Bununla birlikte eşinizin yüzüne 'anneni günahım kadar sevmiyorum canım' demenize de gerek yok.
Ayrıca kadının sorumsuz veya evlatlarına karşı ilgisiz oluşu onların sorunu,size bir zararı yoksa yorum yapmaya gerek var mı?
tontriko 'ya katılıyorum eşinizin tepki vermemesi içinde biriktirmediği anlamına gelmez.
Benim annemin başkalarına tuhaf gelen halleri vardır,eşimle de fazla anlaşamazlar ki çoğu durumda haklı olan eşim,ben annemi çok iyi tanımama ve iç dünyamda haksız bulmama rağmen eşim bununla ilgili en ufak bir dokundurmada bulunsa çok kırılırım.
Biz sevelim,sevmeyelim,onlar eşlerimizin annesi ve eşlerimiz için yerleri çok ayrı.
Sevmiyorsak,sevemiyorsak da bunu ilan etmeye hiç gerek yok.
Sizinki terminatör kayınvalde tipi anlaşılan.Evet çok haklısınız her kelimenize katılıyorum ama bunlar sadece en basitinden 1-2 örnekti. Mesela beni istemeye geldiler ingiltereden Kanadaya ve kayınvalidem ban sadece ama sadece 1 tüy döken atki getirdi kendimi o kdar kötü hissetim ki sırf oğlu ingiltereyi birakip buraya yerleşiyor diye son ana kadar eşimi benden vazgeçirmeye çalıştı. Eşimle her alisverisimizde elimizde posetlerle görünce Gözü dönüyordu. İsteme için alınan baklavaları mutfakta görünce ( 2 hafta bizde kaldilar) kardeslerime sakin ha ellemeyin yemeyin diye uyardi (biri 20 digeri 23 yasinda) eşim bana pırlanta aldi halasi bir kez fiyatinu sordu söylemek istemedik adım terbiyesize çıktı. Bebek düşürdüm (12 haftalik hamileydim) 2 hafta sonrasinda eşim topugunu kırdı 3 ay boyunca eşime baktım banyosuna kadar yaptirdim giydirdim o benim eşim hayat arkadasım elbette yapacam ama annesi niye karın evde niye çalışmıyor diye esime kızıyordu tellde. Ve bunun gibi 100lerce
Rica ederim ne kusuru. Emeğiniz ve bütün kelimeleriniz için ben tek tek teşekkür ederim. Dilerim bir gün sizin kadar olgunluğa erişirim.Sizinki terminatör kayınvalde tipi anlaşılan.
Yaşınız muhtemelen genç.
İnsan yaş aldıkça,kendini tanıma,tepkilerini anlamlandırma yolunda ilerledikçe etrafındakileri de daha iyi anlıyor.
Ben evlilik aşamasında ve yeni evliyken hem kendi annemle hem kayınvaldemle yaşadıklarımı anlatsam en az 5 word sayfası dolar.
Annemin kendi çocukluğundan getirdiği içsel sıkıntıları var.
Kayınvaldemde ise baskın karakter,kendi yetiştiği aile ortamından kaynaklı bazı sıkıntılar, aşırı fedakar-verici huy ve elalem ne der? tavrı mevcut.
Ne zaman pdr yüksek lisansımı tamamladım her ikisini de daha iyi anladım.
Sergiledikleri pek çok tavır ve tutum aslında onların yanlışı değil.
Seçme hakları olsaydı ailelerinden daha farklı yaklaşım görmek isteyeceklerinden eminim.
Kısacası insan çok karmaşık bir varlık,anlamak emek ve zaman istiyor,tecrübe denilen şey de bu aslında.
Şimdiki tecrübem ve bakış açım olsa geçmişte daha az üzülür,daha az üzerdim.
Demem o ki üç günlük geçici dünyada kimseye kin tutmaya,geçmişte yaşananlarla kendimizi doldurmaya gerek yok.
Geçmiş yaşandı ve bitti, onu değiştiremeyiz ama bugünümüzü ve geleceğimizi,daha huzurlu, daha verimli, daha istediğimiz gibi yaşamak bizim elimizde.
İyi niyetli eşini seven bir arkadaşımızsınız, evinizdeki huzuru, eşinizle olan diyaloğunuzu eşinizin annesi nedeniyle bozmayın demek istedim aslında;
biraz uzun yazmışım kusura bakmayın,
sevgiyle kalın...
Eşimin bana olan sevgisini hissedemiyorum
Düşündümde evet katılıyorum.Eşime herşeyi dedim,annene çok kırgınım,gitmek istemiyorum,sadece hatırın için gidiyorum vs.Fakat sevmiyorum hiç demedim,sevmem gerekseydi sevmememin bir anlamı olurdu.Isınmak veya sevmek zorunda değilsiniz elbette.
Bununla birlikte eşinizin yüzüne 'anneni günahım kadar sevmiyorum canım' demenize de gerek yok.
Ayrıca kadının sorumsuz veya evlatlarına karşı ilgisiz oluşu onların sorunu,size bir zararı yoksa yorum yapmaya gerek var mı?
tontriko 'ya katılıyorum eşinizin tepki vermemesi içinde biriktirmediği anlamına gelmez.
Benim annemin başkalarına tuhaf gelen halleri vardır,eşimle de fazla anlaşamazlar ki çoğu durumda haklı olan eşim,ben annemi çok iyi tanımama ve iç dünyamda haksız bulmama rağmen eşim bununla ilgili en ufak bir dokundurmada bulunsa çok kırılırım.
Biz sevelim,sevmeyelim,onlar eşlerimizin annesi ve eşlerimiz için yerleri çok ayrı.
Sevmiyorsak,sevemiyorsak da bunu ilan etmeye hiç gerek yok.
Tabi ki de hayır ben zerre sevmem günahımı bile vermem eşimin yüzüne de derim ki ne kadar haklı olduğumu bilir ama sorun olmaz bu haaa sevmiyor da huzursuzluk çıkarıyorsa kapıyı gösteririmBu sözü hayat deneyimine güvenmediğim,sözünü sayıp bilmediğim herhangi biri söylese hehe der geçerdim...Eşimin ailesiyle olan hiçbirşeyden haberdar değil bu insan ben gülüp üstüme alıncada çok şaşırdı bir problem mi yaşıyorsun diye tabiki birşey anlatmadım anlatmamla geçmiş düzelmeyecek çünkü...
Gerçekten böyle mi?Eşimin beni sevmesi için politik olup seviyor numarası mı yapmam lazım?Hiç bana göre değil yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?