Eşinin seni sevmesini istiyorsan sende kayınvalideni seveceksin...

Sen annesini sevmiyorsun ama eşin seni seviyor,senlik birşey yok,bayılan da azdır zaten:)

Yani eşimin annesi haklı ve ben haksızım bunu idrak edene kadar sefam olsun:))komikti gerçekten :))

Ben o tokmagi kaynanamin kafasina indirirdim heralde. Munasebetsiz kadin. Onun haddine miymis?

Vallahi onu düşündüğümden değil, çok kalabalıktı kına, kınayı mahfetmek istemedim. Eşimden zaten korkmuş moralım bozuktur diye, baktı gülüyorum o da rahatladı.
Benim eşimde kına günü ailesinin yaptığı rezillikten sonra kına bitiminde beni dışarıda göremeyince endişe etmiş millete sorup durmuş nerde diye kınayı terkettiğimi sandı galiba :))

Vallahi onu düşündüğümden değil, çok kalabalıktı kına, kınayı mahfetmek istemedim. Eşimden zaten korkmuş moralım bozuktur diye, baktı gülüyorum o da rahatladı.

Gulebildiysen helal valla. Kina gunumu mahvedecek kadin esimin annesi de olsa haddini bildirirdim. Susamazdim. Ben fazla arsizim sanirim kinami terketmek zorunda birakirdim onu Tamam annedir saygim sonsuz ama herkes haddini bilecek yani. Bizdeki de ana ama durdugu yerde duruyor hanim hanimcik

Ben sessiz sakin bir tipim, kolay kolay sinirlenmem. Sonrasında uzak dururum. Yengem ilgilendi o gün kaynanamla, yenge benden uzak tut dedim.

Benim eşimde kına günü ailesinin yaptığı rezillikten sonra kına bitiminde beni dışarıda göremeyince endişe etmiş millete sorup durmuş nerde diye kınayı terkettiğimi sandı galiba :))

Onlar da arada kalıyorlar ne yapsınlar, ben nişanlılık sürecinde ailem ve nişanlım arasında çok kaldım. Çok zor bir durum. Ailene bir şey diyemiyorsun, nişanlına diyorsun o da tartışmaya dönüyor, Allah'tan o süreç bitti.

Neyse ki saglikla atlatmissin. Gelmis gecmis olsun artik

Katilmiyorum.
Kv ile konusmuyorum, eve gelmesine de izin vermiyorum.
Eşim annesine yalniz da gider, cocugu da goturur. Bana karsi da cok iyidir cok sukur. Ustume titrer, beni de hic bir seyde yargilamaz.
Annesinin bana yaptiklarina ragmen esime annesiyle ilgili agir konusmam, terbiyesizlik etmem, yeri gelir kv-ye borek, tatli filan gonderirim ...

Saygidan kasit sudur : Evine geldiginde hosgeldin demek, guler yuz gostermek, agzindan cikan kelimelere dikkat etmek , konuşurken kirici olmamak gibi gibi...

Unutmayin ; "Saygi , sevginin topraga dusen tohumudur."
Bisey sorcam. Bunları bende yapıyorum ama asla memnun olmayan kv ve kp var Senede 1 gelirler ben de öyle giderim gelince evime susarım sinirlensemde saygılı olurum. Oraya her gidisimizde kavga aceba onlar da bizim gibi düşünüyorlar mı az saygılı olalım diye bilemedim

Yoo bence hic de oyle degil. Saygiszlik yapip ortami bozmadktan sonra neden aradaki muhabbete bi zarar gelsin ki? Ben bayilmiyrm kvye ki esimde bence az cok bilir. Kendi der zaten anne kiz olmaz yalan onlar diye:)) iste herkes oynuyo siyaset yapiyo gibi. Arada gercktn istisnalar var ama bayaaa istisna

Yani eşimin annesi haklı ve ben haksızım bunu idrak edene kadar sefam olsun:))komikti gerçekten :))
Gulduyseniz sevindim ama ben sizin icin konusmuyorum,evde ne yasiyorsunuz bilemem,beraber yasamiyoruz oyle degil mi? Siz genel bir soru sormussunuz ben de genel cevapladim,hepimiz icin gecerli olan ortalama seyler bunlar. Esinizin sizi sevmesiyle anasini sevmeniz arasinda bir iliski yok, sadece zamanla erkekler analarina donerler. Ondan bahsediyorum

Sayfaları okumadım

Bence söz doğru değil

Eşim beni sevsin diye annesini sevemem

Zira eşim beni severken annesini tanımıyordum bile

Ama eşimle iyi geçinmek için annesine saygılı davranmalıyım diyebilirsin

Özellikle çok çok yakın ilişkilerde altlı üstlü oturmalarda, görücü usulü Kv nin telini beğenip oğluna bununla evleneceksin dediği evliliklerde sevmesen de bir ilişki standardı tutturmak lazım

Sana daha önce de yazdım iş arkadaşı gibi düşünüp hareket edeceksin

Çoğu iş arkadaşımız kafa olarak tarz olarak bize uymaz sokakta görsen selam vermeyeceğin tiplerdir ama bir standart ilişki ile günler geçer Kv de öyle

Dış kapının dışında bırakıp yaşayacaksın

Onlar bizim gibi dusunmuyorlardir.
Sonucta esiniz görmüyor mu durumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…