• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin seni sevmesini istiyorsan sende kayınvalideni seveceksin...

İlerleyen zamanda anlayacaksiniz,daha coooook yenisiniz ve esiniz de siz de cok gencsiniz. Hele bir zaman gecsin,adam zaten yaslandikca anasinin birebir aynisi olacak. Ha bu durum sizi rahatsiz eder etmez bilemem. Ben rahatsiz olmuyorum misal,sonucta ben de bir ananin evladiyim ben de anama benzerim yani gayet olagan bir sey
Bence istisnalar vardır ve eşim o istisnalardan biri

Kayinvalidenizle yasamis olduğunuz seyler belki cok agir gelmiştir anlıyorum ama surekli eşinizin annesinden ailesinden yakindiginiz icin kendiniz gibi gelinle karşılaşırsanız nasil basa çıkarsınız bilemiyorum.
Kayınvalidem gibi biri olmadığım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.Çocuk düşünmeme sebebim bu ihtimal değil eşimin hala sorumluluk alma bilincinde olmayışı...

Bence istisnalar vardır ve eşim o istisnalardan biri
Ya degilse? ;)
Bence anasina benzeme ihtimaline karsin kendinizi iyi tarafindan bakmaya zorlayin. Mesela sizi begenmesi bir avantaj. Sizi begenmis evlenmis. Kaynananizin sizi begenme zorunlulugu yoktu. Sizin de onu begenme zorunlulugunuz yoktu.

Ya degilse? :KK66:
Bence anasina benzeme ihtimaline karsin kendinizi iyi tarafindan bakmaya zorlayin. Mesela sizi begenmesi bir avantaj. Sizi begenmis evlenmis. Kaynananizin sizi begenme zorunlulugu yoktu. Sizin de onu begenme zorunlulugunuz yoktu.
Bizim evlenme işi karşılıklı beğeniyle olmadı :))Herkeste aynı olmuyor yani

Bizim evlenme işi karşılıklı beğeniyle olmadı :))Herkeste aynı olmuyor yani
O zaman kotu. Yani siz esinizi begenmiyorsunuz,esiniz de sizi begenmiyor. Niye evlisiniz o halde? Yani gorucu usulu de olsa ciftler birbirini secerken en azindan minimum derecede bir begeni olur

Bosver sen kocani sev yeter. Oyle sinsi politikaci insanlarin soylediklerine kulak asma. Onlar siyaset ve oyun peşinde. Zorla sevgi olmaz.esinin seni sevmesiyle kaynananin alakasi yok yani

O zaman kotu. Yani siz esinizi begenmiyorsunuz,esiniz de sizi begenmiyor. Niye evlisiniz o halde? Yani gorucu usulu de olsa ciftler birbirini secerken en azindan minimum derecede bir begeni olur
Annesi ileri derecede acıtasyon yapmıştı eşimi kimse beğenmiyormuşta herkes bir kusur buluyormuşta kabul etmiyormuş falan filan bende merhamet ettim ve ilerleyen dönemde kusurun kimde olduğunu net gördüm nasip bu ya olacağı varmış evlendik işte:))

Bosver sen kocani sev yeter. Oyle sinsi politikaci insanlarin soylediklerine kulak asma. Onlar siyaset ve oyun peşinde. Zorla sevgi olmaz.esinin seni sevmesiyle kaynananin alakasi yok yani
Anket yapsaydım keşke sonradan olmuyor değil mi alakası var diyenlerde var ama

Anket yapsaydım keşke sonradan olmuyor değil mi alakası var diyenlerde var ama
Alakasi yok canım. Sevgi icten gelen bir duygudur. Sen birinin seni sevmesi için kendinden ödün versen de agzinla kus tutsan da o seni sevmeyecekse sevmez yani bence. Benim fikrim
Ama sen birisiyle anlasabilmek icin,bazi seyleri degistirebilirsin. Mesela esinle anlaşamıyorsundur bazi konularda,onu alttan alarak orta yolu bulursun. Bu baska bisey
Ben eşinin seni sevdigini düşünüyorum. Esinle bir sorunun yok. Kaynanani sevmek zorunda degilsin canim.

Annesi ileri derecede acıtasyon yapmıştı eşimi kimse beğenmiyormuşta herkes bir kusur buluyormuşta kabul etmiyormuş falan filan bende merhamet ettim ve ilerleyen dönemde kusurun kimde olduğunu net gördüm nasip bu ya olacağı varmış evlendik işte:))
Olsun sonucta evlendiniz ve evlendikten sonra da esinizi begenir tanirsiniz. Birlikte olmanizin,birlikte kalmanizin bir amaci olur. Ortak bir amac da sizin birbirinizi begenmenize yardimci olur. İlle körkütük aska gerek yok bir evlilik icin. Ama karsilikli hosgoru ve saygiya elbette ihtiyac var.

Eski konularinizdan bildigim kadariyla esiniz zaten sizden yana. Yani anasini sevseniz de sevmeseniz de bu durumun boyle oldugunu dusunuyorsunuz. O halde sorun kalmiyor degil mi? Benim tek soylemek istedigim sey su,zaman gectikce erkekler onceden sallamadigi analarinin ne kadar hakli olduguna idrak ederler. İste o zamana kadar gelinler sefayi surebilir sakincasi yok ;)

Alakasi yok canım. Sevgi icten gelen bir duygudur. Sen birinin seni sevmesi için kendinden ödün versen de agzinla kus tutsan da o seni sevmeyecekse sevmez yani bence. Benim fikrim
Ama sen birisiyle anlasabilmek icin,bazi seyleri degistirebilirsin. Mesela esinle anlaşamıyorsundur bazi konularda,onu alttan alarak orta yolu bulursun. Bu baska bisey
Ben eşinin seni sevdigini düşünüyorum. Esinle bir sorunun yok. Kaynanani sevmek zorunda degilsin canim.
Yada benim sevgi anlaşım başka insan hissetmez mi yaaa ben hissedemiyorum

Back