Erkek İnfertilitesi Eşinin morfolojisi 1olup hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ovulasyon testi bende aldim clearblue digital olandan ama ates olcme yontemine daha cok guveniyorum saat gibi isliyor.
evet ya onu cok duydum ben hep ayni saatte uyanamam diye yapmiyordum ama simdi tiroid hapim icin hep alarm kurup kalkiyorum 7:30 a oyle olunca hemen sicakliga da bakarim. Yanlis bilmiyorsam yumurtlama olmadan once sicaklik dusuyor yumurtlama oldugu gun de sicaklik artiyor di mi? onu da deneyelim bari tup bebek icin siramizi beklerken :)

Benim eşiminde %1 morfoloji daha yeni öğrendik. tedavisi var mı yoksa hemen tup bebek mi yapmak gerekir.

Canim 120 milyon ileri hareketli %4 yavaş ileri %27
Bende sorun vardı zaten çikolata kistim vardı bi de eşimde çıktı.
sayiniz cok iyiymis masallah. Harekette sorun var gibi ama onda da havuc suyu cok etkili diyorlar bence sen havuc kuru, keciboynuzu kuru falan yapin canim.E vitamini kullansin esin mutlaka. Ama tabiki doktora da bir gorusup fikrini alin derim. biz de sayi 26 milyon, hareket %48, morfoloji %1 ama 10 aydir hamile kalamadim. Tup bebek icin siraya yazildik onun gelmesini bekliyoruz.YA beklemesi de cidden ayri bir dert yani

Evet onunla ilgili bi topic var takip et baya iyi oluyor cnm.ates olcme yontemi adi.
Hergun sabah ayni saatte yataktan kalkmadan olcuyorsun sonra fertility friend yukle telefonuna sonucu oraya gir.

Ya bu morfoloji cok zor yükseliyor okudugum kadariyla. Doktor normal yolla cocuk olabilir dedi ama tabi dusuk bi ihtimal bu sanirim. Bir de tüp bebekte bile tutması sorun oluyormus. Ne yapacagiZ.. bende yarin aktara ugrayacagim. Onlarda polen ari sütü ginseng karisimi oluyormus morfoloji icin. Onu deneyecegim bide.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

cidden Turkiye de olsam aktarlardan cikmazdim ya :) ama burda keciboynuzu altindan pahali nerdeyse eger varikosel varsa esinde doktorla onu konusabilirsiniz belki. Esim de cok sukur varikosel cikmadi. Artik beklemedeyiz. Insallah takviyeler ise yarar. Ama biz hala ne zaman tedavi olacagimizi bile bilmiyoruz ya offf beklemesi cidden zor. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Amin canim. Bende bugun aktardan 2 kavanoz karisim aldim valla her yolu denemek lazim.

Amin canim. Bende bugun aktardan 2 kavanoz karisim aldim valla her yolu denemek lazim.
aynen canim kesinlikle. Valla ben artik odemeli olana bile basvurmayi bekliyorum. Cunku sirayi bekle bekle kafayi yicem. Heryerden bir hamilelik haberi geliyor.Doktoru aradim bakim biz kendimiz odersek ne zaman baslayabiliyoruz diye. Of bari onda sira olmasa!

Sende haklısın. Bende artik cevremde hamile yada bebek gorunce gözlerim doluyor o duruma geldim bu arada esimde varikosel cikmadi baktirdik. Bende rahim filmi cektirdim temiz cikti cok sukur. Benim esim sporcu. Hayatinda sigara kullanmamis. Yedigine ictigine cok dikkat eder. Bu morfoloji acaba neye gore oluyor? Genetikmi yada duzebilirmi gerçekten.. bunca macundu keciboynuzuydu fayda edecekmi cok merak ediyorum. Bizde 3 ay bi deneyecegiZ sonra tup bebek diyoruz.sen gorustunmu? Tutma olasiligi neymis?

canim inan hic bilmiyorum yani benim esim de mesela hic sigara icmemis hayatinda ickiyi de nadir ayda belki 1-2. Biraz kilo sorunu var ama iste inan belli olmuyor neden oldugu. Stres kaynakli olabilir tabiki. Belki doktorunuz ileri tetkitler yapabilir sorunun kaynagini bulmak icin. Ama E vitamini mutalaka kullansin. Ayrica cinko, selenyum ve CoQ10 sperm kalitesinde cok etkili. Hic birinin yan etkisi yok. Kullanmaktan hicbir zarar gelmez. Tabiki doktorunuza danisin gene ama kullanmanizi tavsiye ederim. Gerci esim 3 aydir kullaniyor tekrar sperm testi yaptirmadik o yuzden ne kadar etkiledi bilmiyoruz acikcasi. Tup bebek icin basari sansi %50 ler de canim. Ama insallah iste sperm de sorun olunca duzgun spermi bulup yumurtayi dollemesi bazen sorun olabiliyor. HAkkimizda hayirlisi artik. Sekreteri aradim hala geri donmedi bakalim yarin tekrar aricam. Ay artik gorussek te doktorla ucretli oluyor mu olmuyor mu ogrensem. Burda bir tane tup bebek merkezi var. Turkiye de sec begen al. Poff cidden Turkiye bu konularda cok cok gelismis.

Benim eşim ne sigara ne alkol daha ağzına almamış ve inanılmaz dikkatli beslenir. Köylere gidip yumurta alıyoruz marketdekini yemiyor .beyaz ekmek yemez. Yeşillik çöl tüketir. Kilolu da değil. Sonuç çıkınca çok şaşırdık. Beslenmeyle alakali olabilir diyemiyorum bu yüzden ben. Hergün incir kayısı ceviz havuç yiyen biri. Dışardan yemek yemez. Tüp bebek deniycez inşallah hepimizin olur

Merhaba aranıza yeni katıldım,bugün eşimin spermiogram testi sonucu morfoloji nin %1 olduğunu öğrendik,diğer değerleri normal,doktor adetin 21. Günü kan testi için gel dedi,bu süreci geçirmiş olanlar tavsiyeye ihtiyacım var..

Guzel haberlerini bekliyorum canim. Beni de haberdar et gun aldiginizda

Sizinde mi 1 cikti morfoloji? Ya benim esimde öyle. Belkide genetik bilemiyoruz. Umarim düzelir.. Tüp bebek icin gorustunuz mu?

Canim merhaba, bi bu surecten gecmeye basladik.bu ay itibariyle. Morfolojinin 1 ciktigini öğrendiğim gunden beri araştırıyorum ve ilk isim keciboynuzu ozu almak oldu.sabah aksam ac karnina iciyor. Birde aktardan ari sutu bal polen ginseng larisimi gibi bi karisim aldim.onada basladik bakalim deneyip göreceğiz
Insallah olumlu olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…