Erkek İnfertilitesi Eşinin morfolojisi 1olup hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizinde mi 1 cikti morfoloji? Ya benim esimde öyle. Belkide genetik bilemiyoruz. Umarim düzelir.. Tüp bebek icin gorustunuz mu?
Evet canim.toplam.sperm 120 milyon
İleri hizli hareketli %4
Yavaş ileri hareketli%27
Normal.morfoloji %1
Doktor tup bebek dedi sadece gidip görüşmedik ama gorusecegiz başlamak istiyorum hemen Allah ın izniyle
Caksir suyu mu ne aldı eşim inşallah ise yarar

Evet canim.toplam.sperm 120 milyon
İleri hizli hareketli %4
Yavaş ileri hareketli%27
Normal.morfoloji %1
Doktor tup bebek dedi sadece gidip görüşmedik ama gorusecegiz başlamak istiyorum hemen Allah ın izniyle
Caksir suyu mu ne aldı eşim inşallah ise yarar
Caksir otu. Bizim karisimin icinde de var faydaliymis. Ne kadar zamandir evlisin direk tüp bebek mi dediler? Bize 3 ay kullanmasi için ilac verdi. Gebelik olmazsa bizde deneyecegiz.

Caksir otu. Bizim karisimin icinde de var faydaliymis. Ne kadar zamandir evlisin direk tüp bebek mi dediler? Bize 3 ay kullanmasi için ilac verdi. Gebelik olmazsa bizde deneyecegiz.
Canim 3 yıllık evliyim ben doktor morfoloji öyle çok değişmez dedi tup bebek dedi.tup bebege kadar biraz daha duzelirse iyi . Benim yaş 31 canım

Canim 3 yıllık evliyim ben doktor morfoloji öyle çok değişmez dedi tup bebek dedi.tup bebege kadar biraz daha duzelirse iyi . Benim yaş 31 canım
AnLadim canim.brnde okuduklarimdan degismeyecegini anladim ama dr 3 ay bi zabab vermisken heryolu deneyelim dedik. Bizimde 3 ay sonra korunmayi birakali 1 yil dolmus olacak. Sanirim onu bekkiyoruz biz :) hakkimizda hayirlisi olsun insallah hersey gonlumuzce olur

AnLadim canim.brnde okuduklarimdan degismeyecegini anladim ama dr 3 ay bi zabab vermisken heryolu deneyelim dedik. Bizimde 3 ay sonra korunmayi birakali 1 yil dolmus olacak. Sanirim onu bekkiyoruz biz :) hakkimizda hayirlisi olsun insallah hersey gonlumuzce olur
Sende yedir içir eşine 3 ay :KK50: inşaallah bizimde bebislerimiz olur :emir_bebek::emir_bebek::110:

Canim merhaba, bi bu surecten gecmeye basladik.bu ay itibariyle. Morfolojinin 1 ciktigini öğrendiğim gunden beri araştırıyorum ve ilk isim keciboynuzu ozu almak oldu.sabah aksam ac karnina iciyor. Birde aktardan ari sutu bal polen ginseng larisimi gibi bi karisim aldim.onada basladik bakalim deneyip göreceğiz
Insallah olumlu olur hersey
Merhaba,ben de alayım bugün,keçiboynuzu özünü de aktardan mı alacağız?Her akşam dua ediyorum artık Allah ım kimsenin umutlarını boşa çıkarma diye..

Merhaba,ben de alayım bugün,keçiboynuzu özünü de aktardan mı alacağız?Her akşam dua ediyorum artık Allah ım kimsenin umutlarını boşa çıkarma diye..
Canim keciboynuzu özü eczanede satiliyor.ben ayrica aktardan ari sutu bal polen ginseng caksir otu zencelif tarcin karisimi aldim

Arkadaslar baska yokmu hamile kalan? Umudumuz olacak? Bize destek olacak kimse? Rahim filmi cekildikten sonra, esinin morfolojisi %1 çıkıp hamile kalan yokmu...

Arkadaslar baska yokmu hamile kalan? Umudumuz olacak? Bize destek olacak kimse? Rahim filmi cekildikten sonra, esinin morfolojisi %1 çıkıp hamile kalan yokmu...

Haftaya aşılama için klomene başlıyorum,eşime de keçiboynuzu özü ve aktardan önerdiğiniz karışımı aldım bir hafta düzenli kullandı sonra midem yanıyor diye bıraktı Buradan bir hamile haberi duysam moralim ve umudum artacak benim de...

Haftaya aşılama için klomene başlıyorum,eşime de keçiboynuzu özü ve aktardan önerdiğiniz karışımı aldım bir hafta düzenli kullandı sonra midem yanıyor diye bıraktı Buradan bir hamile haberi duysam moralim ve umudum artacak benim de...
Canim benim adetim 3 gun gectikti. Bugun 4.gün. ama hamilelik adina hicbir belirtim yok. Ne goguslerim sisti ne mide bulantisi.. hatta karnimda ilk gunden beri bi agri var ha bugun ha yarin olucam diyorum ama yok.bu arada faranjit oldum 2gundurde atesim baya yuksek boğazım cok kotu durumda yutkunamiuorum. Ilacda almadim belki hamileyimdir diye. Arada kaldim bi yandan hastalik bi yandan ya hamileysem.. test yapmaya korkuyorum negatif cikar diye.belki hastaneye cikar test yaptiririm. Artik negatifsede en azindan iyilesirim napalim

Kızlar anlamıyorum 120 milyon sperm var.morfoloji 1 diye nasıl. Normal.olmaz bu doktorlar diyebiliyorlar. Ben burada normal.yoldan hamile.kalan çok. Okudum. Bende pko vardı. Eşim de 18.milyon sperm morfoloji 3 idi. Hamile kaldım. 14 ay sürdü. Bekledik ama Allah nasip etti. Ümidini yitirmeyin.

Kızlar anlamıyorum 120 milyon sperm var.morfoloji 1 diye nasıl. Normal.olmaz bu doktorlar diyebiliyorlar. Ben burada normal.yoldan hamile.kalan çok. Okudum. Bende pko vardı. Eşim de 18.milyon sperm morfoloji 3 idi. Hamile kaldım. 14 ay sürdü. Bekledik ama Allah nasip etti. Ümidini yitirmeyin.
Tesekkurler canim. Dr asla olmaz demedi. Olur ama %de kac olur dersen bilemem dedi. Cok umutlu konusmadi acikcasi. Tabi hersey Allahtan. Ol der ve olur. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Canim benim adetim 3 gun gectikti. Bugun 4.gün. ama hamilelik adina hicbir belirtim yok. Ne goguslerim sisti ne mide bulantisi.. hatta karnimda ilk gunden beri bi agri var ha bugun ha yarin olucam diyorum ama yok.bu arada faranjit oldum 2gundurde atesim baya yuksek boğazım cok kotu durumda yutkunamiuorum. Ilacda almadim belki hamileyimdir diye. Arada kaldim bi yandan hastalik bi yandan ya hamileysem.. test yapmaya korkuyorum negatif cikar diye.belki hastaneye cikar test yaptiririm. Artik negatifsede en azindan iyilesirim napalim

Çok geçmiş olsun umarım çabucak toparlamışsındır,benim de bu ay 2 gün gecikti içten içe umutlanmaya başlamıştım ki adet oldum,yarın gideceğim doktora hangi ilaca başlamam gerektiğini söyleyecek,ister istemez stres yapıyoruz bünyeyi tamamen alt üst ediyoruz ama elimizde değil işte,güzel haberlerini bekliyorum..

Çok geçmiş olsun umarım çabucak toparlamışsındır,benim de bu ay 2 gün gecikti içten içe umutlanmaya başlamıştım ki adet oldum,yarın gideceğim doktora hangi ilaca başlamam gerektiğini söyleyecek,ister istemez stres yapıyoruz bünyeyi tamamen alt üst ediyoruz ama elimizde değil işte,güzel haberlerini bekliyorum..
Canim bende senin guzel haberlerini bekliyorum. Ben hala adet olmadim ork olucak gibi belirtimde yok. İdrar testi yaptim bu sabah negatif.. acaba hic çift cizgi gormeyecekmiyim diye bide agladim ustune :KK43: insan umutlanmiyim diyor ama elde degil iste. Kan tahlili yaptirnatacagim bugun yarin olurum diye bekliyorum.hayirlisi..

Kizlar merhaba.. neredeyse 2 senedir evliyim.10 aydirda çocuk istiyoruz. Ben rahim filmi cektirdim temiz cikti cok şükür. Esime spermiogram yapıldı. Morfoloji %1 cikti. Suda eriyen bi ilac verdi 3 ay kullanacak. Olmazsa tekrar gelin dedi. Sansimiz biraz dusukmus tabi..Moralim okadar bozuk ki.aranizda bu sekilde hamile kalan varmi?
ben 2 kez hamile kaldım morfoloji düşüktü ama 2 gebelikte düşükle sonuçlandı(bende tüm testler yapıldı film çekildi sonuç temiz)şimdi dr tüp bebek diyor

Bizde aynı problem vardı sayı iyidi fakat morfoloji düşüktü olmaz diye bişey yok ama spermin yapısı bozuk olduğundan tutsa da düşük riski çok yüksek en mantıklısi tüp bebek le doğru spermlerin seçilmesi biz öyle yaptık ve şuan 15 haftalık hamileyim çok şükür

ben 2 kez hamile kaldım morfoloji düşüktü ama 2 gebelikte düşükle sonuçlandı(bende tüm testler yapıldı film çekildi sonuç temiz)şimdi dr tüp bebek diyor
Canim cok gecmis olsun. Cok okudum bu sekilde dusukle sonuclanan gebelik. Allahim korusun ne kadar zordur tahmin edebiliyorum. Tup bebek dusunuyormusunuz?

Bizde aynı problem vardı sayı iyidi fakat morfoloji düşüktü olmaz diye bişey yok ama spermin yapısı bozuk olduğundan tutsa da düşük riski çok yüksek en mantıklısi tüp bebek le doğru spermlerin seçilmesi biz öyle yaptık ve şuan 15 haftalık hamileyim çok şükür
Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu. Bizde mayista tuo bebek deneyecegiz o zamana kadar olmazsa.. peki ilk denemede tuttumu? Birde nerde yaptirdiniz?

Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu. Bizde mayista tuo bebek deneyecegiz o zamana kadar olmazsa.. peki ilk denemede tuttumu? Birde nerde yaptirdiniz?
Evet canım ilk denememizde tuttu çok şükür Bahçeci fulya kliniginde mustafa Bahçeci de yaptırdık kliniktende doktorumuzdan da çok memnunuz tavsiye ederim

Merhaba hanimlar.benim de esimin morfoloji problemi var.ve egee birgun hamile kalirsam buraya yasadiklarimi yazicam diye soz vermistim kendi kendime.ilk testte 0 ikinci teste yuzde 1 cikmisti morfoloji.benim iki kadin dogumcum da normal yolla olmaz.belki omrunuz boyunca bir kez denk gelir boyle birsey demisti.ve bunu soyleyen doktor istanbulun en pahali unlu doktorlarindan biri.esimin urologu da hayir sizin bir probleminiz yok sadece morfoloji dusuklugu bir sey ifade etmez.sayi ve hareketliliginiz iyi dedi.bizim de kafamiz cok karisti.orta siddetli varikosel var ayrica esimde.fakat urologu kesinlikle ameliyata gerek yok sizin cocugunuz olur dedi.10 ay olmayinca tup bebek merkezinin yolunu tuttuk.memorial ve acibadem iki yerdeki doktorlar da sizin esiniz de bir problem yok.normal yolla da olur asilama ile de tup bebek ilede dediler.ozellikle memorialda ayse hanim hayir sakin tup bebek yaptirma asilama yapalim diye beni tup bebekten vazgecirdi. Ve sonuc ilk asilamada tuttu.suan 2 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.10 ay belki cok degil cok daha zorluk yasayan arkadaslar var ama cok zor bir duygu biliyorum caresizlik ve uzuntu.kimse yasamasin insallah.eger esinizin diger degerleri iyiyse morfolojiyi kafaniza gercekten takmayin.asilamanin normal yoldan cok bir farki yok.belki asilama yaptirmasak da normal yoldan hamile kalmis olabilirdim.

X