- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
Evet canim.toplam.sperm 120 milyonSizinde mi 1 cikti morfoloji? Ya benim esimde öyle. Belkide genetik bilemiyoruz. Umarim düzelir.. Tüp bebek icin gorustunuz mu?
Caksir otu. Bizim karisimin icinde de var faydaliymis. Ne kadar zamandir evlisin direk tüp bebek mi dediler? Bize 3 ay kullanmasi için ilac verdi. Gebelik olmazsa bizde deneyecegiz.Evet canim.toplam.sperm 120 milyon
İleri hizli hareketli %4
Yavaş ileri hareketli%27
Normal.morfoloji %1
Doktor tup bebek dedi sadece gidip görüşmedik ama gorusecegiz başlamak istiyorum hemen Allah ın izniyle
Caksir suyu mu ne aldı eşim inşallah ise yarar
Canim 3 yıllık evliyim ben doktor morfoloji öyle çok değişmez dedi tup bebek dedi.tup bebege kadar biraz daha duzelirse iyi . Benim yaş 31 canımCaksir otu. Bizim karisimin icinde de var faydaliymis. Ne kadar zamandir evlisin direk tüp bebek mi dediler? Bize 3 ay kullanmasi için ilac verdi. Gebelik olmazsa bizde deneyecegiz.
AnLadim canim.brnde okuduklarimdan degismeyecegini anladim ama dr 3 ay bi zabab vermisken heryolu deneyelim dedik. Bizimde 3 ay sonra korunmayi birakali 1 yil dolmus olacak. Sanirim onu bekkiyoruz biz :) hakkimizda hayirlisi olsun insallah hersey gonlumuzce olurCanim 3 yıllık evliyim ben doktor morfoloji öyle çok değişmez dedi tup bebek dedi.tup bebege kadar biraz daha duzelirse iyi . Benim yaş 31 canım
Sende yedir içir eşine 3 ayAnLadim canim.brnde okuduklarimdan degismeyecegini anladim ama dr 3 ay bi zabab vermisken heryolu deneyelim dedik. Bizimde 3 ay sonra korunmayi birakali 1 yil dolmus olacak. Sanirim onu bekkiyoruz biz :) hakkimizda hayirlisi olsun insallah hersey gonlumuzce olur
Merhaba,ben de alayım bugün,keçiboynuzu özünü de aktardan mı alacağız?Her akşam dua ediyorum artık Allah ım kimsenin umutlarını boşa çıkarma diye..Canim merhaba, bi bu surecten gecmeye basladik.bu ay itibariyle. Morfolojinin 1 ciktigini öğrendiğim gunden beri araştırıyorum ve ilk isim keciboynuzu ozu almak oldu.sabah aksam ac karnina iciyor. Birde aktardan ari sutu bal polen ginseng larisimi gibi bi karisim aldim.onada basladik bakalim deneyip göreceğiz
Insallah olumlu olur hersey
Canim keciboynuzu özü eczanede satiliyor.ben ayrica aktardan ari sutu bal polen ginseng caksir otu zencelif tarcin karisimi aldimMerhaba,ben de alayım bugün,keçiboynuzu özünü de aktardan mı alacağız?Her akşam dua ediyorum artık Allah ım kimsenin umutlarını boşa çıkarma diye..
Arkadaslar baska yokmu hamile kalan? Umudumuz olacak? Bize destek olacak kimse? Rahim filmi cekildikten sonra, esinin morfolojisi %1 çıkıp hamile kalan yokmu...
Canim benim adetim 3 gun gectikti. Bugun 4.gün. ama hamilelik adina hicbir belirtim yok. Ne goguslerim sisti ne mide bulantisi.. hatta karnimda ilk gunden beri bi agri var ha bugun ha yarin olucam diyorum ama yok.bu arada faranjit oldum 2gundurde atesim baya yuksek boğazım cok kotu durumda yutkunamiuorum. Ilacda almadim belki hamileyimdir diye. Arada kaldim bi yandan hastalik bi yandan ya hamileysem.. test yapmaya korkuyorum negatif cikar diye.belki hastaneye cikar test yaptiririm. Artik negatifsede en azindan iyilesirim napalimHaftaya aşılama için klomene başlıyorum,eşime de keçiboynuzu özü ve aktardan önerdiğiniz karışımı aldım bir hafta düzenli kullandı sonra midem yanıyor diye bıraktı Buradan bir hamile haberi duysam moralim ve umudum artacak benim de...
Tesekkurler canim. Dr asla olmaz demedi. Olur ama %de kac olur dersen bilemem dedi. Cok umutlu konusmadi acikcasi. Tabi hersey Allahtan. Ol der ve olur. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.Kızlar anlamıyorum 120 milyon sperm var.morfoloji 1 diye nasıl. Normal.olmaz bu doktorlar diyebiliyorlar. Ben burada normal.yoldan hamile.kalan çok. Okudum. Bende pko vardı. Eşim de 18.milyon sperm morfoloji 3 idi. Hamile kaldım. 14 ay sürdü. Bekledik ama Allah nasip etti. Ümidini yitirmeyin.
Canim benim adetim 3 gun gectikti. Bugun 4.gün. ama hamilelik adina hicbir belirtim yok. Ne goguslerim sisti ne mide bulantisi.. hatta karnimda ilk gunden beri bi agri var ha bugun ha yarin olucam diyorum ama yok.bu arada faranjit oldum 2gundurde atesim baya yuksek boğazım cok kotu durumda yutkunamiuorum. Ilacda almadim belki hamileyimdir diye. Arada kaldim bi yandan hastalik bi yandan ya hamileysem.. test yapmaya korkuyorum negatif cikar diye.belki hastaneye cikar test yaptiririm. Artik negatifsede en azindan iyilesirim napalim
Canim bende senin guzel haberlerini bekliyorum. Ben hala adet olmadim ork olucak gibi belirtimde yok. İdrar testi yaptim bu sabah negatif.. acaba hic çift cizgi gormeyecekmiyim diye bide agladim ustuneÇok geçmiş olsun umarım çabucak toparlamışsındır,benim de bu ay 2 gün gecikti içten içe umutlanmaya başlamıştım ki adet oldum,yarın gideceğim doktora hangi ilaca başlamam gerektiğini söyleyecek,ister istemez stres yapıyoruz bünyeyi tamamen alt üst ediyoruz ama elimizde değil işte,güzel haberlerini bekliyorum..
ben 2 kez hamile kaldım morfoloji düşüktü ama 2 gebelikte düşükle sonuçlandı(bende tüm testler yapıldı film çekildi sonuç temiz)şimdi dr tüp bebek diyorKizlar merhaba.. neredeyse 2 senedir evliyim.10 aydirda çocuk istiyoruz. Ben rahim filmi cektirdim temiz cikti cok şükür. Esime spermiogram yapıldı. Morfoloji %1 cikti. Suda eriyen bi ilac verdi 3 ay kullanacak. Olmazsa tekrar gelin dedi. Sansimiz biraz dusukmus tabi..Moralim okadar bozuk ki.aranizda bu sekilde hamile kalan varmi?
Canim cok gecmis olsun. Cok okudum bu sekilde dusukle sonuclanan gebelik. Allahim korusun ne kadar zordur tahmin edebiliyorum. Tup bebek dusunuyormusunuz?ben 2 kez hamile kaldım morfoloji düşüktü ama 2 gebelikte düşükle sonuçlandı(bende tüm testler yapıldı film çekildi sonuç temiz)şimdi dr tüp bebek diyor
Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu. Bizde mayista tuo bebek deneyecegiz o zamana kadar olmazsa.. peki ilk denemede tuttumu? Birde nerde yaptirdiniz?Bizde aynı problem vardı sayı iyidi fakat morfoloji düşüktü olmaz diye bişey yok ama spermin yapısı bozuk olduğundan tutsa da düşük riski çok yüksek en mantıklısi tüp bebek le doğru spermlerin seçilmesi biz öyle yaptık ve şuan 15 haftalık hamileyim çok şükür
Evet canım ilk denememizde tuttu çok şükür Bahçeci fulya kliniginde mustafa Bahçeci de yaptırdık kliniktende doktorumuzdan da çok memnunuz tavsiye ederimCanim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu. Bizde mayista tuo bebek deneyecegiz o zamana kadar olmazsa.. peki ilk denemede tuttumu? Birde nerde yaptirdiniz?