Ben sifirla bile kalan okumustum burada.Kizlar merhaba.. neredeyse 2 senedir evliyim.10 aydirda çocuk istiyoruz. Ben rahim filmi cektirdim temiz cikti cok şükür. Esime spermiogram yapıldı. Morfoloji %1 cikti. Suda eriyen bi ilac verdi 3 ay kullanacak. Olmazsa tekrar gelin dedi. Sansimiz biraz dusukmus tabi..Moralim okadar bozuk ki.aranizda bu sekilde hamile kalan varmi?
Iyi bir urologa gidin.nerede yasiyorsunuz?birde takviye edici vitaminler bitkiler kullanin.mesela mutlaka quenzim q10 ve keciboynuzu ozu en basta.Bende burdan baya okudum arastirdim ama genelde tutsada dusukle sonuclanan olmus. Ne yapmak lazim bilmiyorum
..
Kocaelide yasiyoruz. Urologa gittik. Ultrasona da girdi varikosel yokmus. Baya ilgili bi drdu. Keciboynuzu sprem sayisini arttiriyor diye biliyorum. Morfolojiye faydasi varmidir?Iyi bir urologa gidin.nerede yasiyorsunuz?birde takviye edici vitaminler bitkiler kullanin.mesela mutlaka quenzim q10 ve keciboynuzu ozu en basta.
Vallahi biz sayimiz cok iyi oldugu halde kullaniyoruz.direk morfolojiye faydalidir diye bisi okumadim ama kullandiklarimiz 2. Spermiyogramimizi iyi yonde etkiledi.keci boynuzuda bunlardan biriydi.Kocaelide yasiyoruz. Urologa gittik. Ultrasona da girdi varikosel yokmus. Baya ilgili bi drdu. Keciboynuzu sprem sayisini arttiriyor diye biliyorum. Morfolojiye faydasi varmidir?
Aa öylemi. O zaman bugün bi aktara ugriyim ben. Cok tesekkur ederimVallahi biz sayimiz cok iyi oldugu halde kullaniyoruz.direk morfolojiye faydalidir diye bisi okumadim ama kullandiklarimiz 2. Spermiyogramimizi iyi yonde etkiledi.keci boynuzuda bunlardan biriydi.
Biz aktardan degil eczaneden soguk pres keciboynuzu ozu kullaniyoruz.Aa öylemi. O zaman bugün bi aktara ugriyim ben. Cok tesekkur ederim
cnm ben varım.......morfoloji %1 di ama varikosel zorda olsa tespit edildi şöyleki tüm testleri arasında belli zamanlarla yapıldı düşüş olduğu için elle muayenedede çok zor tespit edildi,ultrasonlada ama eşim ameliyat oldu ısrarcıydı....havuç suyu içti hamile kaldığım ay ve bende yumurtlama zamanı içtim....sonuç olarak hamile kaldım ve şu an kucağımda RABBİM sizlerede nasip etsin sırf konunu görünce giriş yapıp yazdım sana umut olsun ama inan bana kısmet bunlar hiç umudunu kaybetme bize bişey yok olur diyen ürologda oldu değerler gayet iyi diyende, %5 baba olabilirsin diyende.....diyeceğim o ki tek doktorla kalmayın bence.....Kizlar merhaba.. neredeyse 2 senedir evliyim.10 aydirda çocuk istiyoruz. Ben rahim filmi cektirdim temiz cikti cok şükür. Esime spermiogram yapıldı. Morfoloji %1 cikti. Suda eriyen bi ilac verdi 3 ay kullanacak. Olmazsa tekrar gelin dedi. Sansimiz biraz dusukmus tabi..Moralim okadar bozuk ki.aranizda bu sekilde hamile kalan varmi?
Biz esime almistik ama sisedeydi. Soguk pres nasil oluyorBiz aktardan degil eczaneden soguk pres keciboynuzu ozu kullaniyoruz.
Ayy canim benim icime su serptin. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin evladini. Bende aimdi keciboynuzu ozu aldim eczaneden. Ilacda kullanacak bakalim hersey Allahtan. Asla olmaz denen insanlar hamile kalıyor umudumu kaybetmiyim diyorum ama ister istemez kafama takiyorum. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin insallahha bu arada muhteşem üçlü diye bir topik var ondaki ilaçlar ve keçiboynuzuda ameliyattan önce kullandı eşim.....değerlere etki ettimi bilmiyorum açıkçası....
Ustunde soguk sikim yada soguk pres diye yazar.daha saglikli soguk pres.Biz esime almistik ama sisedeydi. Soguk pres nasil oluyor
Anladim canim cok saol. Özünü aldim ben gene şişede olanini.bu vardi bitek.insallah derdimize deva olurUstunde soguk sikim yada soguk pres diye yazar.daha saglikli soguk pres.
InsAllah cnm.quenzim Q10 de alip hem sen hem esin icsin unutma oda cok onemli.guzel haberlerini bekliyorum.Anladim canim cok saol. Özünü aldim ben gene şişede olanini.bu vardi bitek.insallah derdimize deva olur
Bizde kocaelideyz hangi doktora gittinzAyy canim benim icime su serptin. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin evladini. Bende aimdi keciboynuzu ozu aldim eczaneden. Ilacda kullanacak bakalim hersey Allahtan. Asla olmaz denen insanlar hamile kalıyor umudumu kaybetmiyim diyorum ama ister istemez kafama takiyorum. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin insallah
Ovulasyon testi bende aldim clearblue digital olandan ama ates olcme yontemine daha cok guveniyorum saat gibi isliyor.ben de almistim gecen ay ilk defa kullandim ama dun adet oldum maalesef. Ama denemekten zarar gelmez bence. Bu ay tekrar deneyecegim. Ben ovulasyon testi de kullaniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Benim yumurtlama zamanim cok sukur duzenli hep 15. 16. gunlerde yumurtluyorum ama adetleriniz duzensizse ya da cidden yumurtlama zamaninizi bilmiyorsaniz kullanmanizi kesinlikle tavsiye ederim.