Erkek İnfertilitesi Eşinin morfolojisi 1olup hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Zodyak88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
52
10
Kizlar merhaba.. neredeyse 2 senedir evliyim.10 aydirda çocuk istiyoruz. Ben rahim filmi cektirdim temiz cikti cok şükür. Esime spermiogram yapıldı. Morfoloji %1 cikti. Suda eriyen bi ilac verdi 3 ay kullanacak. Olmazsa tekrar gelin dedi. Sansimiz biraz dusukmus tabi..Moralim okadar bozuk ki.aranizda bu sekilde hamile kalan varmi?

Ben sifirla bile kalan okumustum burada.
Evet zor ama nasip birazda.

Bende burdan baya okudum arastirdim ama genelde tutsada dusukle sonuclanan olmus. Ne yapmak lazim bilmiyorum
..

Bende burdan baya okudum arastirdim ama genelde tutsada dusukle sonuclanan olmus. Ne yapmak lazim bilmiyorum
..
Iyi bir urologa gidin.nerede yasiyorsunuz?birde takviye edici vitaminler bitkiler kullanin.mesela mutlaka quenzim q10 ve keciboynuzu ozu en basta.

Iyi bir urologa gidin.nerede yasiyorsunuz?birde takviye edici vitaminler bitkiler kullanin.mesela mutlaka quenzim q10 ve keciboynuzu ozu en basta.
Kocaelide yasiyoruz. Urologa gittik. Ultrasona da girdi varikosel yokmus. Baya ilgili bi drdu. Keciboynuzu sprem sayisini arttiriyor diye biliyorum. Morfolojiye faydasi varmidir?

Kocaelide yasiyoruz. Urologa gittik. Ultrasona da girdi varikosel yokmus. Baya ilgili bi drdu. Keciboynuzu sprem sayisini arttiriyor diye biliyorum. Morfolojiye faydasi varmidir?
Vallahi biz sayimiz cok iyi oldugu halde kullaniyoruz.direk morfolojiye faydalidir diye bisi okumadim ama kullandiklarimiz 2. Spermiyogramimizi iyi yonde etkiledi.keci boynuzuda bunlardan biriydi.

Vallahi biz sayimiz cok iyi oldugu halde kullaniyoruz.direk morfolojiye faydalidir diye bisi okumadim ama kullandiklarimiz 2. Spermiyogramimizi iyi yonde etkiledi.keci boynuzuda bunlardan biriydi.
Aa öylemi. O zaman bugün bi aktara ugriyim ben. Cok tesekkur ederim

cnm ben varım.......morfoloji %1 di ama varikosel zorda olsa tespit edildi şöyleki tüm testleri arasında belli zamanlarla yapıldı düşüş olduğu için elle muayenedede çok zor tespit edildi,ultrasonlada ama eşim ameliyat oldu ısrarcıydı....havuç suyu içti hamile kaldığım ay ve bende yumurtlama zamanı içtim....sonuç olarak hamile kaldım ve şu an kucağımda RABBİM sizlerede nasip etsin sırf konunu görünce giriş yapıp yazdım sana umut olsun ama inan bana kısmet bunlar hiç umudunu kaybetme bize bişey yok olur diyen ürologda oldu değerler gayet iyi diyende, %5 baba olabilirsin diyende.....diyeceğim o ki tek doktorla kalmayın bence.....

ha bu arada muhteşem üçlü diye bir topik var ondaki ilaçlar ve keçiboynuzuda ameliyattan önce kullandı eşim.....değerlere etki ettimi bilmiyorum açıkçası....

ha bu arada muhteşem üçlü diye bir topik var ondaki ilaçlar ve keçiboynuzuda ameliyattan önce kullandı eşim.....değerlere etki ettimi bilmiyorum açıkçası....
Ayy canim benim icime su serptin. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin evladini. Bende aimdi keciboynuzu ozu aldim eczaneden. Ilacda kullanacak bakalim hersey Allahtan. Asla olmaz denen insanlar hamile kalıyor umudumu kaybetmiyim diyorum ama ister istemez kafama takiyorum. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin insallah

bizim de tek sorun morfoloj.Esimin morfolojisi %1-2 arasinda cikiyor. Varikosel cikmadi cok sukur. 10 aydir ugrasiyoruz ama hala cift cizgiyi gormedik. Ama tup bebege baslayacagiz biz. Yurt disindayiz burda devlet karsiliyor tup bebegi ama listeye yazilmak gerekiyor herhalde nisan mayis gibi sira bize gelicek baslayacagiz, E vitamini, selenyum, cinko ve CoQ10 onemli bunlari mutalak kullansin. Esim 3 aydir kullaniyor henuz sperm testini tekrarlamadik ama insallah artmistir. Bende de cok sukur rahimfilmi vs temiz cikti. Bir tek tiroidim yuksekti 3.2 idi doktor dusurursek iyi olur dedi. hap kullandim cok sukur 1.64 e dustu. Insallah guzel haberlerimizi hep beraber aliriz.

Bizde kocaelideyz hangi doktora gittinz

Arkadaslar bnm arkadasim 1,5 seneden sonra pre seedle hamile kaldi.
Bende aldim bu 2. Ayim.Var mi kullanan aranizda?

ben de almistim gecen ay ilk defa kullandim ama dun adet oldum maalesef. Ama denemekten zarar gelmez bence. Bu ay tekrar deneyecegim. Ben ovulasyon testi de kullaniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Benim yumurtlama zamanim cok sukur duzenli hep 15. 16. gunlerde yumurtluyorum ama adetleriniz duzensizse ya da cidden yumurtlama zamaninizi bilmiyorsaniz kullanmanizi kesinlikle tavsiye ederim.

Ovulasyon testi bende aldim clearblue digital olandan ama ates olcme yontemine daha cok guveniyorum saat gibi isliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…