• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin anne ve kardeşine aşırı düşkünlüğünden boşanan var mı?

Pardon ben az önce annemin kocasıyım diyen bir eş ve oğlum benim kocam diyen bir kv hikayesi mi okudum 😳 ensest bir çağrışım var burada ve gerçekten durumu alenen böyle telaffuz ediyorlarsa ağır psikolojik rahatsızlıkları var demektir, tedavisi siz değilsiniz kendinizi heba etmeyin. Atandım demişsiniz işiniz var madem kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz.
Ya da kv nin kuması olarak hayatınıza devam edersiniz

Konu sahibi yalnız değilsin.

Evlendiğim gün eski eşim benimle dans etmeye kalkınca kayınvalidem " ayıp burada yaşlılar var ne dansı " dedi.

Aradan yarım saat geçmedi anaoğul birlikte dans ettiler. Herkes alkışladı onları. Kayınvalidem oğluyla el ele resim çektirdi.

Kayınvalidem evlendiğimiz akşam görümcemle birlikte kapıma geldi. Daha gelinliğimi yeni çıkarmıştım. Duvağımla uğraşıyordum ki kayınvalidem dedi ki çay koy kurabiye getirdim.

Hiç ses etmedim yatak odama kapanıp ağladım hönkürerek.

Ve eşim o akşam bana dedi ki sen sıkıntılısın
pamuk kalpli annemi üzüyorsun

E adamların planları bozuldu tabi kuduruyorlar. Eşiniz istifa edecekti, anasının evinde sizin maaşınızla geçinip çocuğunuzu anasına batıracaktı tabi. Kendi de yan gel Osman, siz işteyken anasına kocalik edecekti. Pis herif.

Tüm her şeyi yazılı şekilde saklayın. Bosanirken elinizde deliliniz olsun.

Kayınvalidem, eşimle uyurken yatakodasının kapısını açık bıraktırırdı.

Oğlunun üzeri açılırsa o örtecekmiş.

Oğlunun nefes alışverişini duymak onun hakkıymış.

Nikahımın olduğu gün simsiyah elbise giyindi kayınvalidem. Yastayım dedi ağladı. Tüm akrabaları şaşırdı.

Ve eşim için tüm bunlar normal idi.

Evlendiğim gün eski eşim benimle dans etmeye kalkınca kayınvalidem " ayıp burada yaşlılar var ne dansı " dedi.

Aradan yarım saat geçmedi anaoğul birlikte dans ettiler. Herkes alkışladı onları. Kayınvalidem oğluyla el ele resim çektirdi.

Kayınvalidem evlendiğimiz akşam görümcemle birlikte kapıma geldi. Daha gelinliğimi yeni çıkarmıştım. Duvağımla uğraşıyordum ki kayınvalidem dedi ki çay koy kurabiye getirdim.

O yüzden eskiler işte hayatımızda

Kayınvalidem, eşimle uyurken yatakodasının kapısını açık bıraktırırdı.

Oğlunun üzeri açılırsa o örtecekmiş.

Oğlunun nefes alışverişini duymak onun hakkıymış.

Nikahımın olduğu gün simsiyah elbise giyindi kayınvalidem. Yastayım dedi ağladı. Tüm akrabaları şaşırdı.

Ve eşim için tüm bunlar normal idi.

Off çok kötü yahu... Benzer şey benim KVde de var. Düğün günü 'öpmeye kıyamadığım oğlumu sana veriyorum' demişti bana. Bikere de bayramda önce benim annemgile geldik diye annemi arayıp sen mi koynunda uyutacaksın benim oğlumu oğlumda gözün mü var diyerek anneme hakaret etmişti. Neyse ki eşim kendi annesiyle çok mesafeli yoksa biraz yüz bulsa kucak kucağa yatarlar hiç abartmıyorum.

Bu sebepten mi boşandınız eşimde bana sen psikolojik hastasın bunları taktığın için diyor.

O yüzden eskiler işte hayatımızda

Ben dayanamadım boşandım. Annem bana yalvardı boşanmazsan mezarıma gelme dedi.
Bak kızım sen kayınvalidenin kumasısın gel dön bize dedi. Bitirdim.

Erkek annelerinde genel olarak bi tuhaflık var. Çevremde de görüyorum. Anlam veremiyorum

Off çok kötü yahu... Benzer şey benim KVde de var. Düğün günü 'öpmeye kıyamadığım oğlumu sana veriyorum' demişti bana. Bikere de bayramda önce benim annemgile geldik diye annemi arayıp sen mi koynunda uyutacaksın benim oğlumu oğlumda gözün mü var diyerek anneme hakaret etmişti. Neyse ki eşim kendi annesiyle çok mesafeli yoksa biraz yüz bulsa kucak kucağa yatarlar hiç abartmıyorum.

Salonda aynı koltukta birlikte uyuyakalırlardı.
Sabah kalkınca kayınvalidem bana bakarak eşimin yanaklarını adeta vakumlayarak öperdi.

Senin oğlun yok çocuğun yok anlayamazsın derdi.

Görümcemi, oğlu kadar sevmediğini görümcemin yanında bana söylerdi

Annem dedi ki aradan derhal çekil. Sen kumasın kızım. Kaç gel bize.

Ben dayanamadım boşandım. Annem bana yalvardı boşanmazsan mezarıma gelme dedi.
Bak kızım sen kayınvalidenin kumasısın gel dön bize dedi. Bitirdim.

Erkek annelerinde genel olarak bi tuhaflık var. Çevremde de görüyorum. Anlam veremiyorum

Anneniz size destek olmuş bu çok güzel. Allah böylelerinden uzak tutsun, anasının memesinden kopamayan da sırf yaşı geldi diye evlenmesin yetti gerçekten

Eşiniz ve annesi ensest. Bazı arkadaşlar gizli ensest falan demişler de nesi gizli açık açık ensestler işte. Ben aralarında cinsellikte olduğunu düşünüyorum. Öyle olmasa böyle pişkin pişkin o benim karım, o benim kocam demezler yoksa. Hamile olmanıza çok üzüldüm çocuğu bu insanlardan uzakta büyütün ki çocuğu da taciz etmesin bu sapıklar. Çok hastalıklı, iğrenç bir durumun içindesiniz bir an önce kurtulmaya bakın.

Bu sebepten mi boşandınız eşimde bana sen psikolojik hastasın bunları taktığın için diyor.

Evet aynen bana da sen psikolojik hastasın dediler. Dava dilekçesinde böyle de yazıldı.

Hakim onları kusurlu buldu.

Tüm akrabaları kayınvalidem için hasta dedi.

Benim eski eşim annesi ile aynı koltukta sarılıp uyuyakalıyorlardı.

Kayınvalidem bana sürekli " sen yokken ben vardım bunu kafandan çıkarma. Ana bir eş çok " diyordu.

Evlerimiz aynı mahallede karşılıklı caddede olduğu halde eşimin iç çamaşırlarını vermedi. Bize gelip kirli kutusunu karıştırdı ve eşimin kirli boxerlarını koklayarak iniltili sesler çıkardı ağladı ve hepsini aldı gitti.

Oğlumu elimden alamayacaksın diye bağırdı tüm apartmana rezil olduk.

Eski eşimle tango yapardı. Eski eşimle annesi yolda el ele parmaklarını geçirerek yürürlerdi.
Ben arkalarından giderdim.

Bana salona ayrı yatak yapardı kayınvalidem
" Bir akşam oğlumu bırak da rahat rahat uyusun " diyerek eşimi bekarlıktan kalma odasına yatırırdı
İlk defa bişeyi okurken gerçekten ağzım açık kaldı ve uzun süre kendime gelemedim ohaaaa ya acaba aralarında cinsellik var mıydı iğrenççç öidem bulandı

Anneniz size destek olmuş bu çok güzel. Allah böylelerinden uzak tutsun, anasının memesinden kopamayan da sırf yaşı geldi diye evlenmesin yetti gerçekten

Onlar zaten evlenmek istemiyorlar.
Yaşı geldi millete hava atmak için paravan evlilik

Belki eski kayınvalidem ile eski eşim cinsel temasta bulunmuyordu ama ona çok yakındı. O sınır var ya inanılmaz yakındı ensestliğe

Pazar sabahları kayınvalideme kahvaltıya gitmezsek kıyameti koparırdı. Evlerimiz karşılıklı olduğu halde eşimi görüntülü arardı.

Eşim yazın evde boxer giydiğinde " ah aşkımın kobrası yine şişmiş " derdi eşim de gülerdi.

Kayınvalidem külodunu bir gün eşime gösterdi. Bu leke nedir diye. Şok oldum.

Başlarda annem bile bana inanmadı !

İyi haftasonları kk. Geçen hafta bir konu açmıştım sizleri dinledim ve memlekete 3 saat uzaklıkta olan şehire atandım. Ama o günden beri varolan problemler biraz dahada büyüdü. Öncelikle eşim buraya atandığım için kin kustu. Babası öldüğü için annesininde kocası olduğunu o evin ve annesinin büyün ihtiyaçlarını onun karşılaması gerektiğini bağırarak anlattı. Bende hamileyim bu süreçte en iyisi senin yanında olmamdı dedim. Babası zamanında annesinin saçını okşamamış,hep dövmüş ,gezdirmemiş gün yüzü göstermemiş bu yüzden benim bu hayattaki önceliğim annem diyor. Kendimden bile önde gelir diyor. Memlekete gidince eşim beni anneme bıraktıktan sonra hiç aramıyor gitme vaktine kadar. Ama bakıyorum annesini yemeğe çıkarıyor, hediyeler alıyor evinin alışverişini yapıyor beraber mutlu storyler atıyorlar.Mesela bu haftasonu geldik benim kuaför ve bazı yerlerde randevum vardı. Bana sen işlerini kendin hallet ben annemin işlerini hallederim anca dedi. Bende otobüse böyle karnın burnunda binmek istemediğimi söyledim oralı bile olmadı. Bu konuyu kayınvalide ile konuştum. Kocam varkende oğlum benim kocamdı. Tabiki bana bakıcak benim geçimimi sağlayacak bir tane annesi var dedi ve bu durumdan memnun oldu sende bir oğlan doğur inşallah dedi. Hafta içi eşim işe gidiyor akşam gelip tv izliyor uyuyakalıyor. Haftasonu he rhaftasonu istisnasız memlekete geliyoruz ve ayrı takılmaya başlıyoruz üstelik hamileyim ve çok bunaldım. Her haftasonu gitmeyelim biraz gezelim birbirimize vakit ayıralım diyorum annemi memnun etmem lazım diyip gidiyoruz. Evet neler tavsiye edersiniz?
Bu hasta ,sapık , iğrenç kadın sizin çocuğunuzu da kendi doğurmuş gibi sahiplenir her şeyinize karışır. İnşallah bebeğinize de sapıkça düşünceler beslemez imkanınız varsa boşanın ailenize durumu anlatıp

İlk defa bişeyi okurken gerçekten ağzım açık kaldı ve uzun süre kendime gelemedim ohaaaa ya acaba aralarında cinsellik var mıydı iğrenççç öidem bulandı

Ben görmedim. Şahit olmadım. Ama o sınıra ramak kalmıştı.

Eski eşimin kucağına kek kırıntısı döküldü pantolonuna. Kayınvalidem eşimin cinsel organının olduğu yere bile dokundu kırıntıları aldı " hihihi kobraya çay dökülmedi ya " dedi görümcem de vardı

Anaoğul arasına girme böyle şeyler olur normaldir dedi görümcem

Back
X