Hayır taşındılar yazın, biz de kendi düzenimizi kurduk.Sizin son durum ne. ? Kalıyor musunuz birlikte hal Kv gille
Ayrı eve çık. Ben katlanamazdimNe kadar sizi kizlari gibi gorduklerini soyleseler de konu kendi cocuklarina gelince dis kapinin dis mandalisinizdir. Kocanizla cilveleseceginiz tek ortam dort duvar odasi(varsa!) yatak odanizdir. Butun yatak iliskileriniz sessiz sinemadan ibarettir. uzanip beraber sarilip bi tv bile izleyemezsiniz. Gecelik sabahliklarinizla salina salina evin icin de gezemezsiniz (ki cok severim) dusa gireceginiz saatleri siz ayarlayamazsiniz ev ahalisinin banyo keyfine baglidir. Esinizle basbasa oturup yemek yiyemezsiniz illa o sofraya on kisi birden oturulacak.! (Varsa!) Arkadaslarinizi eve cagiramazsiniz. cunku etrafta bi suru insan vardir rahat edemez oturup bi kahve bile icemezsiniz. esinizle disari bile rahat rahat cikamazsiniz. Cunku vidividi edip sizi kapida bekleyen soru yagmuruna tutan bir adet kv vardir. Evde ki otoriteri kendi eline alan herkes uzerine hakimiyeti kuran esinize hala cocukmus gibi davranan giyiminizden tutun saciniza basiniza kadar karisan o olmadan hic biyere gidemeyeceginiz bi adet kayinvalide!!!
Esinizin izin gununde kv nin butun sulalesinin evde toplanmasi uyku saatlerinize bile karisilmasi da cabasi. Neyse bu kadarla sinirli degil aklima geldikce yazcam.
Bizim tam olarak böyle değildi.
Bayramda seyranda ve arada işleri oldukça gelip kalırlardı. Geldiklerinde kayınvalidem yüklü bir market alışverişi yapmış olurdu. İşten geldiğimde hep evi temizliyor ve yemekleri yapılmış bulurdum. Akbilimi doldurur, gelirken mutlaka hediye getirir ve geldiğinde de gezerken asla para harcatmazdı. Eşimle aramda oturmaz, olur da ayrı oturuyorsak sarılın, el ele tutuşun aranız mı kötü vs derdi. Arkadaşlarım gelecek olsa kesin pasta, börek yapmış veya almış olurdu.
Bu iyi yönlerine rağmen biz aynı evde yapamadıysak bence kimse yapamaz.
Kötü yönleri de vardı ama artıları söyledim sadece.Boyle kaynanam olsa ben birakmam
Kötü yönleri de vardı ama artıları söyledim sadece.
Eski konularımda bolca var kendileri:)
Çok iyi biri de olsa ev ev üstüne olmuyorEksileri artilari goturcek kadar buyukmuydu yaww...
Hazir yemek temiz ev ne bilim yardimci gibi evde hayal kurduydum bianda
Çok iyi biri de olsa ev ev üstüne olmuyor
Benim kayınpeder de çok iyiydi yalnız. Parası varsa çıkartıp verirdi yüzer biner. Eşimle dışarıdan geldiysek bize yemek ısıtır koyar, bir şey döktüyse süpürür, yumurta kırayım mı der, çay demler vs.Tek kaynana olsa belki kayinpeder olmicak...
Evde kucuk bebek olunca iyi olurdu ...bende varda
Vavv kimmiş o numunelik teyzemiz ? Elini öpelimBizim tam olarak böyle değildi.
Bayramda seyranda ve arada işleri oldukça gelip kalırlardı. Geldiklerinde kayınvalidem yüklü bir market alışverişi yapmış olurdu. İşten geldiğimde hep evi temizliyor ve yemekleri yapılmış bulurdum. Akbilimi doldurur, gelirken mutlaka hediye getirir ve geldiğinde de gezerken asla para harcatmazdı. Eşimle aramda oturmaz, olur da ayrı oturuyorsak sarılın, el ele tutuşun aranız mı kötü vs derdi. Arkadaşlarım gelecek olsa kesin pasta, börek yapmış veya almış olurdu.
Bu iyi yönlerine rağmen biz aynı evde yapamadıysak bence kimse yapamaz.
Teyze deme bozulurVavv kimmiş o numunelik teyzemiz ? Elini öpelim
Ne kadar sizi kizlari gibi gorduklerini soyleseler de konu kendi cocuklarina gelince dis kapinin dis mandalisinizdir. Kocanizla cilveleseceginiz tek ortam dort duvar odasi(varsa!) yatak odanizdir. Butun yatak iliskileriniz sessiz sinemadan ibarettir. uzanip beraber sarilip bi tv bile izleyemezsiniz. Gecelik sabahliklarinizla salina salina evin icin de gezemezsiniz (ki cok severim) dusa gireceginiz saatleri siz ayarlayamazsiniz ev ahalisinin banyo keyfine baglidir. Esinizle basbasa oturup yemek yiyemezsiniz illa o sofraya on kisi birden oturulacak.! (Varsa!) Arkadaslarinizi eve cagiramazsiniz. cunku etrafta bi suru insan vardir rahat edemez oturup bi kahve bile icemezsiniz. esinizle disari bile rahat rahat cikamazsiniz. Cunku vidividi edip sizi kapida bekleyen soru yagmuruna tutan bir adet kv vardir. Evde ki otoriteri kendi eline alan herkes uzerine hakimiyeti kuran esinize hala cocukmus gibi davranan giyiminizden tutun saciniza basiniza kadar karisan o olmadan hic biyere gidemeyeceginiz bi adet kayinvalide!!!
Esinizin izin gununde kv nin butun sulalesinin evde toplanmasi uyku saatlerinize bile karisilmasi da cabasi. Neyse bu kadarla sinirli degil aklima geldikce yazcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?