Allahin izniyle gun sayiyorum esimin borcu iki ay sonra bitiyo sonra 3 5 bin biriktirip altinlari bozdurup cikicaz ins.Taşının 1 oda olsun sizin olsun
uzak olan her zaman tatli olur dedikleri bu olsa gerek :)) masallah allah bozmasin. darisi tez zamanda banaBizim tam olarak böyle değildi.
Bayramda seyranda ve arada işleri oldukça gelip kalırlardı. Geldiklerinde kayınvalidem yüklü bir market alışverişi yapmış olurdu. İşten geldiğimde hep evi temizliyor ve yemekleri yapılmış bulurdum. Akbilimi doldurur, gelirken mutlaka hediye getirir ve geldiğinde de gezerken asla para harcatmazdı. Eşimle aramda oturmaz, olur da ayrı oturuyorsak sarılın, el ele tutuşun aranız mı kötü vs derdi. Arkadaşlarım gelecek olsa kesin pasta, börek yapmış veya almış olurdu.
Bu iyi yönlerine rağmen biz aynı evde yapamadıysak bence kimse yapamaz.
Sizin son durum ne. ? Kalıyor musunuz birlikte hal Kv gilleBizim tam olarak böyle değildi.
Bayramda seyranda ve arada işleri oldukça gelip kalırlardı. Geldiklerinde kayınvalidem yüklü bir market alışverişi yapmış olurdu. İşten geldiğimde hep evi temizliyor ve yemekleri yapılmış bulurdum. Akbilimi doldurur, gelirken mutlaka hediye getirir ve geldiğinde de gezerken asla para harcatmazdı. Eşimle aramda oturmaz, olur da ayrı oturuyorsak sarılın, el ele tutuşun aranız mı kötü vs derdi. Arkadaşlarım gelecek olsa kesin pasta, börek yapmış veya almış olurdu.
Bu iyi yönlerine rağmen biz aynı evde yapamadıysak bence kimse yapamaz.
ailevi sorunlarda dolayi. babamla olan sıkıntılarm. yanlis anlasilmasin keyfi bi sebepten degil nisanliydm evlenmemiz icin para biriktirmemiz gerekti bi kac yil surecekti bu kacarak evlendim. uvey annem vardi tam bi seytan babami doldurup ustume saliyodu. en son babam evden kovdu. daha neler neler mecbur gelip oturmak zorunda kaldim yoksa babam nisanlimla da ayiracakti gelmeseydim. kactigim icin hic pisman degiljm. buna sukur.Zamanında neden kabul ettiniz peki ?
Allahin izniyle gun sayiyorum esimin borcu iki ay sonra bitiyo sonra 3 5 bin biriktirip altinlari bozdurup cikicaz ins.
neden kendi ailenle yaşamayı bıraktın da ...
el ,ailesinde yaşamaya başladın ...
böyle evlilik mi olur
evlilik bu mu
Ailem bana destek cikmadi hicbi sekilde. olayli bi sekilde geldim zaten birine on yargi yaparken iki kez dusunulmeli. uvey annemle yasiyodum. o da dunyayi bana dar etti
esim cok anlayisli bu konuda. o da en az benim kadar rahata ermek istiyor. insallah baska bahara kalmyacak:)Baharı olur bu iş
Kiralar artar kalırsınız yine orda
Çalışmıyosan işe gir üçe beşe bakmadan çıkın hemen
neden kendi ailenle yaşamayı bıraktın da ...
el ,ailesinde yaşamaya başladın ...
böyle evlilik mi olur
evlilik bu mu
Cok sanslisin... canim allah bundan beter etmesinAllah sabir versin canim. Biz ayni sehirdeyiz ben esim sehir disindayken yuzlerini gormuyorum (ki onlarin da cok gormek istedikleri soylenemez) kafam rahat. Bir de ayni evde yasadigimi dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?