• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinin ailesiyle yasamak(yasamayin) tecrubeyle sabit

Erkekler , işe gitmeyip , kadının ailesiyle 1 ay yasamalilar ki , koloni hayatının nasıl olduğunu gormeliler. Ama bu aile herseye karışan bir aile olmalı. Hayat ne güzel böyle kafalara.
mesela ben bile esimle kendi ailemle yasamak istemem. Erkekler icin sorun yok senelerdir yasadiklari ev aile. olan bize oluyo

ne kadar iyi de olsa adı kv olunca işler değişiyor.benmki de çok konuşuyor bazen yetişemeyip dinlemeyip kafa sallıyorum.ziyarete geldi birkaç güne gidecek.her işimi yapıyor aslında.şimdi uçak mesafesindeyiz :halay:5 yıl sonra aynı apartmanda oturma fikri var onu bile istemiyorum.bunaltıcı.eşimi işlemem gerek.dün eşim yokken diyo ki çocuk 3 aylık olunca biz gelir bakarız sen çalışırsın.3 aylık çocuğu bırakamam dedim.eşimle de konuştuk 1 yıl izin alırız dedik .bazen sana neeee demek istiyorum aslında:lülülü:

Peki evlenirken bunu tahmin edemediniz mi acaba aynı evde yaşamayı neden kabul ettiniz maddiyat yüzündense umarım en kısa zamanda kendinizi toplayıp kendi evinize geçersiniz Allah yardımcınız olsun

ne kadar iyi de olsa adı kv olunca işler değişiyor.benmki de çok konuşuyor bazen yetişemeyip dinlemeyip kafa sallıyorum.ziyarete geldi birkaç güne gidecek.her işimi yapıyor aslında.şimdi uçak mesafesindeyiz :halay:5 yıl sonra aynı apartmanda oturma fikri var onu bile istemiyorum.bunaltıcı.eşimi işlemem gerek.dün eşim yokken diyo ki çocuk 3 aylık olunca biz gelir bakarız sen çalışırsın.3 aylık çocuğu bırakamam dedim.eşimle de konuştuk 1 yıl izin alırız dedik .bazen sana neeee demek istiyorum aslında:lülülü:
insallah bende bi ucak mesafesi kadar uzak olurmmmm

Eşinize ve ailesine bu kadar bağımlı olmak biraz korkutucu değil mi? Üvey anne elinden çıkıp, başka bir evde hapis hayatı olmuyor mu bu?

Ben istiyorum ama esim istemiyo calismami cok israr ettim simdiye kendi evimize bile cikmistik esim kiskanc birisi bi iste calissam bu sefer surekli kiskanclik kavgasi olcak

Biz altli ustluyuz benim sinirli olduklarimi nasil biri oldugumu bilirler. . O yüzden birşey demeye gelmiyor eşime söylüyor. esimde bana. Ama saolsun oda benim arkamda... Eğer olmasaydi demedik birakmazdim... Hep iyi olsun istiyorum yarin bi gün kotu olacakmi endişeleniyorum ama su var balik bastan kokar ya.. Herşey bastan belli olur. Ama siz bastan beri ne olduğu cozebilseydin kabul etmezdin nerden bilcek kimsenin aklina gelmiyor.
su dort duvar arasina girmedikce kimse kimseyi taniyamiyor nisanliyken nasi da farkliydi benim annem yok tam bi anne sicakligiyla yaklasti

onceki mesajlarimi oku derim!!! su aptal saptal on yargilarinizi kendinize saklayin! baba evimde huzurlh degildim. onun icn evlendim. tabiki esimi de seviyorum. senin icin evlilk sevismekten mi ibaret?!!
Eşinle evlilik yaşamıyorsun ki !! Evliliğe dair yaptığın tek şey sevişmek gibi görünüyor. O yüzden sadece sevişmek için bu hayata razı olmaya gerek yok diyorum. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmuşsun ne diyeyim.. koca kaçış demekmiş heralde..

Bazen hayat şartları asla yapmıyacam yapmam dediğin şeyleri yaşatıyor insana , Allahına sığın canım sabret en kötü günlerin bu olur inşallah hayatta . Elbette kimse istemez bu durumda olmayı ama yaşamıyan şartları bilmeyen bilmez . Unutmaki sen 18 ini geçtikten sonra bir bireysin her zaman dik dur ve bir karar alırken kalbinin sesini dinle gerisi gelir zaten. Artı kendi çok doldurma yalnız kaldığında kv in yaptıkları gelirse aklına şeytana lanet oku bir hobi edin odanda yapabileceğin çok takma edilen lafları. Eşinede zor durumda olduğunu bu durumun zorluklarını hep anlatki senin verdiğin ödünü görsün. Eşler duyarsız bu konuda kendi ailesi olunca. Umarım en kısa zamanda çıkarsınız bir eve kalbini ferah tut ama kendi kendini dolduracak şeylerden insanlardan uzak dur. Seni daha kötü yapar .
cok haklisin canim elimden geldigince gormuyorum. gormemeye calisiyorum yapilanlari. ki beni en ufacik bi soz bile cok incitir. kimseye karsi tahammulu olmayan ben evlendigimden beridir o kadar uysal ve sabirli oldum ki.. belki de bu bi sinav diyorum. elimden geldigince beraber yasamak isteyenlerj uyariyorum. hic arkadasm yok bi tek esimin teyzeleri kuzenleri vs. goruyoruz o da kv birlikte. kimseye anlatamiyorum derdimi. cocuk dusunmuyorm zaten ayri eve cikana kadar. cunku bu eve cakili kalmak istemiyorm. cocugumu ben kendm buyutmek istiyorum. esime de canimi sikan bi durum oldukca soyluyorm ona da uzuluyorun gecen gun oturdu agladi seni mutlu edemiyorm elimden bise gelmiyo param olsa inan herseyini alirim diye. oyle uzuldum ki o an ona. artik buyuk bi sorun olmadikca ona da acmiyorum.

Neden kızın ailesinde birlikte oturulmuyor? Nerden çıkmış bu âdet? Olmuyor işte ev ustune ev. Niye hayatı zorlastiriyorlar kendilerine de gelinlerine de anlamıyorum.

Peki evlenirken bunu tahmin edemediniz mi acaba aynı evde yaşamayı neden kabul ettiniz maddiyat yüzündense umarım en kısa zamanda kendinizi toplayıp kendi evinize geçersiniz Allah yardımcınız olsun
Evet maddi acidan canm. tesekkur ediyorm guzel dileklerin icin insallah

Neden kızın ailesinde birlikte oturulmuyor? Nerden çıkmış bu âdet? Olmuyor işte ev ustune ev. Niye hayatı zorlastiriyorlar kendilerine de gelinlerine de anlamıyorum.
kv diyo ki zamaninda gelinler eltiler kaynana kp kayinlar hep bi arada otururmus bi evde uc bes gelin otururmus. tovbest. buna sukur diyorum bazen ne bicim adet bu yahuu :dua:

su dort duvar arasina girmedikce kimse kimseyi taniyamiyor nisanliyken nasi da farkliydi benim annem yok tam bi anne sicakligiyla yaklasti
Kimse gerçek yüzünü görmüyor. Evlenince görüyoruz
Bizde daha göstermedi iki sene olacak neredeyse.ben hep mesafeliyim zaten

Mecbur kalınca oturulur muhakkak ama yapamazdim asla diye dusunuyorum eşim hele hiç yapamaz allahtan

Canim inan mesafe en iyisi yuz goz olup samimi olunca basliyorlar asil
Ben samimiyet kurmadim uzak durdum. Onlarda anladi ben nasilsam onlarda oyleler.. Ama kaynanamin karisma özelliği var. Şöle yapun bole yapin diyor tam tersi yapinca beni Dinlemiyor aman nasil istiyorsa öyle yapsin dediği gördüm. Yakinda bebeğimiz olacak gelen giden olcsk bende sevdirmiycem kimseyi dedim. Oda bizi sevdirmezsin dedi. Kendileri anladi. Siz sevceksiniz baskalari için dedim çok cabuk guceniyorlar. Nazar korkum da var bebeği herkesi gösterme kabiliyetim de yok. Gorcekler diyor. Hic gelmese daha iyi diyorum komsu kazandirmak istiyorlar benimle. Kendi dedikleri olsun istiyorlar bende hee diyorum tamam. Diyorum geciyorum bu sefer iyice abartti. Dinlemez oldum sonrada. İçten sinirlenmeye başladılar. Su anda iyiyim bana birşey deniyorlar abartinca pek dinleyesim gelmiyor yani.

Ne kadar sizi kizlari gibi gorduklerini soyleseler de konu kendi cocuklarina gelince dis kapinin dis mandalisinizdir. Kocanizla cilveleseceginiz tek ortam dort duvar odasi(varsa!) yatak odanizdir. Butun yatak iliskileriniz sessiz sinemadan ibarettir. uzanip beraber sarilip bi tv bile izleyemezsiniz. Gecelik sabahliklarinizla salina salina evin icin de gezemezsiniz (ki cok severim) dusa gireceginiz saatleri siz ayarlayamazsiniz ev ahalisinin banyo keyfine baglidir. Esinizle basbasa oturup yemek yiyemezsiniz illa o sofraya on kisi birden oturulacak.! (Varsa!) Arkadaslarinizi eve cagiramazsiniz. cunku etrafta bi suru insan vardir rahat edemez oturup bi kahve bile icemezsiniz. esinizle disari bile rahat rahat cikamazsiniz. Cunku vidividi edip sizi kapida bekleyen soru yagmuruna tutan bir adet kv vardir. Evde ki otoriteri kendi eline alan herkes uzerine hakimiyeti kuran esinize hala cocukmus gibi davranan giyiminizden tutun saciniza basiniza kadar karisan o olmadan hic biyere gidemeyeceginiz bi adet kayinvalide!!!:bicak:
Esinizin izin gununde kv nin butun sulalesinin evde toplanmasi uyku saatlerinize bile karisilmasi da cabasi. Neyse bu kadarla sinirli degil aklima geldikce yazcam. :cry:
Biz bunları biliyoruz canım. Sen bilmiyormuşsun malesef..

Back