Esinin ailesiyle yasamak(yasamayin) tecrubeyle sabit

Daha cabuk baska bir eve cikmak icin sen de ise girmelisin bence. Hem esine de destek olmus olursun.

Ev üstüne ev olmaz sözü çok doğru.
Kesinlikle kayinvalidem iyidir ama bir arada surekli yaşayamam.
Kocamla basbasa keyif yapmayi film izlemeyi severim.

Evet ben 5 yıllık evlıyım 3 yok kayınvalidemlerle oturdum gerçekten bu soyledıklerinizi aynen yaşadım cok zor kendimi görür gıbı oldum inan bide görümce Faktörü var bende bu daha da zor inan kendi evimize geceli ıkı yıl oluyor evliliğimin tadını ANCA Anlıyorum cok şukur kurtuldum rabbım herkesin yardımcısı olsun

Bayramda tatillerde görüşürüz yine de bu dediklerini o kısacık zamanlarda bile yaşadım ve yaşıyorum Allah misafirlikle gelip gitmeyi nasip etsin çünkü hep bir arada olmak erken yaşta hasta yapar insani Allah korusun esinizle konuşun evi ayirin..

Benim kv kendi evimde bile memnun etme çabasindayim ama olmaz tabi..Onlara gittiğimiz gün sofralar donatılır kv tabiki de beni önemsemez bile oğlum kuzum gel bak senin sevdiğin yemekleri yaptım..Eşim de kırıldığımı anlarsa tamam anne eşim de gelsin hep birlikte oturalım dediğinde bile oğlum açıkmışsındır yoldan geldin sen otur ye annem yiyen yer demez mi neden ben hayali bir varlığım da görünmüyorum acaba bu kadının gözünde.....

Acaba diyorum bazen de kendi kızı da var ona da böyle davransalar hoşuna gider mi?

Bazı kayinvalideler var gelinini evladından ayırt etmeyenler onlar gerçek mi diyorum dokunsam belki gerçektir

Hayir benim esim karsi degil zaten o da benim kadar istiyo borcumuz bitiyo iki ay sonra dugunu falan tek basina yapti dugun borcu. sonra para biriktirip biraz cikicaz ins

ya aslinda benim kv kotu bi insan degildir. kizim kizim der der ama elimi isten bi ceksem oho demedik birakmaz.. bi gun basim donuyo uzaniyorm kalkmis evi viledaliyo ben hergun siler supurrumm bi de kahvalti hazirladm kendine gectm uzandim o da yeri siliyo gittim yanina basimi tuta tuta anne birak ben silim dedim basladi bagirmaya yok efendim anca yatiyomusm kalkip bi isin ucundan tutmuyomusum(ki hergun evi siler supururum elim bulasiktan cikmaz aksama kadar) bu evin gelini benim sanki falan bi suru tantana yapti. vileda sapiyla kovalayasim geldi ama kocanin anasi sonucta

Daha cabuk baska bir eve cikmak icin sen de ise girmelisin bence. Hem esine de destek olmus olursun.
Ben istiyorum ama esim istemiyo calismami cok israr ettim simdiye kendi evimize bile cikmistik esim kiskanc birisi bi iste calissam bu sefer surekli kiskanclik kavgasi olcak

Kendi ailenle daha mutlu değilmiydin ? Bu yaşadığın şey evlilik değil. Sırf sevişmek için birilerine yemek temizlik yapıp onların evinde yaşıyorsunuz. Kendinizi geçindirecek durumunuz yoksa evlenmeyin şart değil bnce.

onceki mesajlarimi oku derim!!! su aptal saptal on yargilarinizi kendinize saklayin! baba evimde huzurlh degildim. onun icn evlendim. tabiki esimi de seviyorum. senin icin evlilk sevismekten mi ibaret?!!

Erkekler , işe gitmeyip , kadının ailesiyle 1 ay yasamalilar ki , koloni hayatının nasıl olduğunu gormeliler. Ama bu aile herseye karışan bir aile olmalı. Hayat ne güzel böyle kafalara.

Canim sakın sakınnnnnn.
Ne kadar iyi de olsan anlasiyo da olsan ayni eve girince hersey degisiyo sorunlar basliyo esini ikna et. ben seninle eskisi gibi ilgilenemem de. sevisirken bile rahat edemem saygimizdan yaninda sarilip sakalasamayiz bile de. sakin canim aklin varsa engel ol. herkes kendi yuvasinda mutlu olsn

Gecmis olsun canim ayni dert bendede varr suan yasayamayan anlamaz ama gercekten icimden gecenleri yazmissin bi tek farkimiz benim kv. İyi kp. ..... :))
allah sana da sabir versin canim evini ayirmayi dusunmuyo musun;?

Biz altli ustluyuz benim sinirli olduklarimi nasil biri oldugumu bilirler. . O yüzden birşey demeye gelmiyor eşime söylüyor. esimde bana. Ama saolsun oda benim arkamda... Eğer olmasaydi demedik birakmazdim... Hep iyi olsun istiyorum yarin bi gün kotu olacakmi endişeleniyorum ama su var balik bastan kokar ya.. Herşey bastan belli olur. Ama siz bastan beri ne olduğu cozebilseydin kabul etmezdin nerden bilcek kimsenin aklina gelmiyor.

Bazen hayat şartları asla yapmıyacam yapmam dediğin şeyleri yaşatıyor insana , Allahına sığın canım sabret en kötü günlerin bu olur inşallah hayatta . Elbette kimse istemez bu durumda olmayı ama yaşamıyan şartları bilmeyen bilmez . Unutmaki sen 18 ini geçtikten sonra bir bireysin her zaman dik dur ve bir karar alırken kalbinin sesini dinle gerisi gelir zaten. Artı kendi çok doldurma yalnız kaldığında kv in yaptıkları gelirse aklına şeytana lanet oku bir hobi edin odanda yapabileceğin çok takma edilen lafları. Eşinede zor durumda olduğunu bu durumun zorluklarını hep anlatki senin verdiğin ödünü görsün. Eşler duyarsız bu konuda kendi ailesi olunca. Umarım en kısa zamanda çıkarsınız bir eve kalbini ferah tut ama kendi kendini dolduracak şeylerden insanlardan uzak dur. Seni daha kötü yapar .

Ay bunlar yıllardır söylenen şeyler eminim size de söylemişlerdir ama yine de kabul etmişsiniz.Yani kimse yaşamadan anlamıyor galiba
Amerikayı keşfettim demeye benzettim yazınızı.Geç olmuş güç olmasın tez zamanda ayrı eve çıkarsınız umarım

canim allah kurtarmis seni. darisi bizlere. bi de su durum var evet karnindan cikmadikca kimse annen gibi olmuyi malesef benim annem de yanimda degil

benim durum biraz farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…