- 4 Şubat 2015
- 75
- 122
-
- Konu Sahibi zeytinli kek
Henüz o seviyede değildik ki yalakalık da yapayım :))Tabi yalaka gelinler değerli olur düğünden sonra yüzlerine bakmazlar.Ben aynı eve girene kadar gelin kaynana damat kayınpeder birbirlerine seviyeli muhabbet kurmaları taraftarıyım.
Süre az da değil. Sevgiliniz biraz pasif heralde bu tarz konularda. Bundan dolayı da zorlanma ihtimaliniz artıyor gibi. Ama kardeşlerle yaşanılan bariz geri dönülmez bir şey de yok. Karşılıklı adımlar atılabilir daha.
Size soğuk demişler ya.Henüz o seviyede değildik ki yalakalık da yapayım :))
Size soğuk demişler ya.
Onun icin dedim.Ben nişanlı iken karşı tarafın dayı oğlu da nişanlıydi.Birer ay arayla nisanlandik.Tamam bende de hata var ama.Obur gelin günlük arıyordu.20 senelik gibi aile ile içli dışlı davranıyordu.
Eşimin ailesiyle değil ama kız kardesiyle görüşmuyorum. Kafam rahat bir problem yaşamıyorum. Sorunlu olan kendisi olduğu için banada kimse ısrar etmiyor görüş konuş diye.
Tanismak için kafede falan çay kahve için.İlerleyen zamanlarda dişlerini gösterecekler.Hic merak etmeyin.Bu arada ben de gerçekten soğuk olabilirim ama henüz 4-5 aylıkken nasıl bir yakınlık gösterebilirdim ki onlara. O zamanlardan bilenmişler bana.
Dediğiniz de doğru öyle bir insan olmayı ben de isterdim sanırım :)
Evet olabilir tabiki hatta kesin öyledir bence.. eşim görüşmüyordu görüşmeye başladı, yok ikilik yaratmıyor, o gidiyor , bizim bir de çocugumuz var çocugu yanlarına götürüyor, onlar benim evime ben onların evine gitme gelme olayı olmuyor ikilik olarak benim ailemi soruyorsan, benim ailemle biz zaten önceden beri çok görüşmezdik ama benim kardeşim falan evime geliyor onunla konuşuyor sohbet ediyor ya da onu geri eve bırakıyor bir işi olur ise. De hallediyor öyle yani bizim 2 mizin arasında pek sorun olmuyor ben sadece bazı şeylere sinir oluyorum ama ona söylemiyorum ne demişler bana dokunmayan yılan bin yaşasınBana da mantıklı bir sebep gibi gelmedi. Bazı arkadaşlarım kıskançlık olabilir dedi çocuğu daha fazla kullanamayacaklarını anladıkları için.
Peki eşiniz ailesiyle görüşüyor mu? İkilik yaratmıyor mu bu durum
Ben de sizin gibi düşünüyorumTanismak için kafede falan çay kahve için.İlerleyen zamanlarda dişlerini gösterecekler.Hic merak etmeyin.
Evet olabilir tabiki hatta kesin öyledir bence.. eşim görüşmüyordu görüşmeye başladı, yok ikilik yaratmıyor, o gidiyor , bizim bir de çocugumuz var çocugu yanlarına götürüyor, onlar benim evime ben onların evine gitme gelme olayı olmuyor ikilik olarak benim ailemi soruyorsan, benim ailemle biz zaten önceden beri çok görüşmezdik ama benim kardeşim falan evime geliyor onunla konuşuyor sohbet ediyor ya da onu geri eve bırakıyor bir işi olur ise. De hallediyor öyle yani bizim 2 mizin arasında pek sorun olmuyor ben sadece bazı şeylere sinir oluyorum ama ona söylemiyorum ne demişler bana dokunmayan yılan bin yaşasın
Karışırsa da kendisi bilir canım . Bence sen bu konuyu çok düşünme, hatta hiç düşünme ve hiç konusunu dahi açma, eğer bu konulara yönelik birşeyler derse sana sende ona göre konuşursun, offf ne kıskanç insanlar var yaDengeyi sağlamışsınız ne güzel, umarım bu şekilde devam eder.
Ben sanırım ayrıca sevgilimin kafasını da karıştırır mı bu durum diye de düşünüyorum. Yeni tanıştığımız zamanlarda bir şey yapmamışken böyle deniyorsa evlilik sürecine girdiğimizde başka şeyler de söylenebilir zaten yoğun ve stresli bir dönem. Her şeyden kıl kapılıyor, olaylar daha da büyüyebilir gibi düşünüyorum.
Anne baba razıysa siz seviyorsanız kardeşlerin ne önemi var. Görümce görümcelik yapıyor sonuçta. Mesafeli konuşur aldırış etmezdim ben. Yoluma bakardım.Merhaba, sevgilimle gayet güzel gittiğini düşündüğüm bir ilişkimiz vardı, bizi kardeşi tanıştırdı. Ancak daha sonra kardeşinin ve diğer kardeşlerinin beni istemediklerini öğrendim. Sevgilimse bu duruma asla karşı çıkmamış ama benden de ayrılmamış. Bunu yakın zamanda öğrendim ve öğrendikten sonra da haliyle davranışlarını daha çok düşündüm daha çok dikkat etmeye çalıştım. Hep böyle arada kalacak gibi. önceden ses çıkarmadıysa ilerde de ses çıkarmaz diye düşünüyorum. O arada kaldıkça dengeyi kuramayacak ve ben hep üzüleceğim gibi düşünüyorum. Ama yanındayken kendimi iyi hissediyorum, beni sevdiğini de biliyorum. Ciddi de bir yola giriyoruz ama çekincelerim çok. Her gün ayrılık konuşması düşünüyorum kafamda (Çok da fazla düşünen biriyim her konuda)
Kısaca sizin öneriniz ne olur, eşinin ailesiyle görüşmeyen var mıdır süreç nasıl ilerliyor bana yardımcı olabilir misiniz
Bu arada anne-baba ile ilgili bir problem yok.
Ben kayınvalidem ve görümcem ile görüşmüyorum. Eşim konuşur onun ailesi sonuçta ama bana saygısızlık yaptıkları için görüşmüyorum oda bana saygı duyuyor, tabi bu süreç yıllarımı aldı önceden de çok fazla saygısızlıkları oldu fakat sürekli konuş barış diye baskı yapıyordu hatta kavga bile ederdi. Şuan çok şükür karışmıyor ,sana gelecek olursak daha şimdiden böyle ise uzak dur benim eşim sevgiliyken kimseyi dinlemedi zorla aldı beni evlendik düşün o kadar bağlıydı bana ama evlenince ailesi daha bi kıymetli oluyor. Yol yakınken elini ayağını çek bu ailedenMerhaba, sevgilimle gayet güzel gittiğini düşündüğüm bir ilişkimiz vardı, bizi kardeşi tanıştırdı. Ancak daha sonra kardeşinin ve diğer kardeşlerinin beni istemediklerini öğrendim. Sevgilimse bu duruma asla karşı çıkmamış ama benden de ayrılmamış. Bunu yakın zamanda öğrendim ve öğrendikten sonra da haliyle davranışlarını daha çok düşündüm daha çok dikkat etmeye çalıştım. Hep böyle arada kalacak gibi. önceden ses çıkarmadıysa ilerde de ses çıkarmaz diye düşünüyorum. O arada kaldıkça dengeyi kuramayacak ve ben hep üzüleceğim gibi düşünüyorum. Ama yanındayken kendimi iyi hissediyorum, beni sevdiğini de biliyorum. Ciddi de bir yola giriyoruz ama çekincelerim çok. Her gün ayrılık konuşması düşünüyorum kafamda (Çok da fazla düşünen biriyim her konuda)
Kısaca sizin öneriniz ne olur, eşinin ailesiyle görüşmeyen var mıdır süreç nasıl ilerliyor bana yardımcı olabilir misiniz
Bu arada anne-baba ile ilgili bir problem yok.