Eşinin ailesiyle görüşmeyen var mı?

zeytinli kek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
75
122
Merhaba, sevgilimle gayet güzel gittiğini düşündüğüm bir ilişkimiz vardı. Ancak daha sonra kardeşinin ve diğer kardeşlerinin beni istemediklerini öğrendim. Sevgilimse bu duruma asla karşı çıkmamış ama benden de ayrılmamış. Bunu yakın zamanda öğrendim ve öğrendikten sonra da haliyle davranışlarını daha çok düşündüm daha çok dikkat etmeye çalıştım. Hep böyle arada kalacak gibi. önceden ses çıkarmadıysa ilerde de ses çıkarmaz diye düşünüyorum. O arada kaldıkça dengeyi kuramayacak ve ben hep üzüleceğim gibi düşünüyorum. Ama yanındayken kendimi iyi hissediyorum, beni sevdiğini de biliyorum. Ciddi de bir yola giriyoruz ama çekincelerim çok. Her gün ayrılık konuşması düşünüyorum kafamda (Çok da fazla düşünen biriyim her konuda)
Kısaca sizin öneriniz ne olur, eşinin ailesiyle görüşmeyen var mıdır süreç nasıl ilerliyor bana yardımcı olabilir misiniz :KK43:
Bu arada anne-baba ile ilgili bir problem yok.

Son düzenleme:
Merhaba, sevgilimle gayet güzel gittiğini düşündüğüm bir ilişkimiz vardı, bizi kardeşi tanıştırdı. Ancak daha sonra kardeşinin ve diğer kardeşlerinin beni istemediklerini öğrendim. Sevgilimse bu duruma asla karşı çıkmamış ama benden de ayrılmamış. Bunu yakın zamanda öğrendim ve öğrendikten sonra da haliyle davranışlarını daha çok düşündüm daha çok dikkat etmeye çalıştım. Hep böyle arada kalacak gibi. önceden ses çıkarmadıysa ilerde de ses çıkarmaz diye düşünüyorum. O arada kaldıkça dengeyi kuramayacak ve ben hep üzüleceğim gibi düşünüyorum. Ama yanındayken kendimi iyi hissediyorum, beni sevdiğini de biliyorum. Ciddi de bir yola giriyoruz ama çekincelerim çok. Her gün ayrılık konuşması düşünüyorum kafamda (Çok da fazla düşünen biriyim her konuda)
Kısaca sizin öneriniz ne olur, eşinin ailesiyle görüşmeyen var mıdır süreç nasıl ilerliyor bana yardımcı olabilir misiniz :KK43:
seninki asiri pasif kusura bakma kardesleri baskin cikti bas edemeyeceksen devam etme nasi istiyorsan

Yaşlarınız ve ilişki süresi nedir ?

İlişki süreniz kısa diye mi kardeşlerine karşı herhangi bir tavrı olmadı bunu merak ettim.
Tek sebep soğukluğunuzsa zaten bundan kardeşlerine neymiş ?

Evlendiğinizde aile fertlerinden birileriyle görüşmeme durumu zor oluyor. Tepki konulmazsa hele çok daha zor oluyor.

Görüşmem olur biter sanıyorsanız malesef onu geçin.
Sürekli aranızda sıkıntı yaratır bu durum çünkü anladığım kadarıyla eş adayı zaten sizi savunacak bi tip değil. Büyük ihtimal sürekli alttan almanız için baskı kuracak ve tabiki kavga gürültü.
Boşversene başka insan mı yok....

Merhaba, sevgilimle gayet güzel gittiğini düşündüğüm bir ilişkimiz vardı, bizi kardeşi tanıştırdı. Ancak daha sonra kardeşinin ve diğer kardeşlerinin beni istemediklerini öğrendim. Sevgilimse bu duruma asla karşı çıkmamış ama benden de ayrılmamış. Bunu yakın zamanda öğrendim ve öğrendikten sonra da haliyle davranışlarını daha çok düşündüm daha çok dikkat etmeye çalıştım. Hep böyle arada kalacak gibi. önceden ses çıkarmadıysa ilerde de ses çıkarmaz diye düşünüyorum. O arada kaldıkça dengeyi kuramayacak ve ben hep üzüleceğim gibi düşünüyorum. Ama yanındayken kendimi iyi hissediyorum, beni sevdiğini de biliyorum. Ciddi de bir yola giriyoruz ama çekincelerim çok. Her gün ayrılık konuşması düşünüyorum kafamda (Çok da fazla düşünen biriyim her konuda)
Sevgilini seviyorsan onun yanında ailesini eleştirme kendini sevdir ama ezdirmeden.

Bak sevgilinin davranışları nasıl seni ailesine karşı ezdiriyor mu ? Ona göre evlenmeye karar ver.

İlişki süreniz kısa diye mi kardeşlerine karşı herhangi bir tavrı olmadı bunu merak ettim.

Evlendiğinizde aile fertlerinden birileriyle görüşmeme durumu zor oluyor. Tepki konulmazsa hele çok daha zor oluyor.
Kısalık uzunluk ne alaka ?

ben onlara karşı soğukmuşum, sebep olarak bunu söylüyorlar zaten başka bir şey olamaz çünkü çok fazla iletişimde de değildik.
Tabi yalaka gelinler değerli olur düğünden sonra yüzlerine bakmazlar.Ben aynı eve girene kadar gelin kaynana damat kayınpeder birbirlerine seviyeli muhabbet kurmaları taraftarıyım.

Ben görüşmüyorum eşimin ailesiyle uzun zamandır bir sorun yaşamıyorum bu sorunuzun cevabıydı ikincisi de kendileri çok mu sıcaklar ki size karşo böyle bi yorumda bulunmuşlar enteresan geldi bana

1 yıl oldu henüz

Doğru diyor herkes, görüşmeme gibi bir durum olacağını hiç sanmıyorum ki ben de eşimin ailesiyle görüşmek vakit geçirmek isterim tabii ki. Bana olumlu yaklaşılsa ben de ters gidecek biri değilim. Ama ilerde bu durum nasıl olur deneyimlerinizi merak ettim.

Sevgilini seviyorsan onun yanında ailesini eleştirme kendini sevdir ama ezdirmeden.

Bak sevgilinin davranışları nasıl seni ailesine karşı ezdiriyor mu ? Ona göre evlenmeye karar ver.

Zaten ailesi hakkında olumsuz bir görüşüm yoktu ki tanımıyorum detaylı :)
Beni istememelerine karşı ses çıkarmamış olması da beni ailesine karşı ezmektir bence

Ben görüşmüyorum eşimin ailesiyle uzun zamandır bir sorun yaşamıyorum bu sorunuzun cevabıydı ikincisi de kendileri çok mu sıcaklar ki size karşo böyle bi yorumda bulunmuşlar enteresan geldi bana

Bana da mantıklı bir sebep gibi gelmedi. Bazı arkadaşlarım kıskançlık olabilir dedi çocuğu daha fazla kullanamayacaklarını anladıkları için.

Peki eşiniz ailesiyle görüşüyor mu? İkilik yaratmıyor mu bu durum

1 yıl oldu henüz

Doğru diyor herkes, görüşmeme gibi bir durum olacağını hiç sanmıyorum ki ben de eşimin ailesiyle görüşmek vakit geçirmek isterim tabii ki. Bana olumlu yaklaşılsa ben de ters gidecek biri değilim. Ama ilerde bu durum nasıl olur deneyimlerinizi merak ettim.
Süre az da değil. Sevgiliniz biraz pasif heralde bu tarz konularda. Bundan dolayı da zorlanma ihtimaliniz artıyor gibi. Ama kardeşlerle yaşanılan bariz geri dönülmez bir şey de yok. Karşılıklı adımlar atılabilir daha.

X