Eşinin ailesinden muzdarip

kendi aileniizden yada arkadaşlarınızla durmunuzu kimseyle paylaşmayın ve sabredin..borçlarınız bitince rahatlayacaksnızdır.İnanın şuan için kırgınlığınız olsa dahi ileride kendi aldıklarınız,kendi yaptıklarınız içiin yükünüz çok hafif olacak..sadece sabredin.Kötü olmak kolaydır,zor olanı iyi olmaktır.Niyetinizi bozmayın.

Bilmem , bu tutumları sergilemelerinde eşiniz önemli faktör bence

Takılarımızı aldılar, her ay kiramıza el koyuyorlar diyorsunuz ama eşiniz müsade etmeseydi hiç biri olmazdı bence..

Siz kayınvalidenizin eltinize aldığı eteği, ayakkabıyı bırakın da önce kendi hakkınız olan kira gelirinizi almaya bakın.. 700 lira da başka yerde kira öderken , kendi paranızı yemelerine seyirci kalmak epey zor olsa gerek..

Hak yiyen hak bulamaz.Artık Allah görsün diyorum.Ama yüreğim de doğrulmuyor. Büyük haksızlık var ortada ve evet eşim ağırlığını koyamadığı için durum böyle.Kırgınlıklarım çok ailesine karşı ve öfkem kabarıyor.Her şey eşte bitiyor;ama benim eşim dengeyi kuramıyor.Ona da ayrı öfkeleniyorum.Allah sabrımı versin artık ne diyebilirim.

Hak yiyen hak bulamaz.Artık Allah görsün diyorum.Ama yüreğim de doğrulmuyor. Büyük haksızlık var ortada ve evet eşim ağırlığını koyamadığı için durum böyle.Kırgınlıklarım çok ailesine karşı ve öfkem kabarıyor.Her şey eşte bitiyor;ama benim eşim dengeyi kuramıyor.Ona da ayrı öfkeleniyorum.Allah sabrımı versin artık ne diyebilirim.

ben sizin neden susup kendine haksızlık yaptırdığınızı anlayamadım. ben olsam çenem durmazdı herhalde o yüzden k.pederim benden bahsederken eli maşalı gelin diye bahseder ve severiz birbirimizi. para mevzusuna gelincede her zaman öncelik sen ve kendi evin olmalı. sizi ek gelir yapmalarına kesinlikle izin vermeyin ve maaş kartınızda eşinizde durmasın o sizin alınteriniz. çok istiyorsa kendi versin kartını sana verebiliyormu bakalım? bencil insanlardan nefret ediyorum.

Back