• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesiyle sorunlar

Aramın kötü olduğu, hatta karakolluk olduğum eltimin çocuğunu gezdirmek için niye alayım?
Kendiniz gezdirin çocuğunuzu.
Olayın aslı esası nedir bilemem ama sizin teyzenizin söylediği şeyi tabiki ilk kendi aileleri içinde söyleyeceklerdir normal olanı bu. İnsan önce daha yakın olduğu ile paylaşır sorunları. Siz teyzenizle görüşüyor musunuz peki?

Bacim ne yedin ne ictin.. ortaligi ksristiran senin teyzn.. koskoca kadinin cocuk gibi davranmasi🤮😐😂 yani yeminle bu ne basitlik ya kavga ettin diye karsiya kotule ablani enisteni.. suan gorusuyir musun teyzenlr?

Ayrica 1 kez cocuklarini cikarip gezdirmissin karsilik bekliyorsun simdi😐😂 ee yapmasaydin madem bu kadar zor geldi.. yaw boyle kucuk seylerin insani nasil olabiliyor sunuz😐😂 neden karsi taraf suclu hep, senle kocan melek masallah subhanallah😍💞😂

Birde konusmuyorsun dusman belliyorsun ama aramadi sormadi diyorsun, muhtemelen kocanida dolduruyorsun aferin dewamke😐😂

Anladığım kadarıyla iki tarafta birbirinizden pek hoşlanmıyorsunuz. Bu durumda aramadılar etmediler vs diye niye dertleniyorsunuz ki? Aramazlarsa aramasınlar,siz de aramayın,mesafe koyun. Hoşlanmadığınız insanların arayıp sormaması sizinle ilgilenmemesi bence dert olmamalı.

Beni çok iyi anlarsınız o zaman 🤦 çok uzatmamak için konu içeriğine tam girmedim ama okuyunca herkes yanlış anladı biraz sanırım 🤭 bazen fedarlik yapıyoruz evet ama degiyormu diye düşünmeden edemiyor insan. Bende bu tarz konularımı kimseyle paylaşamam akşam gene bize suçlamalar vardı eşimde yok biraz içimi dökmek istedim teşekkürler 🌸
Anladım tabiki. Ama şu 3 günlük dünya da kimseyi kafama takmak istemiyorum sende takma derim zaten Allah rızası için yapıyoruz ne yapsak taş atana aş at demişler onlar fesatliginda bogulsun 👍🌺

Arkadaşlar uzun yazacağım şimdiden kusura bakmayın.
Eşimin ailesi derken aslında sorunlarımız abisi ve yengesiyle. Eşim ile abisinin arasında 3 yaş var eltim ile benimde 4-5 yaş civarıdır. İlk başta sevgiliyken iyiydik sorunumuz yoktu sözlendik sorunlar başladı kıskanmalar vs. Eşimde bende herşeyi kendimiz yaptık düğünü evi falan kendimiz kurduk ailelerimiz elinden ne geliyorsa destek çıktı. Nişanlıyken düğüne kadar olan süreçte bir çok sorun yaşattılar nişan bile attık benim teyzem yüzünden oldu aslında birazda. Teyzem annem ile babamla tartışıyor o sinirle eltimi falan buluyor yalan yanlış şeyler diyor. Abisi ve eltim kişisi teyzemin lafıyla hareket edip eşimin tüm sülalesinin numarasını teyzeme falan veriyor inanın o kadar gereksiz ve mide bulandırıcı ki benim ailem nişan attı o zaman. Abisi ve yengesi bizimle konuşmak yerine işi büyüttü eşim gelip bizde ağladı falan annemle babam sevenleri ayirmayalim diye ikna oldu ve şuan ailelerimiz görüşmüyor. O günden beri kendilerine ısınamadım hamileliğim vs hep sorunlu geçti. Gelip gitmeyiz birbirimize ancak kayınvalidemlerde karşılaşırsak. Ben sevgimi yitirdim ama saygımı hiç bir zaman bozmadım. Şuan eşim şehir dışında biz evde tekiz oğlumla bir kere bile aramadılar. Biz nişanlıyken onların çocuğunu alıp gezdirirdik vs ben hiçbir zaman eşim ile abisi arasına girmedim ben aramam etmem sen görüş derim hep. Artık esiminde zoruna gitmeye başladı. Bize ev verecekler yazın abisi daha önce hakkını almış satmış falan birşeyler olmuş. Ailesi hakkaniyetli sıra sizde diyor ileride başka yerden daire düşerse o zaman veririz diyor onlara. Şuan onu cekemiyorlar ortak tanıdıklarımıza anlatiyorlarmis. Durumları bizden daha iyi eltimin ailesinin evinde yaşıyorlar kira vermiyorlar karı koca çalışıyor abisi zaten iyi bir mevkide çalışıyor. İnsan kardeşini düşünmezmi ? Şuan hamileymiş bütün herkese söyleyip bizden gizliyorlar yeni öğrendik 6 ay 7 ay gizlediler eşimin ailesi de söylemedi düşük tehlikesi varmista ondan. Herkese söyleyip bizden neden gizliyorlar Allah'a şükürler olsun birtane evladımız var hani olmasa nazar değer diye söylemediler dicem. Eşimde çok sinirlendi. Eşimin ailesine gidiyorlar hergun evim yol üzerinde hiç oğlumla beni alalım demezler artık sinirlerim bozulmaya başladı esimede söyleyip kardeş arasına girmek istemiyorum. Daha yazacak o kadar çok şey varki bize düğün zamanı o kadar şey yaşattılar ki hergun karakoldaydık abartmıyorum size iş mahkemeye gelince arkamızda duracaklarina kenara çekildiler ben unutmak istesem de unutamıyorum o günleri düğüne 1 hafta kala ev tuttuk eşya aldık Allah'a şükür eşimde bende çalışıp hepsinin altından kalktık. Ben açıkçası doğumuna ev ziyaretine yada hastaneye gitmeyi düşünmüyorum sizce gitmelimiyim ? Eşimin yeğeni sonuçta benimde yeğenim oluyor cocukların bir günahı suçu yok ama böylede yapmacık bir insan olamıyorum
Çok detaycısınız boğulursunuz bu kadar her şeye takılırsanız.Haklı olduğunuz yerler kadar haksız yerleriniz de var.Sizi giderken aramama alma vb bunlar çok yanlış.İnsanları zorlamayın ve beklemeyin.Hatta hiç bir konuda beklentiye girmeyin.İki kardeş arasındaki ilişkiyi sorgulamayın karışmayın.Her kişinin dinamiği hayata bakışı kardeş aile ilişkisi farklıdır.Kardeşler arası ilişki olması veya olmaması anne babalarının sorunu olsun sizin değil.Siz bu konuda yapıcı olun.Kışkırtıcı olmayın olayların üzerine yanlış cümlelerle gitmeyin.Olumlu cümleler kurun eşinize.Çok gençsiniz ileride pişman olacağınız davranışlara sözlere girmeyin.Hepimiz bu yollardan geçtik.Büyüğünüz olarak bunları yazıyorum.
Ayrıca yazamadan edemedim.Bu evlenirken herşeyi kendimiz yaptık cümlesi kadar bana iriti gelen bir cümle yok bu forumda.Bunu bu kadar yazmaya bunun üzerinden olaylara bakmaya değer mi.Mesela biz iki aile çocuğumuzu evlendirdik.Kibrit çöplerine kadar iki aile aldık.Pek böyle oldu diye onlara karışma hakkımız mı doğdu.Aklımın köşesinden geçmez.Bırakın bu cümleleri bu bakışları.Herkes elinden geleni yapar kimi aileler kimi de gençler.Bu böyle.Bundan dolayı neden hayatınızı zindan ediyorsunuz.

Son düzenleme:
Hayatınızda kaos ve huzursuzluk mu istiyorsunuz? Gelmiyorlar gitmiyorlar olan olmuş takmayın yani bende eltimden hiç mi hiç hoşlanmam daha geçenlerde yine huzur bozmaya çalıştı umursamıyorum yok sayıyorum mesela . Sizinki öyle birşey de yapmıyor sürekli niye beklentiye giriyorsunuz

Teyzenizin boyle sorun yaratan biri oldugunu bile bile niye henuz evlenmemisken onu esinizin ailesiyle tanistiriyorsunuz.Yani sorunlar cikacagini tahmin edemiyormusunuz?Karakolluk olacak kadar olaylar buyumus.Bu kadinin sorunlu oldugunu dun ogrenmediniz.Aile icinde bilinen birsey gibi.Yazdiklarinizdan cikariyorum bunu.Teyzenizle eltiniz nasil sizin olmadiginiz ortamda konusup gorusmusler?Telefonla gorustulerse birbirlerinin telefonlarini nerden biliyorlar?
Ek olarak;lutfen bu hayatta insanlardan birseyler beklemeyin,hayal kirikligina ugrarsiniz.hele kan baginizin olmadigi elti gibi.hayatta herkesle iyi olamazsiniz,herkesi mutlu edemezsiniz,yaranamazsiniz.Kimse kimseyi zorla sevemez.sadece kendinizi mutlu eden seylere odaklanin.Bosuna kendinizi uzmeyin.Esinizin abisiyle arasina girmek istemiyorsaniz birakin esinizi.Koskoca yetiskin insan kendi iliskilerini kendi yonetebilir.Iyi kotu yorum yapmayin.

Back
X