Herkese Merhaba arkadaşlar ben 1 senelik daha yeni evliyim ancak eşimin aile konusu yüzünden evimde aşırı huzursuzluklar var .Size konuyu kısaca özetliyim.Eşimle aramda anlaşma bakımından sevgi açısından hiçbir problem yok birbirimizi tamamlıyoruz.Eşim 6 kardeş 3 erkek kardeş ve 3 kız kardeşler.Ailedeki herkes evli eşim ailenin 5. çocugu ve saydıgım görümcemler kaynımlar kayınvalidemler hepsi farklı yerde oturuyor.2 sene önce benim nişanım olucaktı ,eşimin kendinden küçük kardeşide o zaman nişanıma sevgilisiyle geldi yani şuanki eltimle onların nişanıda bizden 2 ay sonra olucaktı.Eltimi ilk defa kendi nişanımda gördüm ben 23 yaşındaydım ve o 30.sanırım kızda 30 yaşıma kadar evde kaldım tribi var ve o günde beni kıskandı ve elbiseme pastama takılarıma abuk sabuk şekilde laf attı ilk defa gördügü insana ve o gün tartıştık benim nişanımda birdahada görüşmedim.2 ay sonra onların nişanına tartıştıgımız halde kayınpederimin ısrarı zorundan gittim ordada bana laf attı işte benim nişanım daha güzel oldu seninkinden diye ordada bagır çagır son kavgamızı ettik.Eşimle konuştum birdaha kardeşinle görüşürsen ben giderim dedim ve kaynımında nişanlısı aynı şekilde kaynıma eşimle birdaha görüşmemesini söylemiş. O gün tamamen küstüler ve dügünümüze kesinlikle gelemezler dedim birdahada yüz yüze gelmiycez dedim.onların dügünü oldu bizim oldu o gün bugündür birbiririmizi ne görür ne ararız 2 yıl oldu. Ancak ailedeki kardeşler eşimin abisi görümcemler bu olaylardan taraf gibi birşey aldı ve diger gelinle yalandan bana nispet yapmaya çalışıp bir yandanda eşime beni seviyormuş izlenimi veriyorlar ama hepsi yalan. Eşimin büyük abisi desen benim dügünüme gelip benle selamlaşıp tebrik bile etmedi sözde 2 kardeşi ben küstürmüşüm gibi ama küçük kardeşinin dügününde eglencenin dibine vurup sürekli internette fotograflar falan paylaştılar.şimdi konu şu ben eşime hergün onlarla hiçbiriyle konuşmamasını yoksa aramızın kötü olucagını söylüyorum oda bana kızıyo çünkü onlar onu umursamasada onlara çok düşkün.Israrla beni sevmediklerini anlatıyorum ona kaynanamında aynı şekilde beni sevmedigini ve onların hepsini sil desemde mesafe koy desemde hergün görüşüyorlar .Allahışkına napmam lazım tavsiye verin