Eşinin ailesi ile sorun yaşayanlar buraya ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliliğin ilk yılları çok tehlikeli. Ben de sorunlar yaşadım ve hala yaşıyorum eşimin ailesi ile ama eşim ailesinin tarafını çok tutuyorken 2.5 sene sonrasında tavır değiştirdi, daha dengeli ve ikimizi düşünerek davranıyor. Beni artık hiçbirşey zorlamaz ve bu konularda tartışmaz da. Bence evliliğinize biraz zaman verin.

Son düzenleme:
Çok haklısın eşini tutmayan korumayan ailesini savunan erkekten koca olmuyor maalesef.erken fark edip boşanmak istemen çok cesaretli ve güzel bir hareket.keşke ben de yapabilseydim.hiç pişman olma.genelde boşan demem kimseye çünkü çokkkkk zor. ama eşiniz değişmiyorsa boşanın.gerçi erkeklerin çoğu evlenince ailesi çok değerli oluyor

Iki erkek annesiyim. İnsallah ilerde ben onlara muhtaç olmadan göçüp giderim bu dünyadan. En büyük hayalim iki sağlıklı, ahlaklı, aklı başında insan yetiştirebilmek. Onları hayata hazırlayabilmek. Sağlam kök verip, ama zamanı gelince kanatlarini takabileyim ikisinede. Kendilerine mutlu olacak bir eş de bulurlar inşallah. İnsallah ben sizin kayınvalide ve ailesi gibi olmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…