çok tesekkür ederim . çabalıyorum ama desteğe ihtiyacım var.çok seviyorum kocamı onu kaybetmek çok ağır.güzeldi evliliğim çokkkk sevinçliydik bebeğimizin varlığıyla .ne yapsam iyi olurum bulmak zorundayım bebeğim çok küçükBaşın sağolsun , Rabbim sana ve evladına hayırlı ömür versin .
Her şeye rağmen hayat devam ediyor , hiçbirimiz bu fani dünyada kalıcı değiliz . Evladına sıkı sıkı sarıl , onun için hayata tutunmalısın .
bebeğini z mi olacak çokk güzell. allah analı babalı büyütsün.Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin
Evladına sarıl Rabbim yar ve yardımcın olsun
çaresiz , mecbur,... bu yüzden bu derin acıyı hafifletmenin yolunu bulmalıyım yoksa bebeğime yeterince iyi bakamayacağımBasin sağolsun,çocuklar için yaşamak zorunda oluyor insan. Fani yalan dunya.
Psikiyatri ve psikoterapi, en büyük destek bu bide bebeğin. Ne desek boş biliyorum, Allah acini hafifletsin, bebeğini sana bağışlasın.çaresiz , mecbur,... bu yüzden bu derin acıyı hafifletmenin yolunu bulmalıyım yoksa bebeğime yeterince iyi bakamayacağım
kötü hastalık . insanların içini karartmak istemem bu yüzden yazmadım adını. birden cıktı.son asmaymış.kesin teşhisten 2-2,5 ay sonra ayrıldı bizden. tabii ki sadece bedenen bence bizi hiç bırakmadı.bana hiç kıyamaz o çünkü bebeğine de hayrandıÇok üzüldüm canım gerçekten çok üzüldüm☹ Allah sabır versin ... sakıncası yoksa neden vefat etti eşin?
çok doğruBazen diyorum kıyamet kopsa da insanlık artık acı cekmese, insan hayvan doğa. Bu dünya nedense pisliklerle dolu, gittikçe artan hastalıklar,tıp ilerlemiş hastalık da ilerlemiş,insanlık bitmiş, çocuğu gözünün önünden ayiramiyorsun,sokakta oynayan çocuk yok onu geçtim sokak yok heryer bina. Yiyecekler herşey ilaçlı, tüm hayvanlara eziyet,doğayı yok et. Kendi kendimizi bozduk.
Amin inşallah cok teşekkür ederimbebeğini z mi olacak çokk güzell. allah analı babalı büyütsün.
batıl şey ne ki !astroloji ile öncedende ilgilenirdim . durumumla alakası yok.buraya yazma sebebim beni anlayacak insanlarla konusabilmek biraz sosyalleşmek yaniÖncelikle çok üzüldüm. Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabırlar versin.
Nacizane fikrimi söylemek isterim. Batıl şeylerden minnet beklemek yerine DUA gibi silaha ve YARADAN'a tevekkül etsen..
eşimi çok seviyordum çok mutluyduk. sevdiğini kaybetmek zor. her ölüm acıdır ama böylesi daha zor.Canım benim Allahım dayanma savaşma gücü versin sana. İnanıyorum ki evladın büyüdükçe ondan başka bir şeye ihtiyacın kalmayacak. Ben belki kaybetme acısı yasamadim ama eşimden ayrildigimda 2 kızım öyle destekti ki hayatıma tüm zorluklara rağmen tutundum dünyaya.. Rabbim başka acı yaşatmasın sana..
canımmm hoşgeldin seni gördüm iyi oldum bile . depresip halde değilim sadece acılı ve yorgunum.oğlumdan bazen dinlenmeye vakit yok kurs için ancak 3-4 sonra belki. 2 ay plates yaptım. iyi geldi tabi ama acı hiç hafiflemiyorCanım benim gerçekten yaşadıklarının hiç biri kolay şeyler değil, sadece eşini de kaybetmekle kalmadın sonrasında da sıkıntılar yaşadın haliyle sabrın, gücüm iyice tükendiiyi bir psikolog bulsan tetapinin sana iyi geleceğini düşünüyorum. Bir de bi kursa filan yazılsan hobi tarzı veya yarım günlük bir yerde çalışmaya başlasam o da en azından kafanın dağılmasını sağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?